Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odlicno
Saric, F.Hodzic i Islamovic dobi ce svoje prve cijene. ostale igraci ostaju isti. sto 90% igraca dobili 26.06 cijenu. Milicevic dobio 08.04 zato mogu sada. ima jos kod nas jedino Hebibovic i Fanimo iz aprila. ali realno ne treba tu nista raditi ni gore ni dolje.
Bas jbtDisperadun je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:02Da bar neko hoće baciti neku insajdersku za napadača, čisto da maštam malo...
Haj, molim te, urgiraj za kakav Upravni Odbor, ili barem Nadzorni. Neke male državne firme ko Telekom, Sarajevogas... Skromno, tek toliko za cekera...Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 15:41VenamaHrabrih je napisao/la: ↑03 sep 2020, 15:26To ti je, dobri moj i vazda prepošteni Samozdravlje, naslijeđe od SSSR-a. Sve zemlje koje su nastale raspadom ex CCCP-a, imaju pravo, ako to žele, nastupati u Evropi. Tu su ti još i Armenija, Gruzija i sl.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 14:11Kazahstan granici sa Kinom i "Mongolijom", a Asana igra kvale EL![]()
S druge strane, Izrael je tražio isti status zbog mogućeg igranja utakmica sa arapskim zemljama.
Pratim te majstore , pricacu sa sefom stranke, inace mojim dobrim drugom o tebi. Na radaru si, samo tako nastavi .
Kazahstan ko Kazahstan (pa Ruski), a igrat cemo protiv Crnogoraca.![]()
![]()
Hvala!Zukanovic je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:02Saric, F.Hodzic i Islamovic dobi ce svoje prve cijene. ostale igraci ostaju isti. sto 90% igraca dobili 26.06 cijenu. Milicevic dobio 08.04 zato mogu sada. ima jos kod nas jedino Hebibovic i Fanimo iz aprila. ali realno ne treba tu nista raditi ni gore ni dolje.
And give me 200 000 $ bitchhhhhh
Apsolutno !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 17:03Milicevicu ako je ikako moguce produziti ugovor...vise bi se obradovao kad bi on na zimu produzio ugovor nego kad bi Besima otkupili