FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kazahstan granici sa Kinom i "Mongolijom", a Asana igra kvale EL 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Disperadun
- Kontakt:
Burazeru, nek je dao sto puta za Sarajevo trenutno ne smije biti više od treceg napadača. To vidi svako ko gleda utakmicu i svima je to jasno.Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
-
- Kontakt:
Izvolite se branitDenchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:36Ahmet - 2 golaSanchez1987 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 09:49Ako hare nastavi odradjivati kao do sad bit cemo strasni u napadu,smijesi mu se sigurna 3-4 gola do kraja prvenstvafeniksptica je napisao/la: ↑03 sep 2020, 09:34Ma dok god Besim ne igra nema potrebe za napadacem , Hare je tu, odradit ce to on dobro![]()
Hare - 1 gol 1 asist
Krste - 1 gol
Mi smo jedna izrazito napadacka ekipa
On više nije ni za OlimpickaIskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
ISTINA ZA VEDRANA!
Mislim los je Ozegovic ali nije bas toliko....Lecler je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:16On više nije ni za OlimpickaIskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Bekic je diego tristan za njega..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:05Sta ti je Handzic?Rodjak, brat ili ?Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Sve ok, on jeste mnogo dao Sarajevu, ali ne smijemo se osloniti na njega ni kao 2 napadacu
Stanje nasih spiceva je takvo da ih je najbolje sve otjerat i Tatara stavit u spic i pitat ga loptama...oborio bi rekord lige hladno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nisam bas toliko dole, blizu sam ja vas SarajlijaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:13Zar nas i dole ima, prčintiissa, an?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Penal za drugi gol protiv Krupe , gol MDK ,asis. za Jukica protiv Veleza. Zaboravlja se gol protiv FK "Valjanje" i dilirijum na Istoku.
Malo li je Pitari. Proslavit ce Hare aBd jos Titul(a)u u FKS.
Ma nas je ko ga yebe. Klanjati se treba Ogiju i Krletu. E moji Pitari.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Mislis?
Hajde vidjet cemo
Jes to u kikiju

Da ti kucu izdam

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zundara:
Uvijek srčan, nikad piica -
Horde Zla Jablanica
Uvijek srčan, nikad piica -
Horde Zla Jablanica
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman i 154 gosta.