ma sminka je brat ali ne mogu se oteti dojmu da je i on poletio previse ,da su ga zavarale ove pobjede protiv polovnjaka...
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gonzales i Hewitt su Djokovic i Nadal naspram ovih lipicanera koje je Djoka dobio ovaj masters
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bjkezi bgt,stid me spomenuti onog aguta debilaBosniaBoston je napisao/la: ↑30 avg 2020, 02:02Gonzales i Hewitt su Djokovic i Nadal naspram ovih lipicanera koje je Djoka dobio ovaj masters
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam što Dela ne gotivi Aguta, meni se baš sviđaju njegove teniske sposobnosti. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Velika trojka moze do 50 igrat i dalje ce samarati ovu nejec
nije Ronnie dzaba rekao nismo ja i Fedja vise toliko dobri koliko su ovi "talenti" kar'na
nije Ronnie dzaba rekao nismo ja i Fedja vise toliko dobri koliko su ovi "talenti" kar'na
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- LlullSergio
- Kontakt:
Cuj Nadal ispao iz borbe, a covjek na korak od toga da se izjednaci sa Federerom po broju GS-ova.
Onaj choke od prije par dana je ponistio sve dobro sto je napravio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djoker Nolou vjeciti treci svidjelo se vama ili ne 
Vjeciti treci koji redovno shamara prvu dvojicu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
Lik je prekucao igricu u svakom mogućem aspektu, igračkom, tehničkom, fizičkom, mentalnom. Deset hebenih godina je "man to beat" u gotovo svakom meču kojeg igra, ne računajući samo mečeve sa Rafom na šljaci i mečeve u kojima fizički nije bio na nivou. I ne vidim kako se tu može išta promijeniti u bliskoj budućnosti, tako da će se ona relacija sigurno promijeniti u njegovu korist.
Ne vrijedi ni trošiti tastaturu na nešto što je toliko očito, šta sad pisati neke hvalospijeve za igru u kojoj apsolutno nema slabe tačke. Hoćeš servise, hoćeš ritern, hoćeš ravne udarce, hoćeš spin, hoćeš ofanzivu, hoćeš defanzivu, iz terena, sa 5 metara iza osnovne...lik može sve.
Prosto je najbolji. Maestralni su i Fedja i Rafa, ali ovaj je nivo iznad.
- BosniaBoston
- Kontakt:
On je najbolji i 3. najveći(još uvijek). Jednostavnoshminka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:20Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
Lik je prekucao igricu u svakom mogućem aspektu, igračkom, tehničkom, fizičkom, mentalnom. Deset hebenih godina je "man to beat" u gotovo svakom meču kojeg igra, ne računajući samo mečeve sa Rafom na šljaci i mečeve u kojima fizički nije bio na nivou. I ne vidim kako se tu može išta promijeniti u bliskoj budućnosti, tako da će se ona relacija sigurno promijeniti u njegovu korist.
Ne vrijedi ni trošiti tastaturu na nešto što je toliko očito, šta sad pisati neke hvalospijeve za igru u kojoj apsolutno nema slabe tačke. Hoćeš servise, hoćeš ritern, hoćeš ravne udarce, hoćeš spin, hoćeš ofanzivu, hoćeš defanzivu, iz terena, sa 5 metara iza osnovne...lik može sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sve je to tacno i ja se slazem samo mislim da mu fali malo brojeva,ne sumnjam da ce dostici iste ali eto radije bih da o tome pricamo nakon sto i statisticki to podeblja ....shminka je napisao/la: ↑30 avg 2020, 17:20Mah, jednostavno je to tako, realno samo ko ne želi da vidi da je lik bolji i od Fedje i od Rafe može razloge za to tražiti u relaciji 20>19>17. I sam sam bio takav, al eto dodje trenutak u kojem ne možeš više pored zdravih očiju da ne vidiš.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne može niko biti " nivo " iznad Federera i Nadala, apsurdno, sitnice mogu postojati, ali zna se koliku težinu ima riječ nivo
Iznad je, bolji je, pa ti to nazovi kako hoćeš
to je tvoje lično mišljenje, ne činjenica
Mah, možeš šupljirati koliko hoćeš, ali da se hipotetički nadješ u situaciji da prognoziraš pobjednike njihovih duela za nešto bitno, ruku u vatru dajem da ni ti ne bi povjerenje ukazao Federeru, jer prosto nije bolji
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih ja baš rekao da je bolji, hajmo reći da je Nole bolji od Federera ali ako znamo da nije bolji od Rafe na šljaci onda ne može ni u globalu biti bolji od Rafe. Ako je neko bolji igrač od nekog onda mora biti na svim podlogama bolji a to Nole nije. Nole spori i medium beton, Rafa šljaka i Federer ultra brzi beton.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Isto tako ni ti ne bi stavio kucu na pobjedu Novaka protiv Rogera.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Federer ni na jednoj podlozi nije bolji od Djokovica. Na mec loptu Federara u GS finalu protiv Djokovica ne bi smio staviti kucu ali bi jednu dobru svotu novca jer sam siguran da je Djokovic bolji, mentalno jaci i kvalitetniji teniser koji bi ga glat okrenuo.
Ne razumijem kretensku odluku Nadala da ne igra na USO. Prvo Djokovic ne briljira i izgleda prilicno umorno. drugo za legacy mu je bitniji GS van sljake, pogotovo USO gdje bi se eventualnim osvajanjem izjednacio sa Samprasom kao najtrofejnijim igracem na tom turniru. Pauziras sedam mjeseci pa mozes odigrati par turnira valjda, ali on se izgleda odlucio igrati na sigurno a to je RG.
Ne razumijem kretensku odluku Nadala da ne igra na USO. Prvo Djokovic ne briljira i izgleda prilicno umorno. drugo za legacy mu je bitniji GS van sljake, pogotovo USO gdje bi se eventualnim osvajanjem izjednacio sa Samprasom kao najtrofejnijim igracem na tom turniru. Pauziras sedam mjeseci pa mozes odigrati par turnira valjda, ali on se izgleda odlucio igrati na sigurno a to je RG.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.