mislim da niko od nas nema potrebe da bude mrzitelj Olimpika..ovo je jedan zdrav fudbalski kolektiv i nesto najbolje sto se moglo desiti sarajevskim klubovima..i dobro je sto smo pored sirokog dobili jos jedan ovakav klub u kojem se jasno vidi rad i disciplina..nikad_izvini je napisao/la:Može se vidjeti da nisam "mrzitelj OlimpiCa" iako @pabizo ekspresno regrutuje nove članove. Ako nastavi ovako_Bad_boy je napisao/la:svi se s ponosom odnosimo prema svojim lafo omladincima i djeci nasih klubova a kad dodje vrijeme da to dijete donese kakvih para klubu ono pobijegne bez ikakvog obestecenja..olimpik nema svoje djece al imaju makar tudju koja su karakter od igraca..
bravo Gracicu..ovako to rade pametni ljudi..lagano uzeti obestecenjebiće zanimljivo. Nejse.
Samo nešto da priupitam ako nije problem. Gracić je već dosta dugo u klubu. Ovo je minimalno treća sezona. Moguće i četvrta. Koliko je OlimpiC prodao igrača. Gdje su ta silna obeštećenja. Nešto nisam primjetio.
Eto, samo pitam. Zanima me.
sto se tice gracica i njegovog vremena provedenom u klubu,mislim da ima razloga biti prezadovoljan..olimpik kao kolektiv nema dugova,igracima se maksimalno izlazi u susret i vlada jedna zdrava atmosfera..sto se pak tice prodavanja igraca treba imati na umu da su ovi igraci stigli jednim dijelom u prosloj a drugim u ovoj sezoni..i igraci koji su stigli su vecinom mladi i perspektivni koje je gracic vezao ugovorom od 3 do 6-7 godina i cije vrijeme tek dolazi..drugi razlog je sto gracic neda svoje igrace za koru hljeba..Gracic je Subasica kao reprezentativca i jednog od boljih i perspektivnih igraca ove lige mogao prodati nekom qracpopolisu,sranjopolisu i slicnim klubovima uz neku simbolicnu nadoknadu kao sto je zeljo prodao kerlu..al gracic tako ne radi..i ova hampa sto se digla oko subasica ce samo da mu digne cijenu,a ovaj potpisan ugovor gracicu da donese vece obestecenje i zanimanje vecih klubova..ovim potezom su male ribe iz drugih grckih,turkskih,poljskih i slicnih liga izbacene iz igre..i vjerujem da ce transfer subasica biti prekretnica u transferima PL u pozitivnom smislu..