nece 6 gemova ukupno skupiti budaloavalPacidoroP je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:44Uzima dzumi 3 0 eto para Želje mi za izraela

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nece 6 gemova ukupno skupiti budaloavalPacidoroP je napisao/la: ↑31 avg 2020, 22:44Uzima dzumi 3 0 eto para Želje mi za izraela

pa ne igra protiv fedexa igra protiv biljojeda i ljubitelja visockih piramida covjek kad procita ovaj opis pomisli da je to muhoni

to znaci
 mislim vjerovatno hoce, ali ja bas nisam toliko duboko ubijedjen u to da bi pisai kao da su vec prosli. Nego moze li se sta uraditi preko UEFA-e da ne je.bemo ovaj sistem citav sa nasom zaostalom utakmicom, nek nas odma prebace u trece pretkolo...
 mislim vjerovatno hoce, ali ja bas nisam toliko duboko ubijedjen u to da bi pisai kao da su vec prosli. Nego moze li se sta uraditi preko UEFA-e da ne je.bemo ovaj sistem citav sa nasom zaostalom utakmicom, nek nas odma prebace u trece pretkolo...Pisaj me ako oba ne prodjubalkanika je napisao/la: ↑01 sep 2020, 02:29Zasto ste toliko sigurni da ce proci Tottenham a pogotovo Standardmislim vjerovatno hoce, ali ja bas nisam toliko duboko ubijedjen u to da bi pisai kao da su vec prosli. Nego moze li se sta uraditi preko UEFA-e da ne je.bemo ovaj sistem citav sa nasom zaostalom utakmicom, nek nas odma prebace u trece pretkolo...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.