Treba pitati, zato sto nije bajno i sjajno kako predstavljaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:54Sta imaju pitat ima li plata. Pitaju li ti isti novinari da li su kod drugih klubova redovne plate?? Sto moramo bit glupi i sami sebi na stetu ic, stvarno ne znam kako takvo razmisljanje imate. I da ti odgovorim, ima plata, jedna je sigurno legla prije sirokog
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ali nije vala ni toliko lose kao prosle sezoneSkojevska je napisao/la: ↑03 sep 2020, 09:50Treba pitati, zato sto nije bajno i sjajno kako predstavljaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:54Sta imaju pitat ima li plata. Pitaju li ti isti novinari da li su kod drugih klubova redovne plate?? Sto moramo bit glupi i sami sebi na stetu ic, stvarno ne znam kako takvo razmisljanje imate. I da ti odgovorim, ima plata, jedna je sigurno legla prije sirokog
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pa eto moguce da nije, vjerovatno znas vise po tom pitanju . Al nije ni kod drugih pa se suti. Niko se od igraca jos ne zali, treniraju, sute i igraju, tako da smatram da im je koliko toliko dobroSkojevska je napisao/la: ↑03 sep 2020, 09:50Treba pitati, zato sto nije bajno i sjajno kako predstavljaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 sep 2020, 22:54Sta imaju pitat ima li plata. Pitaju li ti isti novinari da li su kod drugih klubova redovne plate?? Sto moramo bit glupi i sami sebi na stetu ic, stvarno ne znam kako takvo razmisljanje imate. I da ti odgovorim, ima plata, jedna je sigurno legla prije sirokog
Volim tebe, više od sebe
Dje ih iskopase haha
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne kontam sta ste vi ocekivali Messija i Ronalda u klubu se rastezu koliko su dugi... Jbga nikada ne znas mozda se momci pokazu ako dodju naravno
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
A ovaj drugi krilni napadac, a imas ih 10 u ekipi i od tih 10 tebi opet bek igra krilo, a krilo beka ( ovo nije kritika jer su Osmic i Tamasevic top odigrali dosad). Nama treba LB i DMF za rotacije jer je duga sezona i kartoni i povrede ce nas sustici kad tad, a ne skupljati krilne igrace da griju klupu.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Golman potpuno nepotreban, jos anonimus teski na klupi za tri put manje pare moze sjediti i junior.
Isto i za ovog debila, treba opet Sloboda da im ozivljava karijere i to za masne pare.
Juniori igraju sjajno, treba nekom dat sansu a uostalom zar nam treba krilo...imamo 3 ili 4 krilna, kriticni smo na nekim drugim pozicijama.
Bezveze, nekontrolisano i bez plana i cilja se trosi ionako skroman budzet.
Isto i za ovog debila, treba opet Sloboda da im ozivljava karijere i to za masne pare.
Juniori igraju sjajno, treba nekom dat sansu a uostalom zar nam treba krilo...imamo 3 ili 4 krilna, kriticni smo na nekim drugim pozicijama.
Bezveze, nekontrolisano i bez plana i cilja se trosi ionako skroman budzet.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Gdje ove iskopase svaka im cast
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A jesi mozda ali samo mozda pomislio da je neko otisao, to je meni prvom palo na pamet nemam pojma ? Ovaj golman mi ne zvuci lose, ko zna mozda su ih dobili jeftino skroz jer u Slobodi nema velike plate...Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
A ovaj drugi krilni napadac, a imas ih 10 u ekipi i od tih 10 tebi opet bek igra krilo, a krilo beka ( ovo nije kritika jer su Osmic i Tamasevic top odigrali dosad). Nama treba LB i DMF za rotacije jer je duga sezona i kartoni i povrede ce nas sustici kad tad, a ne skupljati krilne igrace da griju klupu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Niti su u formi....nisu vise ni perspektivni niti uopste prave razliku na terenu....Ako bi samo popunili klupu, moze se i drugacije.TaRgEt_ je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:17A jesi mozda ali samo mozda pomislio da je neko otisao, to je meni prvom palo na pamet nemam pojma ? Ovaj golman mi ne zvuci lose, ko zna mozda su ih dobili jeftino skroz jer u Slobodi nema velike plate...Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
Nema ku rac velike plate u Slobodi price za obdaniste ostavi sebi.
