Prvi si uocio Vrhovca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Vanadij, Boga mi imas onda ti dobar vid 
Prvi si uocio Vrhovca.
Prvi si uocio Vrhovca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
SudoHusika
- Kontakt:
Vedrane, jesi to ti?
Doveli smo haman citavu odbranu Celika (Blaz, Vrhovac, Miletic) tj nekadasnji stoperski tandem Viteza (Vrhovac-Miletic). Jos da je dosao Pavlovic za golmana bili bi u fullu.
Umalo da zaboravim da je i Jamak iz Celika dosao
I Šerbu
Umalo da zaboravim da je i Jamak iz Celika dosao
I Šerbu
Zadnja izmjena: braco, dana/u 03 sep 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Jos Ajdina Olguna i dosta
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Fenan je sljedeci koji dolazi, da ne bude da lazem:

Upravo to i moj prijatelj tvrdi za serološki nalaz,da bi ga trebalo uraditi.Ali meni opet nije jasno da su naši bili negativni prije polaska u Izrael,u Izraelu pozitivni po povratku na testiranjima u privatnom aranžmanu negativni i sad negativni.Nejasno do bola.Šta je validno majku mu kako biti siguran da neće svi biti kao Erić onda?ExBlueone je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:21I lik nije ni u kakvoj izolaciji?? Jel bio ikako ?
Mislim da bi njemu trebalo uraditi serologiju i ustanoviti titar antitjela. Ako ima nizak titar onda nije ni imao izraženu kliničku sliku.
Problem kod RT PCR testiranja je taj što on može ustanoviti prisustvo ciljanih gena virusa ali ne i da li je isti još uvijek infektivan, iz nekog jeb.enog razloga kod nekih ljudi, ostaci gena virusa mogu dugo da se detektuju u nasofarengealnom brisu, ali virus je praktički mrtav i ne može izazvati infekciju.
- svrakino1921
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Zar imamo para za ovakvog igraca 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve po kokuzima.LjoZee je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:59https://sportsport.ba/fudbal/covid-19-z ... g-u/374158
Braca po virusu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.