FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 03 sep 2020, 22:48

A sta je sa ADUKOM jeli sletio vise...
:D :) :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 sep 2020, 22:52

mirzatele je napisao/la:
03 sep 2020, 22:45
GIS je rekao da se pregovaralo a pokazalo se da jesmo bili u kontaktu i sa Becirajem i Hadzicem, zasto nisu potpisali to je pitanje za sportskog direktora emira hadzica
:thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 03 sep 2020, 23:07

visokohz je napisao/la:
03 sep 2020, 22:48
Da se nije predomislio? :rol:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 sep 2020, 23:14

Hadžija zovne igrača na fontele i puše u slušalicu....

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 sep 2020, 23:14

Fakat mi nije jasno, da je neko nasjeo na ocitu foru, da pregovaramo sa Ibisevicem.

To bi i dijete skontalo, da je fora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 sep 2020, 23:18

A stvarno kad pogledas mi mozemo sve dovesti godinama je tako. I dobrog veznog i stopera i napadaca i dobro krilo samo se evo godinama mucimo sa bekovima.

Izgleda da nam te dvije pozicije desni i lijevi bek moraju biti najbolji i najskuplji u ekipi da bi konacno rijesili taj problem. Pa daj dovedi i plati masno nekog brazilca, argentinca, kakvog dobrog garu iz afrike i lijevog i desnog beka i da smo mirni godinama. Ovo ostalo se sve da nekako naci ali bekovi nikako. Jednom u 5 godina imamo desnog beka...pa onda nemamo....pa imamo jednog lijevog pa opet nemamo 5god.

Daj zovi Marinka Mačkiča pitaj moze li jos igrati :D

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 sep 2020, 23:55

visokohz je napisao/la:
Maloprije je bio iznad Bosanske Dubice

slika

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 04 sep 2020, 00:10

ado-hz je napisao/la:
03 sep 2020, 23:18
A stvarno kad pogledas mi mozemo sve dovesti godinama je tako. I dobrog veznog i stopera i napadaca i dobro krilo samo se evo godinama mucimo sa bekovima.

Izgleda da nam te dvije pozicije desni i lijevi bek moraju biti najbolji i najskuplji u ekipi da bi konacno rijesili taj problem. Pa daj dovedi i plati masno nekog brazilca, argentinca, kakvog dobrog garu iz afrike i lijevog i desnog beka i da smo mirni godinama. Ovo ostalo se sve da nekako naci ali bekovi nikako.
Bekovi su generalno najdeficitarnija pozicija, pogotovo u modernom evropskom fudbalu. Nije čudo što se mi mučimo sa bekovima, muči se 80% ekipa...treba trčati od zastavice do zastavice, učestvovati u napadu i odbrani...pos'o je to...mučit ćemo se mi još sa time, vjwruj mi :)

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 sep 2020, 00:47

joker90 je napisao/la:
03 sep 2020, 16:24
Adukor: What can I do? I can't change, I love Sarajevo more than my life!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 sep 2020, 00:50

tm01hzne je napisao/la:
03 sep 2020, 17:52
Upravo na SK2 počinje utakmica Latvija-Andora, a 4. sudija je Sotiriou :puke: :guz:
Dabogda mu na Sudnjem danu sudili kao što je on nama.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 sep 2020, 00:55

zagorski je napisao/la:
03 sep 2020, 23:55
visokohz je napisao/la:
Maloprije je bio iznad Bosanske Dubice

slika
@Ado slikao :mrgreen:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 sep 2020, 01:06

bordobijeli je napisao/la:
03 sep 2020, 22:24
Ja priznam nisam insajder. Ti si insajder 15 imena si od juna napisao ni jedan nije potpisao.
:rol: :rol: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 sep 2020, 03:23

Ahmetovic Handzic= 3 gola penal i asistencija 3 na tabeli sa bodom manje od prvog.

Ponisten cist go u lp koji nas je kostao 3 kola.

Ahmetovic najbolji igrac strijelac zadnje dvije godine lige zadnje 4 godine dao 55 golova 25 asistencija.. handzic dao 7-8 golova 5 golova njegovi donijelo preko 15 bodova.

Ahmetovic handzic imaju ugovor do 2021 ljeta
Ahmetovic hanfzic plata godisnja zajedno 300do 400 k km (prepostavljam)

Dovodenje igraca mladeg boljeg nego Ahmet sto je, dovodi do dodatnih ogromni troskova to jeste od 300 do 500 k km

Kad se to stavi na papir dodes do zakljucka da ces za napadaca za prvu godinu dat oko 1 m km.. to je prvi razlog zasto ne ocekujem napadaca prije jula 2021

