Djesi ti?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva je ovo bahatost jednog moderatora?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Znaš da uvijek ima >.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Sutra ujutro testiranje.
Veceras onda svi po jednu dovu za nase pulene i rezultate
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad ovi naši hadalji misle pustiti navijace na tribine, izgleda da cemo biti posljednja liga na svijetu?
Jbt u Mađarskoj puni stadioni, Rusija, Franscuska itd
Jbt u Mađarskoj puni stadioni, Rusija, Franscuska itd
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Prema najavama Džemidžića od prije 2 mjeseca, neće biti publike do kraja ove godine. E sad da li će uskoro drastično pasti broj zaraženih pa da razmisle o puštanju, to niko ne zna.
Ali ja sam siguran da će druga polusezona biti s publikom, moja predikcija je da tamo od januara ćemo se vakcinisat postepeno i da će situacija biti bolja.
Ne kontam to nikako. U Rusiju u HILJADAMA pozitivni pa ljudi opet igraju, Francuska isto, Mađarska.braco je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:49Prema najavama Džemidžića od prije 2 mjeseca, neće biti publike do kraja ove godine. E sad da li će uskoro drastično pasti broj zaraženih pa da razmisle o puštanju, to niko ne zna.
Ali ja sam siguran da će druga polusezona biti s publikom, moja predikcija je da tamo od januara ćemo se vakcinisat postepeno i da će situacija biti bolja.![]()
E jesmo nesposobna drzava u tri lijepe pm. Fuj
-
Blueforce21
- Kontakt:
Upravo tako, tacno se osjetilo u zraku da cemo ih dobit. Sjecam se, poce tekma, ja taman skidam duks oko pasa da stavim na stolicu, samo sto pogledah nazad-go. Kontam ma nema sanse da se ponovi ono 0-3, dobijamo ih veceras. A onda resetanje
Kako sam pročitao negdje, Englezi i Švabe također će pustit publiku kad krene sezona. U ograničenom kapacitetu, normalno. Mislim da će se i europski superkup igrati s publikom, kao pustit će da se popuni oko 30% kapaciteta stadiona.Bezideja je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:51Ne kontam to nikako. U Rusiju u HILJADAMA pozitivni pa ljudi opet igraju, Francuska isto, Mađarska.braco je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:49Prema najavama Džemidžića od prije 2 mjeseca, neće biti publike do kraja ove godine. E sad da li će uskoro drastično pasti broj zaraženih pa da razmisle o puštanju, to niko ne zna.
Ali ja sam siguran da će druga polusezona biti s publikom, moja predikcija je da tamo od januara ćemo se vakcinisat postepeno i da će situacija biti bolja.![]()
Ovi nasi se samo brukaju sa ovim zalbama

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
u CAS-u se ibrete svaki put
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma normalno, ogranicen broj ljudi i polako poceti uvoditi publiku na utakmice. Ne vidim nijedan razlog da to ne urade.braco je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:54Kako sam pročitao negdje, Englezi i Švabe također će pustit publiku kad krene sezona. U ograničenom kapacitetu, normalno. Mislim da će se i europski superkup igrati s publikom, kao pustit će da se popuni oko 30% kapaciteta stadiona.Bezideja je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:51Ne kontam to nikako. U Rusiju u HILJADAMA pozitivni pa ljudi opet igraju, Francuska isto, Mađarska.braco je napisao/la: ↑31 avg 2020, 12:49
Prema najavama Džemidžića od prije 2 mjeseca, neće biti publike do kraja ove godine. E sad da li će uskoro drastično pasti broj zaraženih pa da razmisle o puštanju, to niko ne zna.
Isto kao da na nasim stadionima posjeta po 10.000 pa kao neki problem.
Izvukli smo Kairat
-
Blueforce21
- Kontakt:
Fala qrcu jednom u zivotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.