U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
A jest nam ruzna reprezentacija hahah izbaci Mujakica sve gabori sunce ti ko da su rudari a ne nogometasi, Pidro, Kovacevic, Resic, Cavar itd 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne bih ja da ti mene vise citiras. Moze li to?Tristan10 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 17:28Ne, vec si ismijan sto si velicao igraca koji je postigao 1 gol u 4 utakmice u BiHPL a vec ima 21 god, i poceo predvidjati neku karijeru. Nedim Hadzic je bolji od njega.
tz tz tz tz tz tz
- robertkosar
- Kontakt:
Neznam od kako je ovaj Kovac u repku zalutao, momak nezna gdje bi krenuo 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ćatiću je jedini kvalitet zbog kojeg ti se sviđa to što ne igra u Premijer ligi. Da dođe u našu ligu ne bi se izdvajao.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 18:33---- Kovačević -----
Dedić ---- Mujakić --- Šerbečić --- Gazibegović
Danilović --- Ćavar - Đokanović
Ćatić Lukić Resić
Ovaj sastav protiv Njemačke i Belgije
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 04 sep 2020, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mujakić stepenica iznad ostalih, ovaj trener je cirkus, a golman je skretnicar obični, on u Sarajevu ne može braniti
- ASD
- Kontakt:
Hasić na Areni 3.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Onako, nije da su nešto igrali.
Ne bježi od lopte, što je bitno.
Edit: evo ga u šansi-
Off topic:Austrija gubi od Albanije 1-5,kvota 15 na Albaniju 
Al je neko pare uzeo

Al je neko pare uzeo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ovi crnci u Besiktasu su uzasni, FIzikalci teški.
Ovaj Muci trpa nemilosrdno
Može se pricati sta god za Cavara jer ne igra u klubu i to, ali lik je godinama u u21 jedan od najboljih igrača u svakoj utakmici, borben nazad jedini pokušava iznijeti loptu i jedino on može kreirati priliku svojim pasom. I dalje mislim da od svih ovih igrača što su igrali danas da bi on mogao imati najbolju karijeru, također svidja mi se kako igra ovaj napadač iz Borca smiren staložen borben ali mora popraviti završnicu.
Bekovi danas prilično tanki Bradonjic ima slifa a ovaj Savic vidim pita se većina ko je sta je lik je odigrao dosta utakmica za Cukaricki u ovoj kalendarskoj godini od prve minute
Bekovi danas prilično tanki Bradonjic ima slifa a ovaj Savic vidim pita se većina ko je sta je lik je odigrao dosta utakmica za Cukaricki u ovoj kalendarskoj godini od prve minute
Pa ti dovoljno govori o ovoj menadzerskoj prciji od U21 (omladinski) selekcija. Da ne dobijaju pozive igraci koji su zasluzili, i dijasporci koje trebaju ganjati, vec vecinom polovnjaci i igraci koji zive od neke stare slave iz U17 i U19 (Citaj Zidane).mirsad993 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:25Može se pricati sta god za Cavara jer ne igra u klubu i to, ali lik je godinama u u21 jedan od najboljih igrača u svakoj utakmici, borben nazad jedini pokušava iznijeti loptu i jedino on može kreirati priliku svojim pasom. I dalje mislim da od svih ovih igrača što su igrali danas da bi on mogao imati najbolju karijeru, također svidja mi se kako igra ovaj napadač iz Borca smiren staložen borben ali mora popraviti završnicu.
Evo Hasic dobija minute i u A timu Besiktasa ali nema mjesta u U21.

@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
I bolje što nisu zvali Hasića i Demirovića.ReX je napisao/la: ↑05 sep 2020, 17:05Pa ti dovoljno govori o ovoj menadzerskoj prciji od U21 (omladinski) selekcija. Da ne dobijaju pozive igraci koji su zasluzili, i dijasporci koje trebaju ganjati, vec vecinom polovnjaci i igraci koji zive od neke stare slave iz U17 i U19 (Citaj Zidane).mirsad993 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:25Može se pricati sta god za Cavara jer ne igra u klubu i to, ali lik je godinama u u21 jedan od najboljih igrača u svakoj utakmici, borben nazad jedini pokušava iznijeti loptu i jedino on može kreirati priliku svojim pasom. I dalje mislim da od svih ovih igrača što su igrali danas da bi on mogao imati najbolju karijeru, također svidja mi se kako igra ovaj napadač iz Borca smiren staložen borben ali mora popraviti završnicu.
Evo Hasic dobija minute i u A timu Besiktasa ali nema mjesta u U21.![]()
Nek se pokušaju nametnuti klubovima.
Jel hasic sta za desnog krila? Vi koji vise ga pratite gdje vidite njega?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Ja ga više vidim na ofanzivnom veznom.
Igra desno krilo ali puno vremena provede u sredini.
Igra desno krilo ali puno vremena provede u sredini.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.