Naravno da treba objaviti ako se neki od njih pravi pametan.LjoZee je napisao/la: ↑02 sep 2020, 13:42Zato sto po mom misljenju to nije bas ok za procitati/vidjeti. Mi nit znamo gdje ni kako su igraci uhvatili virus. U ovoj situaciji pogotovo kad je mjesec august 10x gori u gradu Sarajevu bio nego mart/april ili bilo koji drugi mjesec po pitanju virusa. Nisu oni sigurno namjerno se isli zaraziti negdje da vide kakav je osjecaj.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mladost je drugacija prica. Oni nisu odigrali nijednu odnosno jednu samo utakmicu prijateljsku pred prvenstvo. Bili su bukvalno bez utakmice od marta dok mi imamo u nogama dosta sto prijateljskih, sto zvanicnih.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:01Ovo nije ni malo naivno...vidjeli smo na primjeru Mladosti, koja kako vrijeme odmiče pokazuje da nije uopšte loša ekipa, da se izostanak treninga zbog korone može itekako odraziti na rezultate. Ovo je svakako jako izjednačena liga, sitnice odlučuju, a nama predstoje teške utakmice, u situaciji gdje smo već osam dana bez treninga i plus bez zaraženih igrača minimalno još sedam. Ne znam ko su momci koji su zaraženi ali nadam se da nema ovih ključnih među njima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma vjv ce se izjasniti klub na zvanicnoj tokom dana.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 sep 2020, 13:55Zna li iko kako se osjecaju?
Ima li iko kakvih simptoma?
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
- svrakino1921
- Kontakt:
Ima KK.Igokea dva zarazena al ne daju imena u javnost
Kako je bilo dobro je zavrsilo.Sreca pa ova pauza.
[quote=Kometa post_id=7827831 time=1599049124 user_id=47815]
[/quote]
Daleko je ovo od dobrog, dugorocno gledano.Ekipa od proslog ponedjeljka ne trenira.Nisu ni jutros.Samo da momci ozdrave , to je trenutno vazno.
[/quote]
Daleko je ovo od dobrog, dugorocno gledano.Ekipa od proslog ponedjeljka ne trenira.Nisu ni jutros.Samo da momci ozdrave , to je trenutno vazno.
Nije ista, svakako, ali može uticati. I naša utakmica sa njima i taj glupi poraz su poprilično povezani sa odsustvima zbog korone. A sada nam tek idu opasni protivnici.LjoZee je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:04Mladost je drugacija prica. Oni nisu odigrali nijednu odnosno jednu samo utakmicu prijateljsku pred prvenstvo. Bili su bukvalno bez utakmice od marta dok mi imamo u nogama dosta sto prijateljskih, sto zvanicnih.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 14:01Ovo nije ni malo naivno...vidjeli smo na primjeru Mladosti, koja kako vrijeme odmiče pokazuje da nije uopšte loša ekipa, da se izostanak treninga zbog korone može itekako odraziti na rezultate. Ovo je svakako jako izjednačena liga, sitnice odlučuju, a nama predstoje teške utakmice, u situaciji gdje smo već osam dana bez treninga i plus bez zaraženih igrača minimalno još sedam. Ne znam ko su momci koji su zaraženi ali nadam se da nema ovih ključnih među njima.
Nisam medicinar al u svom okruzenju imama infektologa.Samo bez pametovanja zelim da prenesem da je potrebno nultog zarazenog tj. onog od koga je klaster i pokrenut u klubu strogo izolovati na 30 dana.Znaju u klubu o kome se radi.
Ali zato je bitno ono sto nije bilo tezih simptoma i to sto bodovno ne zaostajemo vec smo u egalu uz utakmicu manjez. Jedna ili dvije mislim da ce biti dovoljne da ekipa udje u ritam jer ima dovoljno igraca zdravih da ne mora odmah neko upasti cim postane negativan, a ko je sad pozitivan.
Imamo Veselinovića, Mujezinovića, Gasala, Subašića i Mujića. Vjerujem da imamo novac da dovedemo nekog boljeg od ovih da bi to i uradili. Ovako je bolje ove omladince gurati, može nam se ako ništa vratiti sa nekim transferom.
Imamo i Zeca
Slabo je on igrao krilo u ovim prijateljskim. Cini mi se da je igrao kao ofanzivni vezni i jednom kao napadac sa Hajricem.
znas da te brat voli ali bolje da ne odgovaram , pisaj ga tako je kako .
Ma **** Izrael, liga je dosta bitnija. Nek budu spremni svi za Siroki i super
ma znam nego kad sam vidio da je bojac doveo krilo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.