Bas kako sam ga nazvao, krampa. Mozes ga nazvati kako zelis, slicnim sinonima. Jedino sto je visok, nista drugo. Totalno nepokretan lik, protiv Zeljeznicara se nije primjetio, protiv Sutjeske je cak uspjeo sam sebe da predribla, a driblanje mu nije jaca strana. Ako zelis visokog i nepokretnog napadaca, imas ih koliko hoces. Danilovic, ok potencijal, borben i momak se zalaze, solidna tehnika i pregled igre, mora nauciti da se brze rijesava lopte, i po meni je spor, prespor bih rekao, ali eto. Kad ovakve igrace spominjemo, onda sve objasnjava na cemu smo.
UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Argumenata za sta? Ti mene stvarno zezas.
Odoh spavati, laku noc. Koji brainfuck ovo bi.
tz tz tz tz tz tz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakva mrznja prema srpskim igracima ovdje. Sramite se momci. Da se zove Muhamed umjesto Vladan ne bi vam smetao.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tipovi sa takvim neznanjem su jednog naseg asa nazivali "kloc".Tristan10 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:37Bas kako sam ga nazvao, krampa. Mozes ga nazvati kako zelis, slicnim sinonima. Jedino sto je visok, nista drugo. Totalno nepokretan lik, protiv Zeljeznicara se nije primjetio, protiv Sutjeske je cak uspjeo sam sebe da predribla, a driblanje mu nije jaca strana. Ako zelis visokog i nepokretnog napadaca, imas ih koliko hoces. Danilovic, ok potencijal, borben i momak se zalaze, solidna tehnika i pregled igre, mora nauciti da se brze rijesava lopte, i po meni je spor, prespor bih rekao, ali eto. Kad ovakve igrace spominjemo, onda sve objasnjava na cemu smo.
Krhko je znanje.
Uostalom, za 2 godine ces biti demantovan.
Sjetit' cu se ovog chata i citirat cu te.
tz tz tz tz tz tz
Ok, eto Jovo Lukic je novi Dzeko. Nece ni Koljica nadmasiti, jer je Koljic jednostavno bolji. Jaci u skoku, ima bolji sut, cak momak zna iz slobodnog udarca zabiti. A ni Koljic nece biti ni blizu Dzeke.slusalica je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:41Tipovi sa takvim neznanjem su jednog naseg asa nazivali "kloc".Tristan10 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:37Bas kako sam ga nazvao, krampa. Mozes ga nazvati kako zelis, slicnim sinonima. Jedino sto je visok, nista drugo. Totalno nepokretan lik, protiv Zeljeznicara se nije primjetio, protiv Sutjeske je cak uspjeo sam sebe da predribla, a driblanje mu nije jaca strana. Ako zelis visokog i nepokretnog napadaca, imas ih koliko hoces. Danilovic, ok potencijal, borben i momak se zalaze, solidna tehnika i pregled igre, mora nauciti da se brze rijesava lopte, i po meni je spor, prespor bih rekao, ali eto. Kad ovakve igrace spominjemo, onda sve objasnjava na cemu smo.
Krhko je znanje.
Uostalom, za 2 godine ces biti demantovan.
Sjetit' cu se ovog chata i citirat cu te.
I sta,na osnovu te jedne utakmice odmah u reprezentaciju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:39Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@Tristan Izvrces mi rijeci.
tz tz tz tz tz tz
Đokanović ima 15 startova od prve minute u Premijer ligi a Danilović 51.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:39Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na osnovu samo jedne tekme?Jel ti pratis tog momka u ligi ikako??Mislim ne kazem da je Danilovic los, ali Đokanović mi je bolji od Danilovića, barem meniDamirT je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45I sta,na osnovu te jedne utakmice odmah u reprezentaciju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:39Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne zezam nego te pitam sta to Danilovic ima da se racuna kao jedan od veci talenata ove lige.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nista ti ja nisam izvrnuo. On nece ni napraviti ono sto je Bajic napravio, koji je davno prekucao nasu ligu i Tursku sa godinama ko Jovo Lukic, pa se slabo snalazi i ispostavilo se da ne moze pomoci reprezentaciji. Jovo Lukic ima 21 godinu i tek poceo da igra u BiHPL, eto sad ce on prekucati. 1 gol u 4 utakmice. Uostalom ja sam kriv sto sam ga i ovde napisao, totalno ne bitan lik.
Ako je popularni Armin 'Ara' Hodžić, koji je sa 19 godina bio drugi strijelac lige, trenutno polustandardan u Mađarskoj, šta očekivati od ovog?
Ma nista, molit Boga da ode bilo gdje vani gdje jos moze uciti i razvijati se jer samim fudbalskim odgojem u Bosni kaska za normalnim svijetom.
Jedino Hadzic iz Mladost ima ono nesto da moze napraviti solidnu karijeru, ali i on mora puno puno raditi.
Đokanović je 2 godine mlađi od Danilovića.Drape je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Đokanović ima 15 startova od prve minute u Premijer ligi a Danilović 51.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:39Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kao da to ne znam, ali 15 startova i ako je uopšte standardan u Sarajevu, tek je postao standardan. Sutra mu može neki Pejović, TSS ili Adukor uzeti mjesto. Ovo je u stvari najbolji pokazatelj gdje je trenutno reprezentacija Bosne i Hercegovine, raspravljamo se treba li u reprezentaciju Danilović ili ĐokanovićZundo je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:02Đokanović je 2 godine mlađi od Danilovića.Drape je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:45Đokanović ima 15 startova od prve minute u Premijer ligi a Danilović 51.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 avg 2020, 21:39Đokanović je puno bolji od Danilovića, pa jeste vidjeli kako je Andrej odigrao u 2 pretkolu lige prvaka?

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 30 avg 2020, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo pozivanje ovakvih igraca i prosirenja nekog spiska dovodi nas do yebavanja sistema, to jeste da svako hoce da slomi neki sistem ako ga uopste imamo, da bi progurali svoje neke igrace. Sto Hrvatska ne zove nekog igraca iz Lokomotive Zagreb? Zato sto jednostavno nemaju kvalitet trenutno, a mi zovemo i kuntu i pantu u A reprezentaciju.
A koliko to u PLBIH ima igrača koji su 2001. godište, i da su standardni u svojim timovima?Drape je napisao/la: ↑30 avg 2020, 22:05Znam, ali 15 startova i ako je uopšte standardan u Sarajevu, tek je postao standardan. Sutra mu može neki Pejović, TSS ili Adukor uzeti mjesto. Ovo je u stvari najbolji pokazatelj gdje je trenutno reprezentacija Bosne i Hercegovine, raspravljamo se treba li u reprezentaciju Danilović ili Đokanović![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pa nije kod nas važan talenat, nego moraš doć na red.