FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

bhpremijerliga12
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 01 sep 2020, 22:35

WestSideTz je napisao/la:
01 sep 2020, 22:27
Mislim da Osmić i Bega nisu kompatibilni za poziciju lijevog beka. Evo gledam na TM-u Srdjan Stanic i Damir Mehidic su slobodni igrači i pojačavanjem pozicije lijevog beka dobili bi i na širini čitave lijeve strane (guranje Tomaševića na krilo, kao i u slučaju povrede LB Tomašević bi istu mogao pokriti) također i zadnji vezni neophodan. Pisalo se o onom Milisavljeviću mada on je više osmica a ne klasična šestica što nama treba (iako imamo Kurtalića kao klasičnu šesticu i Heru na osmici iako ga Grado forsira na 6, opet samim time dobili na širini centralnih igrača), a i sami znamo da nemamo sreće sa kartonima umorima i povredama.
Ps. ako neko od sportskog segmenta čita, Mehidija i Stana su slobodni :lol: :D :opaopa:
Ma ja sam pisao za Stanica cim je raskinuo ugovor sa Zeljom. Zahvalan igrac, sigurno ne bi bio previse skup igrac, a moze pokriti obje bekovske pozicije. Bekic ceka za potpis u inostranstvu, a ko da gledam izvisit ce i onda nespreman doci sredinom oktobra nama i nece odigrati 8 utakmica za sezonu. Kurtalica forsirati na zadnjem veznom, a Kadricu sto prije da vidimo ledja, nije ni cudo sto nije razmatran njegov potpis u Sarajevu, nikakav igrac.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 01 sep 2020, 22:40

bhpremijerliga12 je napisao/la:
01 sep 2020, 22:35
Mislim da Osmić i Bega nisu kompatibilni za poziciju lijevog beka. Evo gledam na TM-u Srdjan Stanic i Damir Mehidic su slobodni igrači i pojačavanjem pozicije lijevog beka dobili bi i na širini čitave lijeve strane (guranje Tomaševića na krilo, kao i u slučaju povrede LB Tomašević bi istu mogao pokriti) također i zadnji vezni neophodan. Pisalo se o onom Milisavljeviću mada on je više osmica a ne klasična šestica što nama treba (iako imamo Kurtalića kao klasičnu šesticu i Heru na osmici iako ga Grado forsira na 6, opet samim time dobili na širini centralnih igrača), a i sami znamo da nemamo sreće sa kartonima umorima i povredama.
Ps. ako neko od sportskog segmenta čita, Mehidija i Stana su slobodni :lol: :D :opaopa:
Ma ja sam pisao za Stanica cim je raskinuo ugovor sa Zeljom. Zahvalan igrac, sigurno ne bi bio previse skup igrac, a moze pokriti obje bekovske pozicije. Bekic ceka za potpis u inostranstvu, a ko da gledam izvisit ce i onda nespreman doci sredinom oktobra nama i nece odigrati 8 utakmica za sezonu. Kurtalica forsirati na zadnjem veznom, a Kadricu sto prije da vidimo ledja, nije ni cudo sto nije razmatran njegov potpis u Sarajevu, nikakav igrac.
Ako već Bekić neće dolazit, probat zaganjat Dilavera ili Atajića, treba nam jedan dobar špic koji će dat 5-8 golova ako mislimo bez grčevite borbe izborit opstanak.
Stana svakako poželjan u ekipi što se mene tiče
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 01 sep 2020, 23:00

Imal sanse za Ramica je li zna neko slucajno?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 sep 2020, 23:14

daj stanica na lijevog beka i da napadnemo evropu vec ove sezone !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 02 sep 2020, 00:30

Skojevska je napisao/la:
01 sep 2020, 23:00
Ko je Ramic? To onaj iz Kalesije sto je igrao za Herthu?

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 sep 2020, 01:25

Stanic je sve osim zahvalan igrac i da bi pristao na neku sicu ne bi zbog para kojih je on trazio i nije nastavio u Želji. Bekic bi ja mislim u toku ove sedmice trebao potpisati,a i nacuo sam da nam dolaze jos neki iz ssh. Grahovac bi iskreno dobrodošao kao zadnji vezni a i nije skup. Zadnji vezni nam je obavezan i vise nego spic iskreno. Kadric,Salihovic,Mujkic,Hasukic bi najbolje bilo prekriziti. Predragovica ako konačno ne pocne da igra kako se očekuje. Umjesto tih par igrača mogu se dovesti makar 2 provjerena igraca
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 02 sep 2020, 07:11

Pashoni je napisao/la:
02 sep 2020, 01:25
Stanic je sve osim zahvalan igrac i da bi pristao na neku sicu ne bi zbog para kojih je on trazio i nije nastavio u Želji. Bekic bi ja mislim u toku ove sedmice trebao potpisati,a i nacuo sam da nam dolaze jos neki iz ssh. Grahovac bi iskreno dobrodošao kao zadnji vezni a i nije skup. Zadnji vezni nam je obavezan i vise nego spic iskreno. Kadric,Salihovic,Mujkic,Hasukic bi najbolje bilo prekriziti. Predragovica ako konačno ne pocne da igra kako se očekuje. Umjesto tih par igrača mogu se dovesti makar 2 provjerena igraca

Druže Stanić je iz Želje otišao zbog duga koji ima klub prema njemu, i nije prihvatio smanjenje plate (kao i kod nas Bekić) u Želji je situacija duplo gora što se tiče dugovanja nego kod nas ali to kriju kao zmija noge (ali im je budžet tri puta veći) zato mislim da se Stanić nebi upustio u avanturu sa nama.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 02 sep 2020, 09:30

Nece se vise niko dovoditi.
tz tz tz tz tz tz

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 sep 2020, 10:05

02 sep 2020, 00:30
Skojevska je napisao/la:
01 sep 2020, 23:00
Ko je Ramic? To onaj iz Kalesije sto je igrao za Herthu?
Aha dovodio se u vezu sa nama.

