FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muftic je godinu dana stariji od Milicevica. Razumijem da nije niko mogao da zna da ce se ovo desiti, jer sigurno nije bio u planovima ali mislim da je bolje klubu da pocne gurati Milicevica vec ove godine (znam da nece se to desiti) jer on za razliku od Cutahije, Krsica, Karavdica, Muftica je neko ko bi mogao biti jedinica kluba. Muftic ce kao i Krsic vec iduce ljeto da bude bivsi.
Takodjer za razliku od svih nabrojani ima visinu i tijelo koje unosi neko prisustvo u sesnaestercu. A ima dosta toga da se nauci od Guse sigurno. Opet kazem, siguran sam da to nece se desiti ali bi radije volio njega da vidim osim Muftica. Inace Milicevic je upisan u spisku za kvalifikacijske utakmice.
Osim Milicevica tu je jos i 16godisnji Sergej Bjelica u kadetima koji bi mogao biti interesantno ime izmedju stativa za buducnost.
Takodjer za razliku od svih nabrojani ima visinu i tijelo koje unosi neko prisustvo u sesnaestercu. A ima dosta toga da se nauci od Guse sigurno. Opet kazem, siguran sam da to nece se desiti ali bi radije volio njega da vidim osim Muftica. Inace Milicevic je upisan u spisku za kvalifikacijske utakmice.
Osim Milicevica tu je jos i 16godisnji Sergej Bjelica u kadetima koji bi mogao biti interesantno ime izmedju stativa za buducnost.
@igrajlopte 🐦
A ne znam, ja n3 volim male golmane, nema tu hajra.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
A ne znam da je ko od niskih golmana bio nešto uspješan, mislim samo Kasiljas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stari trener golmama Eso, radio s djecom kako on zna sta treba. Hvala ti EsoReX je napisao/la: ↑03 sep 2020, 00:00Muftic je godinu dana stariji od Milicevica. Razumijem da nije niko mogao da zna da ce se ovo desiti, jer sigurno nije bio u planovima ali mislim da je bolje klubu da pocne gurati Milicevica vec ove godine (znam da nece se to desiti) jer on za razliku od Cutahije, Krsica, Karavdica, Muftica je neko ko bi mogao biti jedinica kluba. Muftic ce kao i Krsic vec iduce ljeto da bude bivsi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Eso nas lijep kako on zna sta treba ODMAH sad uraditi. Guso molim te udji na sportsport, da vidis sta ti eso kaze, koju pametnu
Vec od danas kad bude trening poduzeti Esine mjere za Izrael
Vec od danas kad bude trening poduzeti Esine mjere za Izrael
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kjosevski
Šta je sa Kršičem. Jeli još u klubu
-
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
Jesu li pustili naše iz izolacije, i ako nisu, zašto se još ne poduzima ništa? Napraviti neki skup na mjestu gdue je smješten tzv. Krizni štab. Ili ćemo biti navijači koji će samo kidito ljude u klubu...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Bice treninga danas
jedini aktivni klaster u Sarajevu je FK Zeljeznicar, igraci ce ostati u izolaciji do isteka 14 dana. Najvjerovatnije da ce se bez treninga ici u Izrael a mozda se i odustane od takmicenja u Evropi.mamonelafo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:43Jesu li pustili naše iz izolacije, i ako nisu, zašto se još ne poduzima ništa? Napraviti neki skup na mjestu gdue je smješten tzv. Krizni štab. Ili ćemo biti navijači koji će samo kidito ljude u klubu...
Ovo drugo. Ova uprava je daleko od savrsene. Ma daleko i od dobre, ali kroz sta sve ljudi prolazemamonelafo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:43Jesu li pustili naše iz izolacije, i ako nisu, zašto se još ne poduzima ništa? Napraviti neki skup na mjestu gdue je smješten tzv. Krizni štab. Ili ćemo biti navijači koji će samo kidito ljude u klubu...

A simpatizeri ovdje pisu, seru, na aerodromu 10 ljudi umjesto da se mobilizuje 3000 ljudi u sekundi da vide svi sta je Zeljo nama i sta smo mi Zelji. Sutra ce opet biti krivi Amar, igraci i uprava ako se ne prodje Maccabi (proci ce se ali eto, ako...). I onda se mi busamo u prsa kao radnicka klasa, uvijek uz tebe, nikom te ne damo, stop modernom fudbalu, klub pripada navijacima... A na utakmicama 3000 ljudi, na forumu 3000 ljudi pise za vrijeme utakmice, na fb 15000 vatrenih navijaca za vrijeme tekme. Kad treba klubu pomoci nigdje nikoga, sto bi mi pomogli, ima uprava nek se snalaze, Manijaka nigdje, valjda se boje ili nema gudre boga pitaj. Jedina navijacka skupina koja se boji kazni i policije...
I sve okej, razumijem, ali bar budite iskreni kad dodje ono dobro vrijeme, kad se svi sjebete sta je Zeljo napravio i postigao, pa recite nisam bio dio toga, vi koji ste ginuli za klub, vukli ljude za rukav, predlagali akcije, davali sve sto imate, tukli se, dobijali kazne, navijali, vi ste zasluzni za ovog Zelju. Eto bar toliko.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odyebi sa teme!Semper je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:06jedini aktivni klaster u Sarajevu je FK Zeljeznicar, igraci ce ostati u izolaciji do isteka 14 dana. Najvjerovatnije da ce se bez treninga ici u Izrael a mozda se i odustane od takmicenja u Evropi.mamonelafo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:43Jesu li pustili naše iz izolacije, i ako nisu, zašto se još ne poduzima ništa? Napraviti neki skup na mjestu gdue je smješten tzv. Krizni štab. Ili ćemo biti navijači koji će samo kidito ljude u klubu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
MTelov ugovor je za nas duplo bolji i unosniji nego BH Telekomov ugovor, a ne valjaju generalno ni jedan ni drugi. Samo je pitanje koje je zlo manje, za sada MTelovo. Nismo mi sposobni za ovo, jer Savez gleda ovdje prije svega sebe i repku, tako da su klubovi na gubitku. Sve je do Saveza.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 16:16Nece pokazati jer su pîckîcè.lijevapolutka je napisao/la: ↑02 sep 2020, 15:48nije za ove teme, al svaka čast klubovima iz 1 federalne lige. hoće li premijerligaši pokazati m.uda pa ova mtelova preseravanja zaustaviti
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.