Drugo Ahmet je pretrpio 10 dana prije prvenstva ne fudbalsku povredu (nije upitanju koljeno noga) povreda rebra koja nije toliko opasna i pod kojom se moze igrat al ne sa100%,jer remeti disanje i u svaki duel ne ulazis 100%, handza je takode bio povrijeden nije odradio pripreme... na ovo sve pandemija je ucinila svoje i sigurno je da je na Ahmeta sa 40 godina vise utjecala nego na mladeg igraca, al Ahmet to polahko nadoknaduje znanjem, njemu treba jos samo da vrati taj zracni duel sto je njegovo glavno oruzije (ahmet je od 4 utakmice koje igrao dao 3 gola jedan ponisten al ja ga racunam)

Ubjeden sam da ce Ahmetovic bit najbolji strijelac lige i ove godine, a handza ce bit idealna zamjena.. a na ljeto ocekujem tjeranje handzica krste cruza i dovodenje BENKA sa 27 godina.. ahmet na klupi

Manjak bodova i ispadanje iz lp ako se gleda na jednu osobu (zamene je citav tim kriv ili je citav dobar) al ako se moze neko krivit onda je to KOVACEVIC i dusan

Mladost prvi go protiv dinama.. velez krivica dusana

Razumijem da treba decka podrzat mlad ovo ono al niko nema muda da napise to vec krive harisa i ahmeta za greske kovacevica i hodzica..

Hodzica ima ko mjenjat hebibovic oremus pidro dzokanovic salcin

Tako da na toj pozici vidim potrebu za pojacanjem jer hodzic je ispod prosjecan bek, al covjek ima ugovor jos 2 godine imamo ga scim zamjenit sve izmjene su kvaliteta njegovog ili bolje..

Cruz krste to su muzaci para i tu su radi bosanski papira i dzabni para..

Njih treba istjerat, Serbedzica odkupit ako nije vise od 300 k km dupovca zamjenit sa kurdicem, Besicu dat minutazu u kupu i protiv ovih slabi ekipa ako iskoristi ubacit ga na dupovcevo mjesto ako ne poslat ga u novi pazar vratit kurdica.. i to je to

AHMETOVIC CE BIT NAJBOLJI STRIJELAC LIGE.. stavite ovo u podpis i navedite izvor radi porijekla informacija

Sto se tice SDA nebi zanjih glaso kad bi ROGATICKA ubleha dala stadion u 100% vlasnistvo nasem klubu za 1 marku.

Njega treba nabit kao i baba mu bakira nogom iz centra i iz svih opstina u kantonu SARAJEVO. Prijebi glaso za zlatka lagundziju nego za dezertera iz rogatice..

Imam osjecaj da ce nam SDA bakir i on toliki noz zabit u ledza da cemo se tesko bol podnijet..

Ovo saopatenje meni laiku koji nema advokatsku skolu dovoljno govori, da je kako uzet jos 4 godine vlasti a za uzvrat dacu im **** umjesto stadina.. nako narodski prevedeno da se lakse razumi je

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 04 sep 2020, 03:36

bordobijeli je napisao/la:
03 sep 2020, 21:20
A otkud to da cemo dovesti napadaca i beka??
U startu su rekli bit ce 1 ili 2 igraca. Vinko je rekao da škripi u sredini stalno igraju Oremus i djokanovic i zato su doveli Pejovica. Ostalo niko nista nije spominjao.
Reci nam Emire hebo ga ti
Cuj otkud to...nadamo se jarane i slijep vidi da je Ahmo blizu penzije i da nas sam ne moze vise nosit, a Hare je u penziji ima godina :)
Spica da dovedemo da sultan Ahmo ulazi zadnjih 20min po sata garantujem da bi imao isto golova kao i proslih sezona ako ne i vise

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 04 sep 2020, 03:43

ado-hz je napisao/la:
03 sep 2020, 23:18

Izgleda da nam te dvije pozicije desni i lijevi bek moraju biti najbolji i najskuplji u ekipi da bi konacno rijesili taj problem. Pa daj dovedi i plati masno nekog brazilca, argentinca, kakvog dobrog garu iz afrike i lijevog i desnog beka i da smo mirni godinama. Ovo ostalo se sve da nekako naci ali bekovi nikako. Jednom u 5 godina imamo desnog beka...pa onda nemamo....pa imamo jednog lijevog pa opet nemamo 5god.

Daj zovi Marinka Mačkiča pitaj moze li jos igrati :D
Gdje je i sta radi Ahmad Kallasi?
Marin Galic je za Dusana, Dzemo Berberovic licno

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 04 sep 2020, 03:53

Pitar6785 je napisao/la:
04 sep 2020, 03:23
Ahmetovic Handzic= 3 gola penal i asistencija 3 na tabeli sa bodom manje od prvog.

Ponisten cist go u lp koji nas je kostao 3 kola.

Ahmetovic najbolji igrac strijelac zadnje dvije godine lige zadnje 4 godine dao 55 golova 25 asistencija.. handzic dao 7-8 golova 5 golova njegovi donijelo preko 15 bodova.

