Benfica navodno nudi 12 mil za Cmaria, ali valjda postoji i neka klauzula po kojoj Inter treba platiti Sportingu 30 mil ako ovaj pređe u neki drugi portugalski klub
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
A di je Broz u toj prici
Benfica navodno nudi 12 mil za Cmaria, ali valjda postoji i neka klauzula po kojoj Inter treba platiti Sportingu 30 mil ako ovaj pređe u neki drugi portugalski klub
kakav transfer.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ekipi treba destruktivac u vezi, jer nema nijednog igraca koji zna igrat unazad, a apsurdno je veliki broj koji su jednako losi u oba smjera...
Ime tog lika je nebitno, a meni svakako Kante nije taj osim sto je preskup, premalen je, neka varijanta Fernandinha bi bila brutala...
Ime tog lika je nebitno, a meni svakako Kante nije taj osim sto je preskup, premalen je, neka varijanta Fernandinha bi bila brutala...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eriksen i Conte ? Nece ici.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:07Ekipi treba destruktivac u vezi, jer nema nijednog igraca koji zna igrat unazad, a apsurdno je veliki broj koji su jednako losi u oba smjera...
SiamoNoi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:23Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:07Ekipi treba destruktivac u vezi, jer nema nijednog igraca koji zna igrat unazad, a apsurdno je veliki broj koji su jednako losi u oba smjera...
Ime tog lika je nebitno, a meni svakako Kante nije taj osim sto je preskup, premalen je, neka varijanta Fernandinha bi bila brutala...![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Call the coroner!
Pa koliko dođe?50ak M?To je ok cijena za njega.A evo navodno je i Parteyu 50M klauzula.Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:38SiamoNoi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:23Denchi je napisao/la: ↑31 avg 2020, 21:07Ekipi treba destruktivac u vezi, jer nema nijednog igraca koji zna igrat unazad, a apsurdno je veliki broj koji su jednako losi u oba smjera...
Ime tog lika je nebitno, a meni svakako Kante nije taj osim sto je preskup, premalen je, neka varijanta Fernandinha bi bila brutala...![]()
Kante nije preskup i da košta €100mil.
PSG želi Skriniara. Inter traži €50mil+
PSG želi Skriniara. Inter traži €50mil+
#Ausilio OUT
Cjena mu je NOT FOR SALE, njemu se ne ide, svidja mu se Chelsea projekat stizu novi igraci...
Nemamo toliku lovu jbg
Partey bujrum
Firpa treba dovest iz Barce al ne za ovo sto oni hoce, igrao je u sistemu sa 3 nazad i fantastican bio kao wingback, mlad po meni sa Hakimijem odlican par bekova, brzih wingbekova....ali sacekat kad im zapne, a zapece imaju preskupe igrace koji Koeman jedva ceka da se rjesi, cjela stara garda sa velikim platama....
Kante je destruktivac
Dati 100m za destruktivca preko 25g
Moze samo idiot
Hajmo jednom u zivotu ne biti idioti
Izgleda da ovi za Kantea traze previse, realnije je mozda ici prema Parteyu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Po meni je Partey možda čak i bolji.A cijena slična.Plus mlađi malo.
Plus visociji, plus ima ga, bolji fit za Seriu A
Raketa u Sevilji
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidal is coming. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To za Kantea što je nizak nema veze sa vezom,ako je mogao takav u Premiershipu uspjeti u Serie A će bez problema.
Rakitić u Sevillu,još da hoće Chiesa u Milan da se ti likovi više nikad ne povezuju sa Interom
Rakitić u Sevillu,još da hoće Chiesa u Milan da se ti likovi više nikad ne povezuju sa Interom
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kante čim bi nogom kročio u Italiju, bio bi najbolji igrač na svojoj poziciji u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
100% potpis. Tolike pare se daju za igrače koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Bolje da vratimo Kovačića nego dovedemo Kantea.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma bolje dati pare za onog Franzuca iz Lyona !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.