Trebao si neku tezu asocijaciju baciti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Logika u BiH. Mozes trenirati, ali idalje si u izolaciji.Federalna uprava za inspekcijske poslove odredila je Plavim zdravstveni nadzor nakon povratka iz Izraela do 7. septembra 2020. godine, kada će se obaviti novo testiranje.
Nogometašima Plavih određeno je da borave na adresi koju su prijavili nadležnim zdravstvenim institucijama, ali im je odobren trenažni proces uz poštivanje preporuka koje je propisao mjerodavni epidemiolog. Ekipa Amara Osima danas je odradila trening na stadionu Grbavica.

Epidemiologu koji je iznasao ovakvo rjesenje treba dati dozivotnu clansku kartu jer je ovo presedan.
7.9. testiranje, 8.9. put za Izrael
Taman da ne idu nigdjeLjoZee je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:28Logika u BiH. Mozes trenirati, ali idalje si u izolaciji.Federalna uprava za inspekcijske poslove odredila je Plavim zdravstveni nadzor nakon povratka iz Izraela do 7. septembra 2020. godine, kada će se obaviti novo testiranje.
Nogometašima Plavih određeno je da borave na adresi koju su prijavili nadležnim zdravstvenim institucijama, ali im je odobren trenažni proces uz poštivanje preporuka koje je propisao mjerodavni epidemiolog. Ekipa Amara Osima danas je odradila trening na stadionu Grbavica.![]()

To su neki ovdje i trazili. Ustvari zamjerali su sto nismo otisli u karanten prije prve utakmice.
Po meni ovo i nije ni previse lose. Makar mogu mirno trenirati. A i sanse da zaigramo protiv Makabija su dosta realnije.
Jedva cekam utakmicu. I da zijanimo nije neka katastrofa.
Sta vi mislite hocemo li odgoditi utakmicu sa Sirokim?
Otkud nam tri golmana? Hahaha
Dado, Zec, Fejza, Eric i ko je peti koji nam fali??
- dubioza144
- Kontakt:
Jel ima Dado ?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Graf je napisao/la: ↑03 sep 2020, 19:39To su neki ovdje i trazili. Ustvari zamjerali su sto nismo otisli u karanten prije prve utakmice.
Po meni ovo i nije ni previse lose. Makar mogu mirno trenirati. A i sanse da zaigramo protiv Makabija su dosta realnije.
Jedva cekam utakmicu. I da zijanimo nije neka katastrofa.
Sta vi mislite hocemo li odgoditi utakmicu sa Sirokim?
Možda samo za ponedjeljak. Nije više ni ekipi ja mislim cilj da se pomjeraju utakmice, da ne bi kasnije popušili. Poslije ove prinudne pauze, srijeda makabi a ponedjeljak Široki. Mislim da je to ok.
I posebno mi je drago što su mjere izolacije ovako pooštrene, da se ovog' sranja kutarišemo. Trening i kući na odmor. Odlično!
Da je klub bogdo malo ozbiljnije shvatio prvi slučaj, i ekipu malo više izolovao, ali kasno je sada govoriti. Moglo se ovo možda i bolje odraditi, ali je sada situacija puno bolja nego što je realno mogla biti.
Koliko sam upratio: Erić, Fejzić, Ikić, Dado, Jamak i Mule.
Željezničar za život cijeli!
Mujezinovic, Ikic, Dado, Fejzic, Eric, Jamak eto ti nedostaju. Ostali su zdravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.