Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko je svakako bio plan b... cekao se suarez da raskine ugovor sa barcom (po medijima vec je skoro raskinuo) i da ga juventus dobije dzabe a za dzeku bi morao platiti barem 10 tak miliona... uz to ce suarez i sa aspekta plate biti jeftiniji iako ce dobiti vecu neto platu... a nije zanemariva ni godina razlike izmedju njih dvojice...
Juve zeli Dzeku na njemu je samo da pristane i to je to bio im je prva opcija.
Cim se nisu još dogovorili to jest Dzeko potvrdio da hoce garant propalo sve.
Cim se nisu još dogovorili to jest Dzeko potvrdio da hoce garant propalo sve.
- JohnCleese
- Kontakt:
Amra hvala ti, Amra hvala ti, Amra hvala ti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DonerKebab
- Kontakt:
Svake godine ga trolaju iz juventusa i na kraju izrade. Ostani Edine ti Romski Odine, tudje sunce ne grije kao Romsko!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- BlaiseMatuidi
Apsolutno netacno!DonerKebab je napisao/la: ↑02 sep 2020, 07:38Svake godine ga trolaju iz juventusa i na kraju izrade. Ostani Edine ti Romski Odine, tudje sunce ne grije kao Romsko!

Zadnjih 15-ak dana, po dolasku Pirla, zaista je bio prva opcija, jer se trazio target man i Dzeko tacno odgovara zeljenom profilu.
Gospodin nije zainteresovan prvenstveno zbog privatnih razloga. Neka mu je sretno u Romi i Rimu, njemu i njegovoj porodici. Nadam se da ce to u klubu znati da cijene.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koliko znam obecali su mu fotelju u vrhu kluba kad se penzionise.Mada bi vise volio da dodje u nas savez,da ovu stoku otjera sto dalje.Vidjeli smo,cim je dosao neko ko je bio reprezentativac (Miske),odmah nam je obezbijedio dvojicu mladih,a za nas odlicnih igraca.Sa Dzekom bi to jos bolje bilo,a i vjerujem da bi se trudio da ligu unaprijedi na veci nivo po pitanju infrastrukture itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kakva fotelja, nema mjesta za legende ponkle u Romi kamoli za njega...niko mu nista ne garantuje, ionako se mijenja vlasnicka struktura...nije toliko naivan da povjeruje da njega ceka fotelja
juventus je poznat po ciganluku kad treba odrijesit kesu osim u slucaju ovog novog stopera... zato je uvijek pravi uzitak kad dobiju q.rchinu u ligi sampiona...ako mogu dovesti igraca dzaba, sigurno nece davat 10 miliona za nekog drugog makar im taj drugi igrac bolje lezao...za njih je takva odluka no brainer...pirlo se tu nista ne pita, pitaju se cicije iz loze
juventus je poznat po ciganluku kad treba odrijesit kesu osim u slucaju ovog novog stopera... zato je uvijek pravi uzitak kad dobiju q.rchinu u ligi sampiona...ako mogu dovesti igraca dzaba, sigurno nece davat 10 miliona za nekog drugog makar im taj drugi igrac bolje lezao...za njih je takva odluka no brainer...pirlo se tu nista ne pita, pitaju se cicije iz loze
- Goalgetter
- Kontakt:
Velika greska sto ide u Juve. Ne znam je li ovaj put do njega, jer Di Marzio je nedavno objavio da su se Dzeko i Juve sve dogovorili, da je do Rome koja koci transfer. Ali moguce da to i nije cijela istina.
Roma se iduce sezone nece boriti za prva 4 mjesta, nisu uspjeli kupiti Smallinga, Kolarov ode u Inter, spominje se i da Napoli hoce da dovede Veretouta. Doveli su na to sve samo Pedra koji ce barem biti od koristi da ne gledamo Pereza ili Villara kao opcije sa klupe ali neko veliko pojacanje nije. Tako da u nekom kompletu su cak i dosta slabiji nego prosle sezone, a konkurencija se jos jednom pojacala.
Roma se iduce sezone nece boriti za prva 4 mjesta, nisu uspjeli kupiti Smallinga, Kolarov ode u Inter, spominje se i da Napoli hoce da dovede Veretouta. Doveli su na to sve samo Pedra koji ce barem biti od koristi da ne gledamo Pereza ili Villara kao opcije sa klupe ali neko veliko pojacanje nije. Tako da u nekom kompletu su cak i dosta slabiji nego prosle sezone, a konkurencija se jos jednom pojacala.
mislis velika greska sto ne ide u juveGoalgetter je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:35Velika greska sto ide u Juve. Ne znam je li ovaj put do njega, jer Di Marzio je nedavno objavio da su se Dzeko i Juve sve dogovorili, da je do Rome koja koci transfer. Ali moguce da to i nije cijela istina.

Papucar,neda mu žena da ide kažuBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 sep 2020, 15:58Privatni izvori veoma bliski Edinu kazu da definitivno ostaje u Romi, pa vidjet cemo.![]()

Jak izgovor na Amri, neće ga niko.Omatorio. 

- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Njemu samo vjerujem.

Nastojim ne biti subjektivan...ali ne vidim kako bi to Suarez bio bolja opcija od Dzeke...bar sto se tice Juveovog stila igre.
dzeko kako je potpisao za chelsea i inter, ja vise nikom nista ne vjerujem.
poslije ta 2 potpisa sam ovako iskusan, opet nasjeo neki dan za juventus:-)
sad kad bi mi i sam dzeko rekao da je nesto gotova stvar, ja mu ne bih povjerovao dok ne obuce novi dres:-)
poslije ta 2 potpisa sam ovako iskusan, opet nasjeo neki dan za juventus:-)
sad kad bi mi i sam dzeko rekao da je nesto gotova stvar, ja mu ne bih povjerovao dok ne obuce novi dres:-)
Sto zbog stila igre, sto zbog jezika i jos Dzeko poznaje Serie A.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ali mana je što juve hoce igraca za dzaba.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Suarez je svjetska klasa, ima ogroman broj jakih i bitnih utakmica u nogama, bolje se uklapa u stil igre, više se kreće, opasniji po golu i timski igrač. Daleko bolji igrač.
suarez više grize