Lecler je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:57Dao je i Obuća gol protiv Rapida pa više ne igraSamozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:40Iskren je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:00Kakav Ozegovic kao prvo mi love za njega nemamo,trazi puno a imamo mozda za onog slobodnog Bekica koji je isti dosao umjesto Handzica u Zrinjski pa gola nije dao..Bezveze suplje bacate.Drugo Sezona 2014/15 Handza Ufa 7 golova, taj Ozegovic Arsenal Tula jedva 1 pogodak.Trece kakav god da je Handza je nase djete Koseva. Mnogo je dao Fk Sarajevu,kao sto je i ono njemu,nas je i neka ga do isteka ugovora..Kad se sjetim onih reprograma cini mi se 2012. dugovanja,tu je vazno biti covjek a Handza to jeste pa ode Dzabalesku u Velez...Itd,itd...
Penal za drugi gol protiv Krupe , gol MDK ,asis. za Jukica protiv Veleza. Zaboravlja se gol protiv FK "Valjanje" i dilirijum na Istoku.
Malo li je Pitari. Proslavit ce Hare aBd jos Titul(a)u u FKS.
Ma nas je ko ga yebe. Klanjati se treba Ogiju i Krletu. E moji Pitari.
Ma sve razumijem. Odavno pisem da je 30.06."21 datum kada treba ici u potpunu rekonstrukciju tima. 15-storici istice ugovor, pa i Haretu, a ostat ce fina ekipica za kontinuitet. Ono sto niko ovdje ne pise, a iz aviona se vidi da jedan stranac 2 god. uzima dobru lovu i dodatak na kapitensku traku, a ucinak"0". Ni stranca ne treba pljuvati,treba biti samo istih arsina. Ucinak brate, a ljubav preko medija je prica za naivne.
Ko ne zn cijeniti svoje, drugi ce ga podcjeniti. Cipelic