FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Dolazi Benitez u svlacionicu, baca paket trave i kaze danas TIAGO MOTTA

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
u srijedu je polufinale sa Seongnam Ilhwa FC,od povrijedjenih bi se trebali vratit Maicon,Milito i JC...ocekuje se sigurna pobjeda,al ja sam ubijedjen da nece bit lako...
btw danas sam gledo obadvije utakmice protiv Chelsea i ona 2. u Londonu je po meni najbolja utakmice u savrsenoj sezoni.kako smo samo nadigrali Chelsea,to je za ne povjerovat,stvarno maestralna utakmica...kad ga Eto'o zabi opet sam skako ko da je uzivo
da se malo podsjetimo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kako je tad sve bilo lijepo...
btw danas sam gledo obadvije utakmice protiv Chelsea i ona 2. u Londonu je po meni najbolja utakmice u savrsenoj sezoni.kako smo samo nadigrali Chelsea,to je za ne povjerovat,stvarno maestralna utakmica...kad ga Eto'o zabi opet sam skako ko da je uzivo
da se malo podsjetimo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kako je tad sve bilo lijepo...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
bit ce opet lijepo abd. nadamo se boljem
nadu mi ulijeva to sto je Rafa specijalista za knock-out faze, naravno ukoliko ostane trener, tako da ocekujem minimum polufinale
mislim da su neka pojacanja prijeko potrebna u januaru, jer vidimo koliko problema sa povredama imamo, a jos kad vidimo da neki igraci nisu u formi u kakvoj bi trebali...tako da treba ovdje pojacati konkurenciju, to je moje misljenje, Rannochia i Cassano-to bi bilo idealno
a sto se tice susreta sa korejcima, ocekujem puno potrosenih zivaca, nazalost, ali i prolaz u finale, a o finalu cemo kad dodje za to vrijeme
nadu mi ulijeva to sto je Rafa specijalista za knock-out faze, naravno ukoliko ostane trener, tako da ocekujem minimum polufinale
mislim da su neka pojacanja prijeko potrebna u januaru, jer vidimo koliko problema sa povredama imamo, a jos kad vidimo da neki igraci nisu u formi u kakvoj bi trebali...tako da treba ovdje pojacati konkurenciju, to je moje misljenje, Rannochia i Cassano-to bi bilo idealno
a sto se tice susreta sa korejcima, ocekujem puno potrosenih zivaca, nazalost, ali i prolaz u finale, a o finalu cemo kad dodje za to vrijeme
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
dodje i kaze veceras Zlatan Ibrahimović :;)robovi88 je napisao/la:Dolazi Benitez u svlacionicu, baca paket trave i kaze danas TIAGO MOTTA![]()
..Siamo l'armata Rossonera..
Benitez: Ne treba nam Tevez, imamo sjajan tim i bez njega
Do trenera Intera Rafaela Beniteza doprle su informacije kako su nero-azuri navodno poželeli da u svojim redovima vide nezadovoljnog igrača Mančester sitija Karlosa Teveza.
Benitez se začudio pročitavši u italijanskim medijima da je on začetnik ideje da Argentinac dođe u Milano.
"Tevez? Hajde da pre utakmica na Svetskom prvenstvu klubova ne pričamo o drugim igračima. Nije vreme za to. Srećan sam sa onim fudbalerima koje imamo. Imamo Milita koji postiže golove na treninzima i sa njim smo još jači", rekao je Benitez.
Na pitanje može li Inter osvojiti SP za klubove, Španac je odgovorio potvrdno.
"Možemo do trofeja. Nova atmosfera vlada u našoj svlačionici. Najjači tim će mi igrati u prvom meču protiv Seongnama", otkrio je Benitez.
Inače rekao sam vam još na početku sezone da će te vidjeti ko je Rafa !
Do trenera Intera Rafaela Beniteza doprle su informacije kako su nero-azuri navodno poželeli da u svojim redovima vide nezadovoljnog igrača Mančester sitija Karlosa Teveza.
Benitez se začudio pročitavši u italijanskim medijima da je on začetnik ideje da Argentinac dođe u Milano.
"Tevez? Hajde da pre utakmica na Svetskom prvenstvu klubova ne pričamo o drugim igračima. Nije vreme za to. Srećan sam sa onim fudbalerima koje imamo. Imamo Milita koji postiže golove na treninzima i sa njim smo još jači", rekao je Benitez.
