Dobro @leorey se još uvijek nada i povratku Neymara. Ništa čudno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Dobro @leorey se još uvijek nada i povratku Neymara. Ništa čudno.
Nije iskljuceno sljedece sezone da dodje. Prije cemo uzet LP sa njim nego s Messijem heheBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:06Dobro @leorey se još uvijek nada i povratku Neymara. Ništa čudno.![]()
Pjana (ni)je video TITADošao sam u Barselonu da igram sa Lionelom Mesijem. Zato sam odbio bolju ponudu od PSŽ", rekao je Pjanić o svom izboru novog kluba.
Ne vidim ni jedan razlog da Messi i City (ako je zaista voljan) već koliko sutra ne potpišu prerdugovor za sezonu 2021/22....time bi Barsi jasno stavili do znanja da Messi neće promeniti odluku i (možda) izvršili pritisak da to bude ipak obavljeno odmah i na miran način...sombrero je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:53teško da iko može platiti transfer u ovom trenutku pa ni City, a dzaba očito ne moze otici cim pregovaraju. najbolje bi bilo da ostane, da u martu ova uprava ode, svakako je sezona propala i nema sanse da ce osvojiti ligu.. al mislim da ce na pola sezone krenuti po njega City pa ga zauzeti nekim predugovorom
Isto tako mislim da ni Pep ne bi volio da ga opet trenira, koliko god to čudno zvučalo..
Jorge Messi to Bartomeu: "My son doesn't want to stay here." [tyc sports]
Kako je moguce ovako rezonovati stvari je stvarno misterijajasonstatham je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:20Niko ne zna šta se krije iza ovog Messijevog faksa, no jedno je sigurno - fantastično skretanje pažnje sa debakla, sramote, srama iz Lisabona.
Sve više počinjem da mislim da je ovo jedna sjajna, ciljana namještaljka. Predstava. Kako ne pričati o Bayernu, tražiti radikalne poteze, rezove? Jednostavno igraj igru odlaska najvećeg. Pa će tako kroz par dana Messi ipak pristati na ostanak, Bartomeu će umjesto giljotine biti heroj. Neće morati Leo puno da se pravda i pojašnjava, reći da je izgubio vjeru, motivaciju, ali su mu je vratili.
Potom će krenuti hvalospjevi trio Bartomeu - Koeman - Messi i sve će biti zaboravljeno. A posebno nakon hat tricka protiv Elchea.
Boga mi druze, lose mislis. Od prosle godine, igrac koji je igrao LP sa jednom ekipom, kasnije moze igrati za drugu. Primjer od zadnje sezone, Olmo. Grupe igrao za Dinamo, kasnije igrao za Laipzig.
Još bolje....to nisam upratioEvander je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:54Boga mi druze, lose mislis. Od prosle godine, igrac koji je igrao LP sa jednom ekipom, kasnije moze igrati za drugu. Primjer od zadnje sezone, Olmo. Grupe igrao za Dinamo, kasnije igrao za Laipzig.
Do kraja sedmice Vidal u Interu, Suarez u Juventus.Juventus is in advanced negotiations for Luis Suarez. [md]
Dozla da smo tripletu uzeli pa da moze sve, a ne osmicu dobili