@Mancini Kenu necu kriviti za to, on nije iskoristen na terenu kako treba. On je dobar kad se parkira autobus, a mi igramo napadacki.
FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑30 avg 2020, 20:34
Yebo nas je papak al ono skroz. Taj stručnjak je ekipu preuzeo na drugom mjestu, tačno na polusezoni, u drugom dijelu smo jedva opstanak izborili. Toliko o njegovoj stručnosti.
Što se Olimpika tiče, vama treba malo bolja navala, krila i napadač. Ovo ostalo, čini mi se da funkcioniše. Stoperi dobri, vezni red može proć. Lijeva strana vam je bila i ok, najopasnije i najviše prodora ste imali s te strane. Prednji vezni, špic i desna strana su vam u ovoj utakmici bili statični.
To su znaci Milanovic, Zeba i Osmanovic.
Cestitam na pobjedi.
Tuzlak99 je napisao/la: ↑30 avg 2020, 23:46
Koliko ono Husref imade poraza kad uze Mladost Doboj Kakanj.
Vojvodic je dosao u Decembru, doveo je svojih igraca koji sad nisu dovoljni za Premijer Ligu. Vec sam tada govorio da trebamo dovoditi igrace za Premijer Ligu da se uigraju. Mogao je sebi namjestiti ekipu kako mu je trebalo. Vodio je pripreme, nedostatke sto ga sada koce je tada morao vidjeti.
A Husref tamam da je amater uzeo je bar 3 boda u 5 kola, 9 bodova u 8 kola. Sad da pitas po temama ko bi doveo Vojvodica, nikoga nebi nasao sve do kantonalne.
Ironicno da sam bas u Decembru ovo napisao,
Mokroguz je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:43
Nije ovo dugorocno rijesenje, cudi me da nije Husref Musemic dosao.
Liga nastavlja tek u Martu

Valja nam tri mjeseca cekati

Kontao sam uprava ima povjerenje da se Vojvodic popravio pa nisam htjeo kritikovati dok nije dobio sansu - evo sad sansa i 5 poraza za redom.
Ako ti je tup halat, uzimas najostriji sto imas i smanjis ambiciju dok se ne snadjes, da je ciljao na 22 remija - ok. A sve porazi nema smisla.
Igraci koji ne trce moraju na kondicionalni trening, nema pristup terenu dok ne poprave to. Mladost je, barem po izvjestaju, bila rastrcana ekipa i tako nas pobjedila. To je adut mladje ekipe, i trener kad je lukav zna to i zna iskoristiti to.