Na pitanje može li Inter osvojiti SP za klubove, Španac je odgovorio potvrdno.
"Možemo do trofeja. Nova atmosfera vlada u našoj svlačionici. Najjači tim će mi igrati u prvom meču protiv Seongnama", otkrio je Benitez.
Inače rekao sam vam još na početku sezone da će te vidjeti ko je Rafa !
FK Pjetlovi
ova sedmica moze biti prelomna za ovu sezonu, ako osvojimo ovaj kup, mozda stvari krenu nabolje, a opet ako nedaj Boze popushimo, ova sezona se moze smatrati katastrofalnom
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
a opet s druge strane to bi sasvim sigurno znacilo odlazak rumenog...ovo SP je win win situacija za nasnevjernik je napisao/la:ova sedmica moze biti prelomna za ovu sezonu, ako osvojimo ovaj kup, mozda stvari krenu nabolje, a opet ako nedaj Boze popushimo, ova sezona se moze smatrati katastrofalnom
btw Mazembe ceka u finalu,nista od finala Inter-Inter...mozda za trece mjesto bude ta tekma
iskreno, ne znam ni sam sta bi vise volio, da osvojimo, i da Rafa ostane, ili da popushimo i da on ostane, al opet nekako ova prva varijanta bi mi bila draza
naravno, pod uslovom da se igra i rezultati poprave, prvenstveno u Serie A
naravno, pod uslovom da se igra i rezultati poprave, prvenstveno u Serie A
- Interista di cuore
- Kontakt:
idealno bi bilo da ovo osvojimo,a da nakon toga u Serie A uvezemo 10 pobjeda...al cisto sumnjam da je rumeni sposoban za tako nesto. tako da osvojit ovo i izborit LP (kako ovo tuzno zvuci
) i donekle spasit sezonu...
a onda na kraju adio rumeni
a onda na kraju adio rumeni
Jaoo kako cete samo popisati sve te rijeci kad Rafa osvoji Serie A i dodje do polufinala LP i na tom putu izbaci Barcu 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Interista di cuore
- Kontakt:
niko sretniji od nasPortillo je napisao/la:Jaoo kako cete samo popisati sve te rijeci kad Rafa osvoji Serie A i dodje do polufinala LP i na tom putu izbaci Barcu
al sam siguran da od toga nema nista...
btw sutra ce nam moj imenjak zadavat dosta problema http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=14987
Najbolji post na ovoj temi od pocetka. Svaka cast!Portillo je napisao/la:Jaoo kako cete samo popisati sve te rijeci kad Rafa osvoji Serie A i dodje do polufinala LP i na tom putu izbaci Barcu
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
zna neko mogući sastav Intera za veceras? 
- Interista di cuore
- Kontakt:
-------------JC
Zanetti-Lucio-Cordoba-Chivu
---Cambiasso-Stankovic
---Pandev-Sneijder-Eto'o
-----------Milito
FORZA RAGAZZI !

prenos nema ni na jednom od nasih kanala...ako imas cs ima na Al Jazeera +3 i +8...
Zanetti-Lucio-Cordoba-Chivu
---Cambiasso-Stankovic
---Pandev-Sneijder-Eto'o
-----------Milito
FORZA RAGAZZI ! 
prenos nema ni na jednom od nasih kanala...ako imas cs ima na Al Jazeera +3 i +8...
ako veceras Rafa ne pobjedi bez razmisljanja ga otjerati iste sekunde, evo dobio je najjaci sastav, nema vise jbenih izgovora....sramota bi bila da ispadnu
btw...evo linkovi
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98779&part=sports
btw...evo linkovi
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=98779&part=sports
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Ako ovo Benitez zasere, onda je stvarno majstor tog zanata.
Inter, onaj brazilski, je ispao, tako da ce se prvi put u istoriji traziti prvak sveta u mecu u kome nema Juznoamerikanaca. Lakse od toga ne moze da bude.
Inter, onaj brazilski, je ispao, tako da ce se prvi put u istoriji traziti prvak sveta u mecu u kome nema Juznoamerikanaca. Lakse od toga ne moze da bude.
- Interista di cuore
- Kontakt:
zar je moguce ovo ??? pa ne mogu da vjerujem ! u 30. sec se Sneijder povrijedi...jaoooooooo
btw vodimo Deki u 3. minuti
btw vodimo Deki u 3. minuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.