U yebote ja kontam ovo Gis napisao...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta svrsvate na Pejovica korektan igrač ništa više od toga
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fanima na beka dok se ne dovede zamjena Krtoli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam sto bi otplacivali lika od kojeg je Dupovac bolji...Zundo je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:27A ko kaže da nećemo otkupit Šerbečića?
Što se tiče ovih dolje pozicija znam ja to al od njih šestorice mogu igrati samo trojica, ili dvojica kao što je slučaj bio danas![]()
A vec imamo Kurdica nase djete i Besica...nema logike
Pa kad Vinko voli zakuhat neg hljeba se najest, jesmo morali stavit Tinu da vidimo da ne mogu dva pleya zajedno igrat? Odma Pejovic se povukao i fasova zuti bezze...to nije njegova jaca strana...ili Ahmeta i Hareta? Nema izmedju njih hemije,razumjevanja na terenu, to znamo par sezona....Tatar i nije los na 10 ali ova ostala krila su losa jbg....sta ce Jukic u sredini?
Da je bar izveo Duleta za Susica pa da kazes, evo logika odmorio jedinog desnog beka, sacuvao da se ne ozljedi itd. Ali jok Dusan krepo do zadnje minute igro....
Zasto vodis Cruza? Pa daj im minute jbm mu misa....daj ovom bekriji sto mu se kinder rodio bar na krilu minute...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Hodzic je slab u odbrani slazem se ali je u napadu jos gori.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne, dva za desno, hodzic ni u rotaciji ne treba biti
This time next year, we'll be millionaires!
Mole se @mirzatele i @GospodinIzSarajeva da jedan od njih promijeni avatar, da nas ne zbunjuju. Hvala.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Andrej Djokanovic koliku mu je samo znaci onaj pogodak u Bjelorusiji,nasa zlatna koka,abd buduci A reprezentativac,duplo bolja verzija Cimirota,trci ko navijen,pelican pregled igre,duga lopta takodjer dobra,fali mu mase jedino i iskustva.
Jos bih pohvalio Dupovca,momka kojo je mnogo osporovan od nas samih,kao da prozivljava drugu mladost,momak igra na iskustvo vidi se,Fanimo takodjer defanzivno fantastican to me iznenadio volio bih ga vidjet u paru sa Oremusom po strani,Pejovicu,Milicevicu i Tatar kapa dole,takodjer ostali prolazna ocjena
Jos bih pohvalio Dupovca,momka kojo je mnogo osporovan od nas samih,kao da prozivljava drugu mladost,momak igra na iskustvo vidi se,Fanimo takodjer defanzivno fantastican to me iznenadio volio bih ga vidjet u paru sa Oremusom po strani,Pejovicu,Milicevicu i Tatar kapa dole,takodjer ostali prolazna ocjena
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
ajdohordas
- Kontakt:
Riješi me Morto i uskrati mi yebavanje pljuvača i pametologa poslije one dobre partije u Bjelorusiji...Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:46Evo ovog "pljuvaca"...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:42Vratio se poslije bana, riješio me Morto![]()
Jao ljepote gledati onakvo Sarajevo i onakvu igru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao da je toliko teško bez foruma, smorio sam se, al sam bar sve sasuo Stroju
Inače poželio sam vas sve
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jos pored njega(aBd) i kad bek dodje
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 31 avg 2020, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobar.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Imal šta od bekova povoljno?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Lahko ste vi kapitena zaboravili 
Nista vam nije sveto
Nista vam nije sveto
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 31 avg 2020, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I tebe @Sanchez pravo poželio, kaže mnogo mu falis...Ako nisi upratio, nema vise dva uzastopna zareza...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:58Riješi me Morto i uskrati mi yebavanje pljuvača i pametologa poslije one dobre partije u Bjelorusiji...Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:46Evo ovog "pljuvaca"...ajdohordas je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:42Vratio se poslije bana, riješio me Morto![]()
Jao ljepote gledati onakvo Sarajevo i onakvu igru.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao da je toliko teško bez foruma, smorio sam se, al sam bar sve sasuo Stroju![]()
Inače poželio sam vas sve![]()
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hajdeee i 25 gostiju.