Vala je red bio da mi dobijemo MUderatora...

Tobe...

Otkrilo te ono "Fala..."

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po njegovoj strani nije bilo prolaza..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 sep 2020, 17:03Ja kad kazem da je momak prosjek ljudi me napali...
Kakav je ovo cirkus od postave
Nismo svjesni koliko smo ga popušili, još nam najbolji igrač repke ne igra. Odbrana na nivou Lihtenštajna.
Zaboravi na to
Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.
Ma jok ba on kad dodje u Real ce se tek poceti razvijatiajdohordas je napisao/la: ↑04 sep 2020, 17:07Beganovića još jednom ko spomene na forumu, treba ban dobit.
Frajer najlošiji na terenu, potuca na loptu i medju svojim vršnjacima ne može do izražaja doći.
Naravno, nas je igrac pod ugovorom, ustupljen da igra, ali ako nama zatreba uvijek ga mozemo vratiti, tako je sa svim lokalnim posudbama, slovaci su platili za posudbu Mustafica i tad je drugacije, da smo njega npr. vratili morali bi se odreci love ili djela.....Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:18Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.Denchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:06Uvijek ga mozemo vratiti, kad/ako nam zatreba....Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:30
Mislim da Kurdica necemo moci vratiti do kraja sezone "20/21 ?![]()
Ne ide to bas tako, ako je ugovor potpisan do kraja ove sezone onda nema ustupanja. Ugovor se mora postovati.Denchi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:27Naravno, nas je igrac pod ugovorom, ustupljen da igra, ali ako nama zatreba uvijek ga mozemo vratiti, tako je sa svim lokalnim posudbama, slovaci su platili za posudbu Mustafica i tad je drugacije, da smo njega npr. vratili morali bi se odreci love ili djela.....Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:18Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.![]()
Mogu se oni vratiti i na polusezoni, ali sumnjam da ce biti potrebe da dolaze na polusezoni, neka ih do kraja sezone tamoSamozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:18Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.Denchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:06Uvijek ga mozemo vratiti, kad/ako nam zatreba....Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:30
100% ovako kako ja kazem...uvijek vlasnik igraca moze vratiti sa posudbe, u slucaju neigranja ili ako nama zatrebaUltraSA je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:32Ne ide to bas tako, ako je ugovor potpisan do kraja ove sezone onda nema ustupanja. Ugovor se mora postovati.Denchi je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:27Naravno, nas je igrac pod ugovorom, ustupljen da igra, ali ako nama zatreba uvijek ga mozemo vratiti, tako je sa svim lokalnim posudbama, slovaci su platili za posudbu Mustafica i tad je drugacije, da smo njega npr. vratili morali bi se odreci love ili djela.....Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:18
Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.![]()
Zavisi kakav je ugovor o posudbi sklopljen.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:18Da li si siguran u to ? Nije provokacija, nego kontam da se i za posudbu potpisuju neki ugovori.Denchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 21:06Uvijek ga mozemo vratiti, kad/ako nam zatreba....Samozdravlje je napisao/la: ↑03 sep 2020, 20:30