FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nijednog stopera ili beka u repki iz Želje.. E moj Željo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Miske vrati se da napravis stopera graditelju naš dobri
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Da nema ovih igrača koji su ponikli u Hramu fudbala, bili bi gori od San Marina kao reprezentacija 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kako Amir ide glavom na kopačku... škola fudbala 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad vidim kako Seha hvata ove visoke lopte i sa koliko sigurnosti tacno mi se place kad vidim nasa tri golmana
Meni ovaj Kolašinac isti Stevanovic vecinu stvari napamet
-
- Kontakt:
Amir predobro odigrao.
brate nemamo mi od hadziahmetovica nista ,to je bila suplja da nama ide 20 % .
Ali kakav osjecaj vidjeti Sehica,Aru,Hadziahmetovica,Viscu I Dzeku

I onda neko pametan posalje email Doganu kako treba raditiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:04Da nema ovih igrača koji su ponikli u Hramu fudbala, bili bi gori od San Marina kao reprezentacija![]()

znam na sta mislis ali nema od toga nistaVanadij je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:53Kada smo ga prodavali bila je klauzula 20% nama
-
- Kontakt:
Valja Cipetiću skupiti hrabrosti za skori sudar sa Mladenom Veselinovićem.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
U nasim omladinskim kategorijama je moguce treneru uplatit da sin odigra oba poluvremena
Na trenerskom planu omladinskih kategorija se max pojacat. Napravit taj kamp Gdje cemo skupljati djecu iz BiH koji imaju talenta, dat malu stipendiju I onda ganola s mladom ekipom Gradit rezultate, a usput uzimat pare od trasnfera svojih igraca. Mi smo najveci u BiH I svaki talentovani djecak bi htio igrati za nas Uz bilo kakvu stipendiju, a on bi se nama kasnije isplatio Uz dobar I konstantan rad u omladinskim kategorijama.
Kad sanjam o ligi prvaka, ovakve slike mi se prikazuju.. ta ja nam

Na trenerskom planu omladinskih kategorija se max pojacat. Napravit taj kamp Gdje cemo skupljati djecu iz BiH koji imaju talenta, dat malu stipendiju I onda ganola s mladom ekipom Gradit rezultate, a usput uzimat pare od trasnfera svojih igraca. Mi smo najveci u BiH I svaki talentovani djecak bi htio igrati za nas Uz bilo kakvu stipendiju, a on bi se nama kasnije isplatio Uz dobar I konstantan rad u omladinskim kategorijama.
Kad sanjam o ligi prvaka, ovakve slike mi se prikazuju.. ta ja nam

Željo je religija i život.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Željino dijete, Amir Hadžiahmetović, pojačao je redove turskog Konyaspora, ekipe za koju nastupa Riad Bajić. Željo će na ime Hadžiahmetovića zaraditi 500.000 eura plus 20% od narednog transfera.
S zvanicne stranice.
S zvanicne stranice.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Imas jos kakvih pitanja, ti inace sve moras znati jako si bitna licnost da ti se polazu racunu sta, zasto, kako, gdje i tako?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Uzeli bod Italiji.Macabi skidaj cega.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, mavi, Ramirez, ShojaStojan, voltron30 i 70 gostiju.