Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Martinez se razbio..
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Alaf kao ludjak se spušta.. Opet nitko od glavni GC vozača nije pratio napad, Hirschi odličan.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Strašan finiš trke, nema šta 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- branimir85
- Kontakt:
Alaf zasluženo,najviše je radio i uspio je na kraju odsprintati mladog Hirschia kojeg sam najavio prije TDF kao zanimljivog vozača
Šteta za Martineza i onog pada u najgorem trenutku jer je bio u sjajnoj formi,čini se ništa od GC borbe..Tomica je imao pad isto ali
bez veći posljedica,Roglič dosta suzdržan kao i čitav TVJ.
- branimir85
- Kontakt:
Mali je i sitan, ali kako ispaljuje 
da,pravi metak i dovoljno lud
- branimir85
- Kontakt:
Prvenstvo Slovenije 
Ludi Slovenci
Roglič bi mogao uzeti TdF, a Ineos mi ne izgleda previše dobro

Roglič bi mogao uzeti TdF, a Ineos mi ne izgleda previše dobro
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
prvenstvo slovenije na touru 
- branimir85
- Kontakt:
Pa ako Roglič ne uzme, to će biti iznenadjenje,ali kakav bezvezan MTF, a i komentator je nalupao hrpu gluposti, opet cu morat paliti stream
Plati 7-8 dolara za ovaj GCN Racing, nema reklama, a stream ne steka nikako. Nije ko na tiz da te izbaci pred krajbranimir85 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 17:47Pa ako Roglič ne uzme, to će biti iznenadjenje,ali kakav bezvezan MTF, a i komentator je nalupao hrpu gluposti, opet cu morat paliti stream![]()
Komentator je katastrofa teška.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nisam iskreno toliko pratio biciklizam u zadnje vrijeme, zadnji put detaljnije kad je Thomas uzeo TDF, pa više ni ne znam ko je dobar. Al' ono upoznat sam s Rogličem, znam da je uzeo Vueltu i da je jedan od najboljih, kao i da je Visma top tim sad, Ova nova imena ne poznajem puno, niti znam pretjerano koje sad dobar mimo ovih GC vozača. Zato me iznenaditi Ineos, znam da su kao Sky uvijek na kraj trke dolazili gotovo svi, pa mi bi čudno kad Bernal osta sam.branimir85 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 17:47Pa ako Roglič ne uzme, to će biti iznenadjenje,ali kakav bezvezan MTF, a i komentator je nalupao hrpu gluposti, opet cu morat paliti stream![]()
- branimir85
- Kontakt:
SP u Imoli, 260 km, 5000m penjanja
Bez juniorski i U23 utrka, a 27.9 je muška RR tjedan poslije završetka TDF i tjedan prije Gira.
Bez juniorski i U23 utrka, a 27.9 je muška RR tjedan poslije završetka TDF i tjedan prije Gira.
nije valjda na stazi F1??

- branimir85
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Hirschi pustio na 3km,a ovaj priča kako Sunweb pravi sprint za njega 
Edit:WVA
b2b za Vismu, iako je Sunweb super sve odradio, da ima slobodu WVA bi na ovom TDFu uzeo 5/6 etapa lagano.
Edit:WVA
- branimir85
- Kontakt:
Yates u žutoj, Alaf kažnjeni sa 20 sec..
Nek se paze ostali ili nek se paze dok ih kamera snima
Nek se paze ostali ili nek se paze dok ih kamera snima
ovo sa bidonom...da francuzi potope filipa
žuta majica u prvoj sedmici..šteta snage,to ti treba u 3 sedmici
žuta majica u prvoj sedmici..šteta snage,to ti treba u 3 sedmici
- branimir85
- Kontakt:
Vidjet ćemo hoće li biti dosljedni pa sve kažnjavati, a to je rijetkost.
Zasad Ineos nabija tempo, iako završni uspon je preblag, ali ako bude se išlo jako, možda neki GC vozači izgube po par sekundi.
Zasad Ineos nabija tempo, iako završni uspon je preblag, ali ako bude se išlo jako, možda neki GC vozači izgube po par sekundi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.