Pogotovo jer isti nije poceo dobro ovu sezonu a sad se vraca od ozljede...
Bolje je Kurdica vratiti da sa Besicem budu rezervni stoperi....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pogotovo jer isti nije poceo dobro ovu sezonu a sad se vraca od ozljede...
Bas tako
Mislim da Kurdica necemo moci vratiti do kraja sezone "20/21 ?
Uvijek ga mozemo vratiti, kad/ako nam zatreba....Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:30Mislim da Kurdica necemo moci vratiti do kraja sezone "20/21 ?
Da hoće bit makar 0-1 u ovom drugom mečuHistoricar je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:36U21 Kazahstan - Crna Gora 0:4, fina najava za utakmicu Astana - Budučnost![]()
Ako ih crnogorci dobiju, onda će biti bolje da smo sa Astanom igrali.Zundo je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:08Da hoće bit makar 0-1 u ovom drugom mečuHistoricar je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:36U21 Kazahstan - Crna Gora 0:4, fina najava za utakmicu Astana - Budučnost![]()
![]()
![]()
bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:20A otkud to da cemo dovesti napadaca i beka??
U startu su rekli bit ce 1 ili 2 igraca. Vinko je rekao da škripi u sredini stalno igraju Oremus i djokanovic i zato su doveli Pejovica. Ostalo niko nista nije spominjao.
Nismo svi Insajderi. Pratim izjave kluba, bordo sedmicu, utakmice i sve sto se desava. Vi od juna spominjete napadaca a niko nije došao i ne bi me iznenadilo da niko i ne dodje. Ne znam cemu ćudjenje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:26bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:20A otkud to da cemo dovesti napadaca i beka??
U startu su rekli bit ce 1 ili 2 igraca. Vinko je rekao da škripi u sredini stalno igraju Oremus i djokanovic i zato su doveli Pejovica. Ostalo niko nista nije spominjao.![]()
Da raja nije nikog spominjala pa bi te i kontao, ali covjece kako nisi vidio