FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Najgori mogući scenario, valja sada gledat godinu kurcobolje, biće teško iako smo navikli na kurcobolju.
Don't hate what you don't understand.
jel se oglasio smecar iz rosarija
Mozda nas sve iznenade ko 2015 pa uzmu sve.
Na kraju krajeva, Alba jeste konacno polozio vozacki ispit i presadio kosu. Od necega moras poceti.
Na kraju krajeva, Alba jeste konacno polozio vozacki ispit i presadio kosu. Od necega moras poceti.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
sta reci"Iz poštovanja prema klubu i suigračima, odmah nakon što sam dogovorio sve sa Sevillom, poslao sam oproštajnu poruku u Barcinoj grupi na WhatsAppu te sam ju i napustio. Mislim da je to bila prava stvar za uraditi, iako su mi govorili da sam mogao i ostati."
To samo pokazuje kakva je atmosfera u svlacionici zadnje 2 sezone.
Valverde je i nekako to drzao pod kontrolom i odlucio da se igra prijatelja.
Opet ce razmisljat. Izgleda da definitivno ratuje s upravom. S dolaskom nove moze i produziti.
Valverde je i nekako to drzao pod kontrolom i odlucio da se igra prijatelja.
Achraf Ben Ayad, novinar koji radi za beIN Sports jedan je od najpouzdanijih kada su u pitanju događanja u Barceloni. On je prije nekoliko trenutaka putem Twittera objavio kako ima dosta pouzdan izvor da je Lionel Messi konačno odlučio da ostaje u Barceloni barem još narednu sezonu i da će tek tada razmišljati o odlasku.[/b
Opet ce razmisljat. Izgleda da definitivno ratuje s upravom. S dolaskom nove moze i produziti.
27.10.2020
nista ne vjerujem novinarima
ocekujem da kaze da napusta barcu na ovaj il onaj nacin
ocekujem da kaze da napusta barcu na ovaj il onaj nacin
Hajde vise valaAn extremely extensive interview with Messi is coming in the next few minutes.
27.10.2020
- ElCartel11
- Kontakt:
Ostaje babuka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
HOLLY SHITMessi Video Content (TYC)
“I was not happy and wanted to leave. I have not been cleared in any way and will continue with the club so as not to get into a legal dispute. The management of the club led by Bartomeu is a disaster.

27.10.2020
uuu kakva propaganda, zeli covjeku unistiti zivot
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Samo ne znam gdje je i kako potvrdio, ne upratih ništaBREAKING: Messi will not leave. He will stay at Barcelona, he has confirmed! #FCB

EDIT: Evo izgleda potvrdio u intervjuu za Goal
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Barto ja mislim **** sad sve u sebi. Stavio na sto dvije godine produzenja, a ovaj ga sad javno pisa. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E ovo je zanimljivo.“I'll continue at Barcelona and my attitude won't change, no matter how much I have wanted to go.
“I told the club & the president that I wanted to go. I've been telling him all year.
"I thought my time in Barcelona was over, sadly - I always wanted to finish my career here."

FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.