Solista.
Krilo ali jos mu niko nije reko...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Solista.
Pa ima
Djecace, ja imam toliko profilaSamozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:20
Decko imam preko 5.000 postova, a Ti
![]()
Sta ces Husrefoljubac![]()
Super što je odigrao 90 minuta, nadam se da ce i u Moldaviji utorak, opet odigrali cijelu utakmicu.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:46mirzatele je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:49Jesi li gledao utakmicu ?Samozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 22:47
Ni slucajno , vraca se Pidroni aBd. Dobro bilo je i manje dobrih trenutaka, ali sve u svemu dobro je. Bitce Selmir opet sampion![]()
Poslije toliko vremena odigrao 90 min. Vise pruzio od Zinedina,pa i Salcina(premda su ova dvojica bili sjajni Akademci).
Muderator je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:13Djecace, ja imam toliko profilaSamozdravlje je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:20
Decko imam preko 5.000 postova, a Ti
![]()
Sta ces Husrefoljubac![]()
![]()
AKADEMIJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BordoSarajevo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:56Kad bi ga kritikovao i "pljuvo" svaki dan, Zinedin proigrat neće![]()
Uzalud bačene pare i 3 godine tereta za budžet a sa tim parama smo mogli riješit i napadača i beka.
Eh..
Otprilike, za Mustafica smo dobili 50k + 120k € (nadam se i procenat), a toliki smo platili za Zinedina.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:18BordoSarajevo je napisao/la: ↑04 sep 2020, 23:56Kad bi ga kritikovao i "pljuvo" svaki dan, Zinedin proigrat neće![]()
Uzalud bačene pare i 3 godine tereta za budžet a sa tim parama smo mogli riješit i napadača i beka.
Eh..
Da li je njegov otkup isti kao i prodaja A. Mustafica ? 150 k€
Nadati se da ce proigrati mladi babo .![]()
Nema dinamiku. To je što mu fali. Eksplozivnost. Nije on taj tip. Zato su ga stavili uz aut liniju da poradi na tome. Teško da će uspjeti, jer je on tehničar i kreativan, a ne trkač.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:17Moram nesto za Salčina napisati. Volio bi da pogriješim al on mi nema tu motoriku, agresivnost sto trazi moderan fudbal, posebno ovo sto igra, bocni igraci su mašine u tom segmentu. Vidi se da zna, plemenit igrac i dosta i kilometara pretrci al kao sto reko nije mi to ta motorika i agresivnost recimo sto ima Cimirot, Djokanovic ili ovaj cipetic. Volio bi da griješim i da momak u ligama petice zavrsi.
Slažem se. Za vrhunskog nivoa mu to fali. Ali je s loptom strašan, svaki laznjak mu ima smisla, razumije igru. S druge strane nije "trom" kolko je Samir Radovac npr. pa vidjećemo kolko će dobacit u karijeri. Jedno je nepobitno, a to je da ga je lijepo gledat kako igra loptebordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:17Moram nesto za Salčina napisati. Volio bi da pogriješim al on mi nema tu motoriku, agresivnost sto trazi moderan fudbal, posebno ovo sto igra, bocni igraci su mašine u tom segmentu. Vidi se da zna, plemenit igrac i dosta i kilometara pretrci al kao sto reko nije mi to ta motorika i agresivnost recimo sto ima Cimirot, Djokanovic ili ovaj cipetic. Volio bi da griješim i da momak u ligama petice zavrsi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.