S obzirom da je prvi nasrup, imao je dobrih stvari, ali majko i on je defanzivno neuk u pm...
UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Debitanti:
Saničanin bolji dio stoperskog para.
Cipetić nije odigrao da ga proglasiš za rješenje za desnog beka, ali za igrača iz Premijer lige koji je debitovao protiv Italije, nije se osramotio.
Hadžiahmetović nije ponudio povezivanje redova i pasove što smo očekivali od njeg, ali cijela ekipa se svakako branila, i on se branio i bukvalno otišao glavom na kopačku.
Saničanin bolji dio stoperskog para.
Cipetić nije odigrao da ga proglasiš za rješenje za desnog beka, ali za igrača iz Premijer lige koji je debitovao protiv Italije, nije se osramotio.
Hadžiahmetović nije ponudio povezivanje redova i pasove što smo očekivali od njeg, ali cijela ekipa se svakako branila, i on se branio i bukvalno otišao glavom na kopačku.
BRAVO BOSNO
BRAVO KAPITENU
BRAVO ŠEHA
BRAVO CIPETIĆU
BRAVO BAJEVIĆU
RAZBIT ĆEMO POLJAKE

BRAVO KAPITENU
BRAVO ŠEHA
BRAVO CIPETIĆU
BRAVO BAJEVIĆU
RAZBIT ĆEMO POLJAKE

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dobar. Bajevicu svaka cast. Visca neprimjetan vec duze vrijeme, pocinje me nervirat
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 04 sep 2020, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Odlična utakmica, borbenost na nivou, taktički dobro pripremljeno. Moglo se i do pobjede, ali mislim da bi cijela država odmah potpisala remi prije tekme, jer smo realno svi čekali potop. Novajlija Saničanin me oduševio, borben, jak, zna iznijeti loptu. Džeko u killer modu drugo poluvrijeme... ma svi dobri, osim pogubljenih Šunjića i Kolašinca. Slabi su brate... svaki diel od njih očekuješ kiks
- Chapman1886
- Kontakt:
Potvrdi se moja tvrdnja, lako je Insinjea, haj ti Sajidove guzove čuvaj role
Samo Sloboda | COYG
Saničanin odličan, odbrana skoro bez greške.
Viscu ne pozivat vise u ovoj formaciji. Covjek je apsolutno beskoristan van 16 i gurati ga na krilo je totalna glupost sto je on veceras po stoti put pokazao.
Na kraju solidna vezna linija, Hadziahmetovic se nije skrivao, sto je najbitnije. Cimi ostajao hladne glave kad je bilo najbitnije a gojak pokazuje da ima muda ali da nema pameti.
Dzeko kad se oprosti bit ce to jako tuzan dan
Na kraju solidna vezna linija, Hadziahmetovic se nije skrivao, sto je najbitnije. Cimi ostajao hladne glave kad je bilo najbitnije a gojak pokazuje da ima muda ali da nema pameti.
Dzeko kad se oprosti bit ce to jako tuzan dan
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Elvir Sigurno Baljic
JEDAN JE PRINC SA NERETVE!
DUŠKO BAJEVIĆ!
DUŠKO BAJEVIĆ!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Zrelo odigrana utakmica. Dugo nismo izgledali sredjeniji u odbrani, iako jeste u nekim trenutcima pustalo po bokovima.
Cisto da podvucemo koliko je ovaj bod velik za nas - posljednji put da smo uzeli bod bivsem prvaku svijeta je protiv Francuske 2011. I ovaj bod je slijed nesretno primljenog gola, inace smo ih mogli i dobiti hladno. Dusko obavio posao veceras!
Cisto da podvucemo koliko je ovaj bod velik za nas - posljednji put da smo uzeli bod bivsem prvaku svijeta je protiv Francuske 2011. I ovaj bod je slijed nesretno primljenog gola, inace smo ih mogli i dobiti hladno. Dusko obavio posao veceras!
Ma ljudi i da Cipetic nije pogrijesio,Talijani bi ga nekad zavukli,uvjeren sam u to.Ono neka frljoka.Sve u svemu top.Uzeti bod velikoj Italiji u sred Italije nije mala stvar.Bit ce lijepo citati sportske vijesti sljedecih dana
Idemo yebat Poljsku za 3 dana

