Ma on mora ovo igrati ako hoćemo bilo šta. Jedini način da ga sakriješ u odbrani. Izvlačio se on dosta i kod Pepuna. Ideja je da Griezmann pokrije što više prostora. Dembele se zna zaigrati, ali često se vraćao u odbranu.xaviesta je napisao/la: ↑03 sep 2020, 22:09Previše ofanzivno, ne vjerujem da De Jong i Pjanic mogu držati to nazad. Pogotovo jer Messi i Dembele nisu neka podrška nazad.
A i u toj formaciji trebaš zamijeniti Greizmana i Messija jer nema šanse da potonji izdrži u vrhu da se ne izvlači tu gdje je Greizman.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pjana brat mogu mislit taj scenario u glavi njegovoj kad izadje da igra pas igru sa Frenkijem, Busije, Puigom u sredini.. a do jucer dijelo teren sa Matuidiem, Bentacurom, Khedirom.. 

@igrajlopte 🐦
Off topic
Sjećaš li se ti njega ? (Klip u spoileru)
Pitam s obzirom da si stariji od nas, a na današnji dan je poginuo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako da ne, sećam se imao sam 15 godina već, bio sam u školi kad se pročulo da je poginuo. Hebiga, mi cigani iz razreda se radovali....klinačka budalasta posla. Šteta, jako mlad dečko i dobar napadač.
- jasonstatham
- Kontakt:
Samo zamijeni mjesta Coutinhu i Messiju.messilla je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:50Ne znam, na osnovu onog sto je pricao (de Jong i Griezmann na prirodnim pozicijama) 4231 je ta formacija.
Kontam da ce nesto ovako probati ako ostane Messi.
Dembele-Griezmann-Coutinho
-------------------Messi‐------------------
Doduse i Setien je svasta pricao na pressici.![]()
Priča 4-2-3-1 pada u vodu onog trena kad popuše od Levantea ili Celte. Zatim slijedi 4-3-3 i Messi koji šeta... Deja vu.
Nadam se da je Koeman gledao bravurozne poteze Busquetsa. I da će naći prikladno mjesto za njega. Na tribinama.
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 03 sep 2020, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Thiago prije Vajnalduma
1. La Masia
2. zna sistem igrao već
3. prije će se snaći nego Vajnaldum
1. La Masia
2. zna sistem igrao već
3. prije će se snaći nego Vajnaldum
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nece doci nijedan. Pogotovo taj prvi koji nestane kad obuce dres ”domovine”. 

@igrajlopte 🐦
Ma kakvi,messilla je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:50Ne znam, na osnovu onog sto je pricao (de Jong i Griezmann na prirodnim pozicijama) 4231 je ta formacija.
Kontam da ce nesto ovako probati ako ostane Messi.
Dembele-Griezmann-Coutinho
-------------------Messi‐------------------
Doduse i Setien je svasta pricao na pressici.![]()
ovo ni na PES-u ne prolazi.
Dobro si, a mi se bunimo da ne valja vezni red, a neki klubovi s takvim drvima na terenu bolje izgledauj. Sad je po imenima vise nego okej, top. Samo da to trener poslozi.
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
The Mossos d'Esquadra (Catalonia regional police) conclude that there is evidence of corruption in the 'Barçagate' case after analyzing the accusations against Bartomeu's board. The report affirms that economic crimes could have been committed with personal benefit [el mundo]
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Btw to je onaj slučaj kad su unajmili kompaniju da napada igrače i političke protivnike. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pisao sam to prije par sedmica ali zamislite koliko je se miliona i miliona opralo samo od dolaska Rosella i afere Neymar pa do dana danasnjeg. Yebote... 

@igrajlopte 🐦
Baš maloprije starog pitam, on 61' godište, kaže bio stašan igrač. Izbaci mi maloprije pa me zaintrigiralo. Hvala

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Moglo bi se ovo i odužiti.Luis Suárez's move to Juventus is not being held up due to passport issues. The main issue is the severance pay from Barça, which still hasn't been sorted out. [di marzio]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje staviti Thiaga kad je doveden Pjanic? Imas jos Frenkija, Busquetsa, Puiga. Messi i Griezmann isto vole vezni red.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.