- Ako se nece niko dovodit **** smo kad se skupe kartoni i povrede.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 02 sep 2020, 10:22

Doći će još igrača sto posto.
Niko, niko, samo Sloboda

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 sep 2020, 10:54

Pobjeda protiv Širokog Brijega rezultatom 3:0 donijela je potrebni mir u svlačionici. I treneru Gradimiru Crnogorcu pao je kamen sa srca. On se odmah poslije najveće pobjede u trenerskoj karijeri okrenuo ličnom usavršavanju. Crnogorac boravi na završnom seminaru za PRO licencu i u prvenstvenoj pauzi će s ekipom raditi njegovi saradnici.

Crveno-crni ove sezone imaju mlad tim, koji usput nije skup i uklapa se u klupski budžet. Ono što je problem, jeste uzak roster koji Sloboda ima. Sezona je duga, povrede i suspenzije zbog kartona rijetko koga zaobilaze.

O tome razmišljaju i u Slobodi pa će, kako nezvanično saznaje Faktor, možda već na pauzi biti novajlija na Tušnju. U ovom trenutku o imenima niko nije želio govoriti, ali nam je rečeno da će prinova biti. Sasvim sigurno je da Crnogorac očekuje neka provjerena imena na deficitarnim pozicijama, jer samo spoj mladosti i iskustva garantuje Tuzlacima stabilnu sezonu i plovidbu mirnim vodama.

Ljetni registracioni period u Premijer ligi BiH zbog pandemije koronavirusa nešto duže traje. Fudbalska pijaca otvorena je do 2. oktobra.

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se 12. i 13. septembra, a Sloboda gostuje kod Krupe. Možda i pred publikom, ko zna.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 02 sep 2020, 14:03

U opticaju za dolazak su jos Bekic i jedan DMF iz Srbije , pa cemo vidjeti sad na ovoj pauzi hocel biti sta
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 sep 2020, 14:32

ako dobijemo krupu, grado ce napasti Evropu.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 sep 2020, 18:00

Slobodas je napisao/la:
02 sep 2020, 14:03
U opticaju za dolazak su jos Bekic i jedan DMF iz Srbije , pa cemo vidjeti sad na ovoj pauzi hocel biti sta
Uz dolazak Bekica od ofanzivnih igraca(spic,ofanzivni vezni, krila) bi imali: Tomasevic,Said,Beganovic,Hasukic,Žeric,Kadric,Mujagic,Ristic,Alic,Maksimovic,Predragovic,Bekic. Previse smo natrpani na poziciji ofanzivnog veznog moramo se malo i rijesiti pojedinica i smanjiti roster uz to dovesti zadnjev veznog,lijevog beka i eto Bekica
moSa bodaSlo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 sep 2020, 18:42

Onako nebitno, FK Macva Sabac osnovana 1919. i boje dresova i dizajn skoro identicni nasim, sad tek vidjeh. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 sep 2020, 20:46

Beduin je napisao/la:
02 sep 2020, 18:42
Onako nebitno, FK Macva Sabac osnovana 1919. i boje dresova i dizajn skoro identicni nasim, sad tek vidjeh. 😁
Prije dvije godine ja mislim su imali identicne dresovi ko naši i shebo sam se kad sam vidio
moSa bodaSlo

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 sep 2020, 21:36

Jel ima plata u nasem klubu, imal ko od novinara to da ispita, kod nas se tako glupe stvari skrivaju.
Milion pitanja nekih ima i kad dodje do intervjua pitaju se neka sablonska pitanja.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 sep 2020, 22:54

Skojevska je napisao/la:
02 sep 2020, 21:36
Jel ima plata u nasem klubu, imal ko od novinara to da ispita, kod nas se tako glupe stvari skrivaju.
Milion pitanja nekih ima i kad dodje do intervjua pitaju se neka sablonska pitanja.
Sta imaju pitat ima li plata. Pitaju li ti isti novinari da li su kod drugih klubova redovne plate?? Sto moramo bit glupi i sami sebi na stetu ic, stvarno ne znam kako takvo razmisljanje imate. I da ti odgovorim, ima plata, jedna je sigurno legla prije sirokog
Volim tebe, više od sebe

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 02 sep 2020, 22:56

antisisoja1919 je napisao/la:
02 sep 2020, 22:54
Skojevska je napisao/la:
02 sep 2020, 21:36
Sta imaju pitat ima li plata. Pitaju li ti isti novinari da li su kod drugih klubova redovne plate?? Sto moramo bit glupi i sami sebi na stetu ic, stvarno ne znam kako takvo razmisljanje imate. I da ti odgovorim, ima plata, jedna je sigurno legla prije sirokog
+1

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 03 sep 2020, 09:18

Po zalaganju i rezultatu sigurno je legla plata prije utakmice sa Sirokim.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.