Jest da će oluja bježati desetak bodova pa vjerovatno neće odlučivati ni o čemu...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tamam predzadnje kolo veliki derbi...
Jest da će oluja bježati desetak bodova pa vjerovatno neće odlučivati ni o čemu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nema problema, mi smo tsunami..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Je li ovo i Luis Suarez dolazi ? Prava liga staraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ronaldo je osjetio moc najboljeg napadaca u italiji, a i suarez ce (ako dodje)
inace, bile bi to tri "european golden shoe" iliti "european golden boot" u "serie a"!

inace, bile bi to tri "european golden shoe" iliti "european golden boot" u "serie a"!

Al pazi mu potpisa
a mogli bi se normalno zayebavati samo da on malo smanji... Ovako nas ljudi ubise 
Valjda su svi ovdje svjesni da je epska sramota izgubit naslov od Pirla i Tudora u svojoj drugoj sezoni u klubu kad se zbog tebe mijenja transfer politika jer tražiš iskusne igrače da bi sad i odmah napao naslov.Njemu na dušu ako se desi.Ovo mu je zadnja prilika da ostane relevantan faktor ili ga u budućnosti čeka treniranje Aston Ville i sličnih.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Najveci cirkusant na forumu, potpis potvrdjuje.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Koga je Milan doveo za iducu sezonu? Kazem doveo, potpisao, predstavio (bez spekulacija)?
Znam za Zlatana, Rebica i Kjaera, ali eto oni su tu bili i prosle sezone pa mi ih nekako tesko racunati.
Znam za Zlatana, Rebica i Kjaera, ali eto oni su tu bili i prosle sezone pa mi ih nekako tesko racunati.
Imat ce najbolju vezu i napad kad svi potpisu ili makar top tri kao i do sada... Da je Silva dosao vjerovatno i odbranu 
BuffonGigi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:04Koga je Milan doveo za iducu sezonu? Kazem doveo, potpisao, predstavio (bez spekulacija)?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Doveli smo nekog 32godisnjaka za nas U 23 tim 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa ne, sve se nesto kuha, a niko da potpise, sezona pocinje bukvalno za 2 sedmice. I onda dodje onaj Fassone ovdje i hvali Maldinija, uzdize ga u nebesa, a lik bukvalno jos nista nije zavrsio.
Juve i Inter su se vec poprilicno pojacali, a Milan koji ima najvise potrebe za pojacanjima, nula.
Juve i Inter su se vec poprilicno pojacali, a Milan koji ima najvise potrebe za pojacanjima, nula.
Nemamo napad, a ostalo da... To su činjenice, a vi se gurate tu, a mjesto vam sa Sassuolom i slicnim, jer ste postali klub za prikupljanje talenata, da stječu minutazu i iskustvo za ozbiljnije klubove..
Bas u pravu si,odbrana vam je miljama ispred juventusove,sredina svjetlosnim godinama,klupa takodjer
Da za ovaj drugi dio,inter je bas sila,ustvari oluja ste vi,svake gidine par titula uzmte,pravo ozbiljan klub
Ova vasa kineska oluja je toliko jaka da je duzna engleskoj lizi 160 mil funti,bice ipak da je to povjetarac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.