Boljih igraca ima od njih po Gracanici, Lukavcu ili Kalesiji...Ali kako bi se igralo onda, glumilo i drugovalo...
Cisti promasaj obojica.
Ne valja Zeric ili Stjepanovic a ovo valja, daj ba.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ja ti kazem da nema a ti slobodno sta god hoces misli to je tvoje pravo i ja postujem. Dok ih ne vidis ne mozes znati, mogu biti promasaji a mogu se pokazati kao dobitak, a mogu nikako ne doci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:25Niti su u formi....nisu vise ni perspektivni niti uopste prave razliku na terenu....Ako bi samo popunili klupu, moze se i drugacije.TaRgEt_ je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:17A jesi mozda ali samo mozda pomislio da je neko otisao, to je meni prvom palo na pamet nemam pojma ? Ovaj golman mi ne zvuci lose, ko zna mozda su ih dobili jeftino skroz jer u Slobodi nema velike plate...Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00
Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
Nema ku rac velike plate u Slobodi price za obdaniste ostavi sebi.
Boljih igraca ima od njih po Gracanici, Lukavcu ili Kalesiji...Ali kako bi se igralo onda, glumilo i drugovalo...
Cisti promasaj obojica.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ili je crno ili je bijelo, a moze i sucmurasto.
Nema vraga, ali ko ce ih dovesti.
Ja tebi kazem, stabilizacija i kresanje budzeta je jedno a neznanje, nestrucnost, i jaranstvo sa menadzerima drugo. U Slobodi (ne samo sad nego oduvjek)svega ima ali strucnosti i kompetentnosti najmanje. Nije sigurno poraz ili stednja ono sto nekoga nervira.
Nema vraga, ali ko ce ih dovesti.
Ja tebi kazem, stabilizacija i kresanje budzeta je jedno a neznanje, nestrucnost, i jaranstvo sa menadzerima drugo. U Slobodi (ne samo sad nego oduvjek)svega ima ali strucnosti i kompetentnosti najmanje. Nije sigurno poraz ili stednja ono sto nekoga nervira.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam odmah reagovao i pomislio kao i Gifron, po meni trebamo igrace na kriticnijim pozicijama trenutno.TaRgEt_ je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:17A jesi mozda ali samo mozda pomislio da je neko otisao, to je meni prvom palo na pamet nemam pojma ? Ovaj golman mi ne zvuci lose, ko zna mozda su ih dobili jeftino skroz jer u Slobodi nema velike plate...Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
Istina, kad mi je moj "izvor" rekao za Tomasevica isto sam ovako pomislio, koji racku dovode nekog jeftinog krilnog anonimusa da igra beka, ali me moj "izvor" uvjeravao da je igrac TOP i sad sam se uvjerio.
Targete, znas ti nesto samo sutis.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ova dvojica su potpuno nepotrebni. Trenutno mjesta koja su loša LB, DMF i CF. To treba tražiti i popunjavati. Napadač je pod mora je, ovo što ima su krila, ofanzivni vezni, nitko čistokrvni napadač koji ti garantuje 10-tak golova po sezoni minimalno
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ima jos odlazaka u Slobodi, a ko tacno, uskoro ce se saznat
Volim tebe, više od sebe
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ovi bi trebali platiti nama jer im se oživljava karijera. Skupi su da igraju za stanarinu i hranu. Katastrofa i nepotrebno gomilanje igrača.TaRgEt_ je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:17A jesi mozda ali samo mozda pomislio da je neko otisao, to je meni prvom palo na pamet nemam pojma ? Ovaj golman mi ne zvuci lose, ko zna mozda su ih dobili jeftino skroz jer u Slobodi nema velike plate...Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Mirza Halvadzic centarfor,a ne krilo. To si upravu da nema neke potrebe za dovođenjem golmana al eto..Gifron je napisao/la: ↑03 sep 2020, 18:00Dovoditi golmana iz Srbije da ti grije klupu, a da placas i njega i stan, je van svake pameti. Plus lik je vise od godine bez kluba.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Steta stvarno sto nisu probali Zerica...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.