FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Velež, Željezničar, Sarajevo, Sloboda, Čelik, Jedinstvo… Gdje je Mešanoviću bilo najljepše?
“Svaki period ima svoj neki pečat. Meni je nekako vrijeme provedeno u Tuzli bilo posebno u svakom smislu. To je moj klub, imao sam i imam poseban odnos sa ljudima koji vole Slobodu. I samo ime kluba lijepo zvuči, iako smo gubitnici desetljećima, ali i to ima svoju draž. Kada sam 2003. dolazio želio sam da potpišem ugovor do kraja karijere, da igram samo za taj klub, no splet okolnosti na kraju dovede me do toga da naprasno odem. Zbog toga možda danas i najviše žalim”
Odlomak iz intervjua Alena Mešanovića za portal r......... a. ba, meni najdraži i vjerovatno ajbolji posljeratni igrač Slobode, kakva je to mašina bila....
“Svaki period ima svoj neki pečat. Meni je nekako vrijeme provedeno u Tuzli bilo posebno u svakom smislu. To je moj klub, imao sam i imam poseban odnos sa ljudima koji vole Slobodu. I samo ime kluba lijepo zvuči, iako smo gubitnici desetljećima, ali i to ima svoju draž. Kada sam 2003. dolazio želio sam da potpišem ugovor do kraja karijere, da igram samo za taj klub, no splet okolnosti na kraju dovede me do toga da naprasno odem. Zbog toga možda danas i najviše žalim”
Odlomak iz intervjua Alena Mešanovića za portal r......... a. ba, meni najdraži i vjerovatno ajbolji posljeratni igrač Slobode, kakva je to mašina bila....
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ovisnik je napisao/la: ↑31 avg 2020, 23:40Velež, Željezničar, Sarajevo, Sloboda, Čelik, Jedinstvo… Gdje je Mešanoviću bilo najljepše?
Alene legendo, uvijek će te voljeti Slobodini bolesnici
- Beduin
- Kontakt:
Sjecam se kako se utakmica jos uvijek igra, a on u papucama na stolici i piva u ruci i gleda. Bas ga bolila kita, nazalost to ga je i sprijecilo da napravi ogromne stvari. Ni prvi ni zadnji takav.
Meni uvijek drag igrac bio, jedan od najdrazih u Slobodinom dresu.
Meni uvijek drag igrac bio, jedan od najdrazih u Slobodinom dresu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni najdrazi igrac Slobode kojeg pamtim.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
WestSideTz
- Kontakt:
Mene samo zanima radil se šta na dovođenju igrača na deficitarnim pozicijama. Imamo fore do 1.10. ako se ne varam.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
Sariel1987
- Kontakt:
znaci ne vjerujem, ee svasta. nek mu je laka zemlja, bio je veliki navijac slobode... 
-
desperados
- Kontakt:
RIP veliki Slobodasu. Tuga velika. 
Tuga. Jedan od onih likova koji kad dodjes na stadion znas da ce biti tu. Jedan od onih koji su srcem bili za Slobodu u dobrim ali i losim vremenima. Neko ko bi Slobodu pratio i u zadnjoj ligi. Jedan manje.

samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Tuga

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bukvalno ne moguce ko je bio redovan da ga nije primjetio.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Evo prilike da se poveca prodaja clanskih ako bi se dozvolio odredjen broj gledalaca na utakmicama, mi sa clanskim da imamo prednost u kupovini ulaznica.
RIP DROPA!
RIP DROPA!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Beduin
- Kontakt:
Ali zato bi ti sredinu silovali kako stignu protivnici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Steta za Zerica, al haj nek igra Kadric ima jaci cv jaci je na lopti 100%.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Beduin je napisao/la: ↑01 sep 2020, 20:39Ali zato bi ti sredinu silovali kako stignu protivnici.
Ne bi druze ako se postavis tako da su igrači ispred lopte, sa tim brzim igračima vrlo brzo dobijaš 4 igrača naprijed.P. S: ovo sam namjerno malo zakomplikovao na kraju, ali imaš dosta opcija sa ova 4 brza igrača...

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kao prvo, Said bi na toj poziciji bukvalno umro na terenu za 20 minuta, a da se vrati na nasih 20 metara i pomogne, nije uradio jos od kadeta. Njegovo je da bude najistureniji, ceka priliku i uz jedan, dva driblinga zabije kao protiv Sirokog. Za tu formaciju ti trebaju 2 razbijaca na sredini, a mi nemamo nijednog, ustvari Kurtalic je odigrao ekstra utakmicu protiv Sirokog.Edin1982 je napisao/la: ↑01 sep 2020, 22:19Beduin je napisao/la: ↑01 sep 2020, 20:39Ali zato bi ti sredinu silovali kako stignu protivnici.
Ne bi druze ako se postavis tako da su igrači ispred lopte, sa tim brzim igračima vrlo brzo dobijaš 4 igrača naprijed.P. S: ovo sam namjerno malo zakomplikovao na kraju, ali imaš dosta opcija sa ova 4 brza igrača...
![]()
-
WestSideTz
- Kontakt:
Mislim da Osmić i Bega nisu kompatibilni za poziciju lijevog beka. Evo gledam na TM-u Srdjan Stanic i Damir Mehidic su slobodni igrači i pojačavanjem pozicije lijevog beka dobili bi i na širini čitave lijeve strane (guranje Tomaševića na krilo, kao i u slučaju povrede LB Tomašević bi istu mogao pokriti) također i zadnji vezni neophodan. Pisalo se o onom Milisavljeviću mada on je više osmica a ne klasična šestica što nama treba (iako imamo Kurtalića kao klasičnu šesticu i Heru na osmici iako ga Grado forsira na 6, opet samim time dobili na širini centralnih igrača), a i sami znamo da nemamo sreće sa kartonima umorima i povredama.
Ps. ako neko od sportskog segmenta čita, Mehidija i Stana su slobodni

Ps. ako neko od sportskog segmenta čita, Mehidija i Stana su slobodni
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.