Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Mislim da oni rade kako su i zamislili, al' vode se politikom da RA i ne treba više jer im je kop do 400 ljudi kuci.
-
- Kontakt:
Obožavam ovu temu, sretan sam uvijek kad vidim neke slike novih tribina i stadiona kod nas. Kao arhitekta duzi niz godina, mogu reći da ovo što je Velež napravio, ne kontam stvarno nikako. Mislim da iza stubova je bilo logicnije neke prostorije napraviti, ali ovo stvarno nisam ni pomislio da neko moze dozvoliti. Dok jos nije kasno, ovo se moze prepraviti za male pare
-
- Kontakt:
De mi reci posto se izgleda razumijes, i ako ja mislim da se to nikada nece desiti ili barem ne puno puno godina u buducnosti.. ali, postoji li sansa da se sklone stubovi na istocnoj tribini na Grbavici i da bude neka vrsta gradnje bez stubova. Ili bi se moralo sve rusiti od pocetka?nedimsalih je napisao/la: ↑23 avg 2020, 14:52Obožavam ovu temu, sretan sam uvijek kad vidim neke slike novih tribina i stadiona kod nas. Kao arhitekta duzi niz godina, mogu reći da ovo što je Velež napravio, ne kontam stvarno nikako. Mislim da iza stubova je bilo logicnije neke prostorije napraviti, ali ovo stvarno nisam ni pomislio da neko moze dozvoliti. Dok jos nije kasno, ovo se moze prepraviti za male pare
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 23 avg 2020, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Nije stvar koliko je bolji od nekog stadiona, eto bolji je od stadiona u Kalesiji tamo nema nikako tribine iza gola, stvar je kristalno jasna a to je da tribina kurcu ne valja sve i nema opravdanja.
Teško, gotovo nemoguće.ReX je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:11De mi reci posto se izgleda razumijes, i ako ja mislim da se to nikada nece desiti ili barem ne puno puno godina u buducnosti.. ali, postoji li sansa da se sklone stubovi na istocnoj tribini na Grbavici i da bude neka vrsta gradnje bez stubova. Ili bi se moralo sve rusiti od pocetka?nedimsalih je napisao/la: ↑23 avg 2020, 14:52Obožavam ovu temu, sretan sam uvijek kad vidim neke slike novih tribina i stadiona kod nas. Kao arhitekta duzi niz godina, mogu reći da ovo što je Velež napravio, ne kontam stvarno nikako. Mislim da iza stubova je bilo logicnije neke prostorije napraviti, ali ovo stvarno nisam ni pomislio da neko moze dozvoliti. Dok jos nije kasno, ovo se moze prepraviti za male pare
S tehničke strane je možda čak izvedivo, ali s financijske strane nije. Bilo bi bezobrazno skupo i ničim to ne bi mogao opravdati.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Logos arhitekt.
-
- Kontakt:
Postoji sigurno da se mogu svi stubovi skloniti ali bi to znacilo i komplet krovna konstrukcija da se promjeni.ReX je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:11De mi reci posto se izgleda razumijes, i ako ja mislim da se to nikada nece desiti ili barem ne puno puno godina u buducnosti.. ali, postoji li sansa da se sklone stubovi na istocnoj tribini na Grbavici i da bude neka vrsta gradnje bez stubova. Ili bi se moralo sve rusiti od pocetka?nedimsalih je napisao/la: ↑23 avg 2020, 14:52Obožavam ovu temu, sretan sam uvijek kad vidim neke slike novih tribina i stadiona kod nas. Kao arhitekta duzi niz godina, mogu reći da ovo što je Velež napravio, ne kontam stvarno nikako. Mislim da iza stubova je bilo logicnije neke prostorije napraviti, ali ovo stvarno nisam ni pomislio da neko moze dozvoliti. Dok jos nije kasno, ovo se moze prepraviti za male pare
Koliko bi kostalo to kod nas, stvarno nebi znao reci. Ali ne mislim jeftino
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
mashAllah. stadion ko bombonica.
dobro bi bilo da uzmete bar kup ove, a sledece godine prvenstvo.
dobro bi bilo da uzmete bar kup ove, a sledece godine prvenstvo.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Na sastanku upravnog odbora je bio prijedlog da se ruse stubovi i svi su clanovi za to. Ako uspiju pronaci rjesenje za potporu krova da nije previse skupo onda ce ih pilati.
Forzza Velez
ako dodje do toga, bio bi red da i nama na forumu zahvalite koji smo kukali na stubove a vi nas napadali kao da smo dusmani:-)
daleko se cuje glas ovog foruma:-)
nego, ako i skontaju da ne mogu nesto drugo rijesiti, neka barem u pola smanje broj, 4-5 komada i nece biti strasno a ovo sada je bas lose.
daleko se cuje glas ovog foruma:-)
nego, ako i skontaju da ne mogu nesto drugo rijesiti, neka barem u pola smanje broj, 4-5 komada i nece biti strasno a ovo sada je bas lose.
-
- Kontakt:
Kako ti znaš da je bio sastanak? Ti si u upravi ili šta? Pošto za mene sa ovim stubovima nije lijepo se zajebavat?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 avg 2020, 13:47Na sastanku upravnog odbora je bio prijedlog da se ruse stubovi i svi su clanovi za to. Ako uspiju pronaci rjesenje za potporu krova da nije previse skupo onda ce ih pilati.
-
- Kontakt:
Kako smo jaki, pravimo ih pa ih rusimoo idemooooJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑01 sep 2020, 01:00Kako ti znaš da je bio sastanak? Ti si u upravi ili šta? Pošto za mene sa ovim stubovima nije lijepo se zajebavat?ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑31 avg 2020, 13:47Na sastanku upravnog odbora je bio prijedlog da se ruse stubovi i svi su clanovi za to. Ako uspiju pronaci rjesenje za potporu krova da nije previse skupo onda ce ih pilati.

Ti si naša ljubav jedina!
Jel to još uvijek niste shvatili da ce tribina Red Army biti na 2 etaže i da zbog toga i jesu ovi stubovi,otprilike kao u Buducnosti iz Podgorice tribine iza golova
To ce biti atmosfera i dekor kao da igra argentinski Velez... 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Super je vidjeti koliko se brige posvecuje travnjacima na skoro svim terenima izuzetak su dva, tri, Tusanj, Otoka i Bijeljina.
Evo najbolji primjer je stadion rodjeni iako nije nesto ravan travnjak on je doveden dobrim odrzavanjem u stanje da pruza uslove za normalnu igru.
Evo najbolji primjer je stadion rodjeni iako nije nesto ravan travnjak on je doveden dobrim odrzavanjem u stanje da pruza uslove za normalnu igru.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Sinoć pljusak u Banja Luci za vrijeme utakmice,teren odmah neuslovan za igru, a tek bio 31.8.
Lako je održavat terene dok je lijepo vrijeme, pravo stanje se vidi u novembru, decembru, pa i kad malo jača kiša padne.Većina terena u državi je neuslovna ako kantu vode prospeš po njima.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.