FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Večeras igraju oni naši nevoljnici... Vala sam se potpuno okrenuo FKS. Više bih voluo da se plasiramo u EL nego rep. na Evropsko.
misliš na one baletane i satarohane hahaha ja sam prestao da ih gledam od kada je Pape otišao ali volim vidjeti spisak igrača ko se sve uvalio u repku hahahaaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:38Večeras igraju oni naši nevoljnici... Vala sam se potpuno okrenuo FKS. Više bih voluo da se plasiramo u EL nego rep. na Evropsko.
FKS
Po ovome jeste.On i Bradonjic krila.
Samo mi je stvarno cudno da Cavar igra prije Djokanovica,pa Cavar samo i igra za mladu repku i tu skuplja minute od okupljanja do okupljanja.Ovamo klupski 2 godine nema utakmice.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni nije jasno zasto ga ne salju negdje na posudbu... ocigledno je da nece daleko dogurati ako ostane u Frankfurtu.. uopste lik ne igra.. dok Djokanovic redovno igra, u top formi..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko prenosi ?
Bit ce zanimljivo vidjeti Salcina malo naprijed
Bit ce zanimljivo vidjeti Salcina malo naprijed

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Arena Sport BiHhordasDoboj je napisao/la: ↑04 sep 2020, 15:57Ko prenosi ?
Bit ce zanimljivo vidjeti Salcina malo naprijed![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Kao da Sarajevo gledam protiv Velsa 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jadni Salcin
Prirodna pozicija mu je prednji vezni, a u zadnjih 6 mjeseci igra lijevog beka i desnog krila
Prirodna pozicija mu je prednji vezni, a u zadnjih 6 mjeseci igra lijevog beka i desnog krila

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Na kojoj poziciji igra Salčin ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Bolje mu leži sigurno krilo nego bek.
Njega je grijeh gusiti na beku, da igra u Evropi pa hajde moderni bek mora imati i tehniku, dobar sut ma sve. Kod nas je dosta, da dobro zatvara u odbrani i da zna ubaciti loptu to je to
Njega je grijeh gusiti na beku, da igra u Evropi pa hajde moderni bek mora imati i tehniku, dobar sut ma sve. Kod nas je dosta, da dobro zatvara u odbrani i da zna ubaciti loptu to je to

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Cavar je zadnju klupsku utakmicu odigrao prije 2,5 godine (pola sata protiv Bayerna), a Đokanović u životnoj formi.Ovo je garant do nacionalnog kljuca, mora Hrvat jedan igrati, a Cavar je još i kapiten 

Vladan standardno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majstore ja ne znam sta ti gledas, ali Mujakic je kapiten, Andrej ce dobiti svoju priliku on ima 19 godinaHistoricar je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:31Cavar je zadnju klupsku utakmicu odigrao prije 2,5 godine (pola sata protiv Bayerna), a Đokanović u životnoj formi.Ovo je garant do nacionalnog kljuca, mora Hrvat jedan igrati, a Cavar je još i kapiten![]()
Zadnja izmjena: Unknown16, dana/u 04 sep 2020, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
Bio je u zadnjem ciklusu kapiten, kod Vinka.Ne gledam utakmicu, nisam u mogučnosti.crnehorde je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:55Majstore ja ne znam sta ti gledas, ali Mujakic je kapitenHistoricar je napisao/la: ↑04 sep 2020, 16:31Cavar je zadnju klupsku utakmicu odigrao prije 2,5 godine (pola sata protiv Bayerna), a Đokanović u životnoj formi.Ovo je garant do nacionalnog kljuca, mora Hrvat jedan igrati, a Cavar je još i kapiten![]()
Ko je ono govorio da trebamo Beganovica dovesti ?
Pozdrav svim navijacima najveceg kluba u BiH. Odavno pratim ovaj forum i odlucio sam se registrovati. Zelim se dopisivati sa svojim vrsnjacima sirom svijeta.
8 AKADEMACA u U-21 reprezentaciji.
8 AKADEMACA u U-21 reprezentaciji.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja kad kazem da je momak prosjek ljudi me napali...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Beganovića još jednom ko spomene na forumu, treba ban dobit.
Frajer najlošiji na terenu, potuca na loptu i medju svojim vršnjacima ne može do izražaja doći.
Frajer najlošiji na terenu, potuca na loptu i medju svojim vršnjacima ne može do izražaja doći.
Dobrodosao medju pravu raju!

Trenutno korisnika/ca: Galantni, hase73, Imamkarbarum, KarloIvandic, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, pitara, r3m1, skoJaa, tajsamja i 60 gostiju.