BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Al kako eto da Sarajevo/Zrinjski/ Zeljeznicar svi u nekim scenarijima mogu se sastati sa Kazahstanskim ekipama.Kakve su to slucajnosti i grupe 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
DaTarpiTarpi je napisao/la: ↑01 sep 2020, 13:58Jedna mala zanimljivost:
FK Željezničar je na EVROPSKOJ GRBAVICI zadnju utakmicu odigrao 26.7.2018. to jeste prije nesto više od dvije godine a zbog gostovanja ove godine to će tek biti moguće ljeta 2021. Dakle Željezničar 3 godine neće igrati Evropu na Grbavici.
Da li je Sarajevo gost ili domacin Astani / Bucnosti ?
Inace ako je Brest ovoj Astani dao šest golova a sa pitarima se dobro namucili, mozda je ovo dobar protivnik za pitare.
Inace ako je Brest ovoj Astani dao šest golova a sa pitarima se dobro namucili, mozda je ovo dobar protivnik za pitare.
Mjau !
- forza_juve
- Kontakt:
Na papiru domacin a u praksi i Sarajevo gost

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nije dobar jer si mogao dobiti Folu ili Dundalk. Da su prolazni itekako jesu, al su i najteži protivnik od svih ekipa koje su nenosioci u 3. pretkolu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel to zeljo i s kazahstancima u gostima
Jok kuci zeljo igra
Ovaj Apoel protiv Kosovara igrao produžetke. Da se igra u Mostaru bile bi mnogo veće sanse Zrinji ali i ovako se imaju čemu nadat. Zna Žižović igrat zatvoreno i na kontru 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi mozemo proci uz kvalitetna pojacanja..znaci desni bek i spic, mislim da sa pojacanjima na tim pozicijama, glat prolazimo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Davno sam napiso da ce pitari ove godine igrat u ligi evrope tj plasirat se u grupnu ligu.Znaci prolaze Astanu ili Buducnost i u plejofu isto prolaze u grupnu fazu.Sjetite se ovog posta.
Ajd da smo izvukli nekog drugog vec Astanu od ovoliko losih ekipa pa bi ti vjerovao ovako protiv Astane sam optimista kao navijac ali tesko
- ElCartel11
- Kontakt:
Astana ako se dohaviza proci ce nas lagano.
Ako ostanu u ovom rasulu mi njih prolazimo lagano. Znaci neko ce nekog nakantati 2-3 razlike.
Ako ostanu u ovom rasulu mi njih prolazimo lagano. Znaci neko ce nekog nakantati 2-3 razlike.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo tako i zna igrat, u tome je problem.
Da je ekipa od prosle sezone i da je vukas na klupi, dao bi nam 70% sanse za prolaz protiv jedne olimpije kojoj zaista fali masa bitnih igraca od prosle sezone i opcenito im je nesloga u i oko kluba na relaciji uprava-igraci-navijaci. Ovako sa zizovicem smo na 25-30%..naravno treba poginut na terenu i nadat se do zadnje sekunde ali treba i realan biti.
Kuci je s kazahstancima.
Proci Astanu bi i mogli na guzove ali za plejof treba jos koji milion euricha na pojacanjima ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Sarajevo igra kuci, tako da mogu proci sanse su 50-50.
Ako prodju u playoff treba im barem 2 pojacanja ofanzivno da se potuku za grupe i to da igraju kuci opet...
Ako prodju u playoff treba im barem 2 pojacanja ofanzivno da se potuku za grupe i to da igraju kuci opet...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Daj Boze da uspiju proci u grupnu fazu.Previse jakih timova ce biti u playoffu.Mogli bi se oni pobit sa njima,ali fali koji dobar igrac.Pod ovim dobar mislim dobar za evropske okvire,ne za nasu ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U play off-a se igraju dvije utakmice, ako se ne varam.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 sep 2020, 02:00Sarajevo igra kuci, tako da mogu proci sanse su 50-50.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mi smo bas nepozeljan gost u evropi sto se tice sporta, juce gledam izvlačenje za EHF cup u rukometu, nasi predstavnici pa nisu mogli gore dobit
Sloga GV prvi put izborila evopru i odmah najjaci CSM Bukurešt, pa RK Gračanica protiv ukrajinske Odesse ,jedino Bosna Visoko dobila sa Kosova neku ekipu, i opet juce pored dvije slabe ekipe Sarajevo dobija Astanu, da ne povjeruješ..
Sloga GV prvi put izborila evopru i odmah najjaci CSM Bukurešt, pa RK Gračanica protiv ukrajinske Odesse ,jedino Bosna Visoko dobila sa Kosova neku ekipu, i opet juce pored dvije slabe ekipe Sarajevo dobija Astanu, da ne povjeruješ..
Jedna utakmica u po EL, a dvije u LPZeko87 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 12:22U play off-a se igraju dvije utakmice, ako se ne varam.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 sep 2020, 02:00Sarajevo igra kuci, tako da mogu proci sanse su 50-50.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.