Ahmetovic handzic imaju ugovor do 2021 ljeta
Ahmetovic hanfzic plata godisnja zajedno 300do 400 k km (prepostavljam)

Dovodenje igraca mladeg boljeg nego Ahmet sto je, dovodi do dodatnih ogromni troskova to jeste od 300 do 500 k km

Kad se to stavi na papir dodes do zakljucka da ces za napadaca za prvu godinu dat oko 1 m km.. to je prvi razlog zasto ne ocekujem napadaca prije jula 2021

Drugo Ahmet je pretrpio 10 dana prije prvenstva ne fudbalsku povredu (nije upitanju koljeno noga) povreda rebra koja nije toliko opasna i pod kojom se moze igrat al ne sa100%,jer remeti disanje i u svaki duel ne ulazis 100%, handza je takode bio povrijeden nije odradio pripreme... na ovo sve pandemija je ucinila svoje i sigurno je da je na Ahmeta sa 40 godina vise utjecala nego na mladeg igraca, al Ahmet to polahko nadoknaduje znanjem, njemu treba jos samo da vrati taj zracni duel sto je njegovo glavno oruzije (ahmet je od 4 utakmice koje igrao dao 3 gola jedan ponisten al ja ga racunam)

Ubjeden sam da ce Ahmetovic bit najbolji strijelac lige i ove godine, a handza ce bit idealna zamjena.. a na ljeto ocekujem tjeranje handzica krste cruza i dovodenje BENKA sa 27 godina.. ahmet na klupi

Manjak bodova i ispadanje iz lp ako se gleda na jednu osobu (zamene je citav tim kriv ili je citav dobar) al ako se moze neko krivit onda je to KOVACEVIC i dusan

Mladost prvi go protiv dinama.. velez krivica dusana

Razumijem da treba decka podrzat mlad ovo ono al niko nema muda da napise to vec krive harisa i ahmeta za greske kovacevica i hodzica..

Hodzica ima ko mjenjat hebibovic oremus pidro dzokanovic salcin

Tako da na toj pozici vidim potrebu za pojacanjem jer hodzic je ispod prosjecan bek, al covjek ima ugovor jos 2 godine imamo ga scim zamjenit sve izmjene su kvaliteta njegovog ili bolje..

Cruz krste to su muzaci para i tu su radi BOSANSKI PAPIRA i dzabni para..

Njih treba istjerat, Serbedzica odkupit ako nije vise od 300 k km dupovca zamjenit sa kurdicem, Besicu dat minutazu u kupu i protiv ovih slabi ekipa ako iskoristi ubacit ga na dupovcevo mjesto ako ne poslat ga u novi pazar vratit kurdica.. i to je to

AHMETOVIC CE BIT NAJBOLJI STRIJELAC LIGE.. stavite ovo u podpis i navedite izvor radi porijekla informacija

Sto se tice SDA nebi zanjih glaso kad bi ROGATICKA ubleha dala stadion u 100% vlasnistvo nasem klubu za 1 marku.

Njega treba nabit kao i baba mu bakira nogom iz centra i iz svih opstina u kantonu SARAJEVO. Prijebi glaso za zlatka lagundziju nego za dezertera iz rogatice..

Imam osjecaj da ce nam SDA bakir i on toliki noz zabit u ledza da cemo se tesko bol podnijet..

Ovo saopatenje meni laiku koji nema advokatsku skolu dovoljno govori, da je kako uzet jos 4 godine vlasti a za uzvrat dacu im **** umjesto stadina.. nako narodski prevedeno da se lakse razumi je
Bosanskih papira :crazy: :rol: :rol: :rol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 sep 2020, 05:08

Stroj1946 je napisao/la:
03 sep 2020, 23:14
Hadžija zovne igrača na fontele i puše u slušalicu....
:rol: :rol: :bow: :bih:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 sep 2020, 05:11

Hadzija kad udje s igracem u pregovore isto ko Handza kad ima zicer,od 10 jedna udje 😄

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 sep 2020, 06:42

mirzatele je napisao/la:
03 sep 2020, 22:45
GIS je rekao da se pregovaralo a pokazalo se da jesmo bili u kontaktu i sa Becirajem i Hadzicem, zasto nisu potpisali to je pitanje za sportskog direktora emira hadzica
Gdje se pokazalo, po forumu i portalima jel, ni blizu to nije bilo kao ni za ovog Ožegovića, ne branim Hadziju i njegov rad treba preispitati takodjer vezano za ove neke otkupe ulazne izlazne transfere, ali ovde po forumu tacno kao da je nekom cilj da ga jos vise oblati prilikom prve krize, tipa ono pa nudio nam se Fatos ovaj onaj, a Hadzija ga nije htjeo potpisati. Ljudi se hrane glupostima izgleda, a vrhunac je ono lupetanje u noci i iščekivanje kao nekog igraca :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 sep 2020, 06:49

Sanchez1987 je napisao/la:
04 sep 2020, 05:11
Hadzija kad udje s igracem u pregovore isto ko Handza kad ima zicer,od 10 jedna udje 😄
Ili jos gore kad debeli Ahmet od 15 jedan pogodi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Hajdeee, Hordas1990, keli, laznokrilo, Samozdravlje i 58 gostiju.