Sto se tice Clippersa mislim da ce Harrell igrati znacajniju ulogu nego u prvoj rundi. Ocekujem dosta picka sa njim.JHam je napisao/la: ↑02 sep 2020, 13:31Mislim da Denver ima bolji matchup s LAC po meni nego s UTA, da li imaju sanse ikakve u to ne ulazim, ali sto se tice Matchupa mislim da nam je lakse smiriti Kawhia nego Mitchella. Ono sto nam je jos olaksavajuca okolnost, nemaju nikog da igra PnR na nivou Goberta, onda ce biti lakse i preuzimati i sve. Zadnjebdvije utakmice, s Harrisom, Denver je na oko 90-95 DRTGbombaysaphire je napisao/la: ↑02 sep 2020, 13:27Denver itekako ima šansi protiv Klipersa , Jokića nema ko da čuva i to moraju iskoristiti . Sa druge strane Kawhia isto nema ko da čuva, njih dvojica će biti udarne snage .
Murray upitno , kao i PG ...
Mogu eksplodirati , mogu i ukanaliti ...
Mogao bi Grant biti neka prevaga ...
Veci problem u ovoj seriji za Denver ce biti napad nego odbrana. Osim Jokica i Murraya ne vidim neku napadacku prijetnju. Porter je tu, ali on je defanzivac na pozicijama gdje su Clippersi najjaci. Sinoc nije ni igrao puno, pogotovo u drugom poluvremenu. Cisto sumnjam da moze vise dati nego sto ce primiti poena. Za razliku od Jazza LAC imaju mnogo siri i bolji izbor u napadu.
Grant ce vjerovatno ici na Leonarda, a Harris na Georgea. I u slucaju da ova dvojica odrade dobar posao tu su Lou i Harrell.
Denver je dosta umorniji. 2 dana kasnije su zavrsili seriju. Odigrali utakmicu vise i sto je jos vaznije igrali su utakmice jacim inzenzitetom, Clippersi su jaci i ofanzivno i defanzivno...
Zaista ne vidim nacin na koji mogu uzeti vise od 1 pobjede.
U svakom slucaju ovo ce biti uspjesan PO za Denver. Ispasti od najjace ekipe ne moze biti neuspjeh. Da su ispali od Jazza bio bi problem, ali ovako ne.