Nikad i nista nije do njih,nisam ni sumnjao da jesteSudoHusika je napisao/la: ↑31 avg 2020, 14:27Nije do njih. Izradio ih krizni štab.delinjo je napisao/la: ↑31 avg 2020, 14:21Imaju u upravi obaveza,nema se kadkolezeljovac je napisao/la: ↑31 avg 2020, 14:20Pa zar nisu trebali danas da se vidi ko ce u samoizolaciju a ko da trenira?![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kad je do njih ovdje se pise kao sto se pisalo poslije Mladosti, ali kad nije onda ne mozes trpati im nesto za sta nemaju odgovornost. Za ovo je kriv krizni stab naseg kantona koji je umjesto danas klubu poslao da ce ih tek sutra testirati. Mozes samo borbene pjevati, ali ne mozes to promijeniti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ma pusti @delinja. Agresivan danas pa niko ne valja. 
Željezničar za život cijeli!
Hoce li biti kakav nejac iz Armenije, Azerbejdzana u trecem kolu? Kontam bas bi bilo faca do playoffa doci preko:
1 kolo: Izrael
2. kolo: Kazakstan
3. kolo: Armenija
S.e.x.
1 kolo: Izrael
2. kolo: Kazakstan
3. kolo: Armenija
S.e.x.
@igrajlopte 🐦
Ako niste upratili oni Armenci koje smo mogli izvuci umjesto Maccabija ispali su od drugog nenosioca koji je bio sa nama u "timu". 
Braconi, objasni mi molim te otkud Tottenham u ovom drugom pretkolu? 
teniser postao gori od Miska (bezideje) svog druga nasao da ****
Pravit cete vi tenisera od blata kad dodjete tobe.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dela, dragi moj prijatelju, oni trebaju da nam zakazu testiranje, a mi sami sebi da zakujemo. To mozemo privatno ako hocemo, ali to za izlazak iz izolacije ne vazi sad. 
U Engleskoj u grupnu fazu EL idu peti na tabeli i osvajač FA kupa. Tottenham je završio šesti na tabeli. Leicester je bio peti, a Arsenal je bio 8. na tabeli ali su osvojili FA kup i plasirali se direktno u grupe. Tako da je Arsenal zajebao Tottenhama jer da je FA kup uzeo neko od top 5 ekipa na tabeli, Tottenham bi kao šesti išao u grupe.
Kod njih i osvajač Carabao kupa ide u drugo pretkolo EL ali to je nebitno budući da ga je City uzeo. Tako da je Tottenhem morao od 2. pretkola krenut.
Bojo a i svi Bojini vole Željezničar. Mislim i na mjesto Kiseljak, gdje je naš klub itekako popularan.
Željina dukserica na slici, a djevojka je sestra od decka kojeg je Bojo malo dohvatio protiv Širokog
+ znam da je na jednom malonogometnom turniru, čitava ekipa Bojo Metal imala dresove Željezničara (naš ih igrač pravo opremio) ..
Tako da, trebao bi biti buducnost kluba, podhitno produžit ugovor ako je ikako moguce, decko voli Željezničar!

Željina dukserica na slici, a djevojka je sestra od decka kojeg je Bojo malo dohvatio protiv Širokog
+ znam da je na jednom malonogometnom turniru, čitava ekipa Bojo Metal imala dresove Željezničara (naš ih igrač pravo opremio) ..
Tako da, trebao bi biti buducnost kluba, podhitno produžit ugovor ako je ikako moguce, decko voli Željezničar!

Joj tuge, gledaj im koef. a moraju proci tri pretkola do grupne fazebraco je napisao/la: ↑31 avg 2020, 14:58U Engleskoj u grupnu fazu EL idu peti na tabeli i osvajač FA kupa. Tottenham je završio šesti na tabeli. Leicester je bio peti, a Arsenal je bio 8. na tabeli ali su osvojili FA kup i plasirali se direktno u grupe. Tako da je Arsenal zajebao Tottenhama jer da je FA kup uzeo neko od top 5 ekipa na tabeli, Tottenham bi kao šesti išao u grupe.
Kod njih i osvajač Carabao kupa ide u drugo pretkolo EL ali to je nebitno budući da ga je City uzeo. Tako da je Tottenhem morao od 2. pretkola krenut.
Rosenborg na domacem terenu ne bi bilo lose, imali su losu sezonu, 4. zavrsili u Norveskoj.
?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mi smo zadnji trening odradili 25.8. ujutro pred polazak u Izrael. Tu već nije bilo šestorice pozitivnih sa testiranja. Dakle mi smo već šest dana bez treninga, ako je sutra to testiranje, onda je realno da ni sutra neće biti ništa. Za ovaj dio sezone kada se forma lagano diže ovo je jako loše. Zato je najbitnije da se čim prije, kompletni, vratimo u trenažni proces. Sve ostalo je sada nebitno.
ma bruda ovim nasim slagerima vise odgovara kad manje treniraju (nisu umorni)Dejan1921 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 15:12Mi smo zadnji trening odradili 25.8. ujutro pred polazak u Izrael. Tu već nije bilo šestorice pozitivnih sa testiranja. Dakle mi smo već šest dana bez treninga, ako je sutra to testiranje, onda je realno da ni sutra neće biti ništa. Za ovaj dio sezone kada se forma lagano diže ovo je jako loše. Zato je najbitnije da se čim prije, kompletni, vratimo u trenažni proces. Sve ostalo je sada nebitno.
Je li mozemo samo dobiti ove sa dvije zvijezdice? Ako jeste, kako to da klub koji je losije rangiran po koeficijentu ima dvije zvijezdice, je li to zbog kvaliteta lige pa imaju prednost?
Hvala Bogu pa nije bilo onih teskih simptoma puno sto iscrpe covjeka vec je to sve bilo bez simptoma ili sa onim blazim.Dejan1921 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 15:12Mi smo zadnji trening odradili 25.8. ujutro pred polazak u Izrael. Tu već nije bilo šestorice pozitivnih sa testiranja. Dakle mi smo već šest dana bez treninga, ako je sutra to testiranje, onda je realno da ni sutra neće biti ništa. Za ovaj dio sezone kada se forma lagano diže ovo je jako loše. Zato je najbitnije da se čim prije, kompletni, vratimo u trenažni proces. Sve ostalo je sada nebitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.