Idemo yebat Poljsku za 3 dana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ta ce nasa liga,bolja pakistanska.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Kakav Suarez, Džeko se ubio za Juventus, ali ubio!! Raznosio je one štopere.
Ja sam lično prezadovoljan, ljudi dragi 3 igrača su večeras debitovala. Jedan od njih je iz premierlige. Sasvim solidno odradio svoj posao čuvajući Insignea, jedina zamjerka je to iznošenje lopte prije gola.
Hodžić vrlo vrlo dobar u novoj ulozi, on treba da bude tu svakako - malo backup za Džeku, malo ovako na neku trku, lucidnost itd. Raduje me što ima i materijala na krilima - Malo Deni M., malo Menalo.
Cimirot, Saničanin i Gojak pa i Šunjić su odlične partije pružili, nema šta. Pridodao bih tu i Amira. Staložen, jak na lopti i na nogama - super partija. Šehić odličan!
Mogla bi se ovdje lijepa priča napraviti. Oformiti kostur u vidu Džeke, Pjanića, Šunjića i Šehe, i pridodati ove mlade momke - ali momke koji igraju redovno u svojim klubovima i momke koji fizički mogu odgovoriti zahtjevima modernog, brzog fudbala. Samo neka smo se kutarisali onih cirkusanata Duljevića i Sarića.
Ja sam lično prezadovoljan, ljudi dragi 3 igrača su večeras debitovala. Jedan od njih je iz premierlige. Sasvim solidno odradio svoj posao čuvajući Insignea, jedina zamjerka je to iznošenje lopte prije gola.
Hodžić vrlo vrlo dobar u novoj ulozi, on treba da bude tu svakako - malo backup za Džeku, malo ovako na neku trku, lucidnost itd. Raduje me što ima i materijala na krilima - Malo Deni M., malo Menalo.
Cimirot, Saničanin i Gojak pa i Šunjić su odlične partije pružili, nema šta. Pridodao bih tu i Amira. Staložen, jak na lopti i na nogama - super partija. Šehić odličan!
Mogla bi se ovdje lijepa priča napraviti. Oformiti kostur u vidu Džeke, Pjanića, Šunjića i Šehe, i pridodati ove mlade momke - ali momke koji igraju redovno u svojim klubovima i momke koji fizički mogu odgovoriti zahtjevima modernog, brzog fudbala. Samo neka smo se kutarisali onih cirkusanata Duljevića i Sarića.
Željezničar za život cijeli!
Dobro'e ovo.
Samo ne kontam kako godinama ne možemo krilo producirati, vazda neke zakrpe tu jeb
Samo ne kontam kako godinama ne možemo krilo producirati, vazda neke zakrpe tu jeb
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sehić - 9
Saničanin - 10
Sunjić - 9
Kolašinac - 5
Cipetić - 7
Hadžiahm. - 8
Cimirot - 8
Gojak - 7
Višća - 6
Hodžić - 8
Džeko - 10
Saničanin - 10
Sunjić - 9
Kolašinac - 5
Cipetić - 7
Hadžiahm. - 8
Cimirot - 8
Gojak - 7
Višća - 6
Hodžić - 8
Džeko - 10
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
cekam komentar Husike da Pjanica vise ne treba zvati
- ArtVandelay
- Kontakt:
Nisam očekivao. Skidam kapu.
Šteta za onu neiskorištenu priliku Hodžića i primljeni frljoku, ali ipak nije mala stvar uzeti bod Talijanima u gostima.
Šteta za onu neiskorištenu priliku Hodžića i primljeni frljoku, ali ipak nije mala stvar uzeti bod Talijanima u gostima.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Chapman1886 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:47Potvrdi se moja tvrdnja, lako je Insinjea, haj ti Sajidove guzove čuvaj role

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"