Ja mislim da je pala gledanost bas kako ne igra najveci ....

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Najveći je igrao u ponedjeljak, izgubio od Đokovića

Ma nema mi ni to veze. Ko da nekog u Srbiji nije stid njega slušati. Jednostavno sve to izgleda nekako nategnuto, uvrnuto.delinjo je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:11Nije ni to problem da ES ide samo u Srbiju,pa hajde **** ga i kod nas bi se neko na BHT dernjao vjerovatno,ali ovo gleda cijeli balkan ,bas ruznu sliku salju.LlullSergio je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:08Ovo je fakat dno dna.
Msm Srdjan je udaren lik, to se odavno zna.Ali da je i najnormalniji lik kontaj u kakvu si situaciju doveo komentatora. Da si ne znam kakav komentator moraš to odraditi u grču i misliti šta ćeš svaki put reci. A da ne pričam o situaciji kad je taj otac Srdjan-čovjek koji je očito malo otišo u glavi.
Vidiš ti njega kako on plješće, govori ajmo Nole. Normalno je to da sjedi kod svoje kuće ili u boksu njegovom ali ga dovest na televiziju...svašta.

Mislim bukvalno sa ovom igrom veceras,drugo je to sto bi on podigao nivo protiv malo ozbiljnijeg igraca

protiv boljeg igrača bi novak igrao puno bolje. uzeo je cinci/ny i ovdje do sada uzima bez problema, ja ne vidim ništa neobično, osim što možda malo više priča nego inače. vidjećemo kad naiđe neki jači meč, ali obzirom da ga do polufinala niko ne može namučiti načekaćemo se
Ma ja, cekati drugu sedmicu turnira. Vidjet cemojestamaji je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:22
protiv boljeg igrača bi novak igrao puno bolje. uzeo je cinci/ny i ovdje do sada uzima bez problema, ja ne vidim ništa neobično, osim što možda malo više priča nego inače. vidjećemo kad naiđe neki jači meč, ali obzirom da ga do polufinala niko ne može namučiti načekaćemo se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.