Hejteri. Da je Beg skinuo onaj zicer ovdje bi se 10 strana ispisalo kako Sehic moze samo u Sporovima braniti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hejteri. Da je Beg skinuo onaj zicer ovdje bi se 10 strana ispisalo kako Sehic moze samo u Sporovima braniti
I ja sam ga spomenuo....Raonffa je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:08Čekam evo skoro dva sata da vidim hoće li iko pohvaliti Ibrahima Šehića večeras? Svaki izlazak sa gola (kod kornera ili centaršuteva) pravovremen, siguran, spasio čist gol kod rezultata 1-1, na lopti nogom također bez greške večeras iako su ga par puta ukopavali sa povratnim pasovima![]()
Pa to ti kažem, neću da započinjem bilo kakve rasprave ali nervira me to. Isto kao oni što su najviše pljuvali Saničanina i Cipetića sada šute. Fol "sreća ne igra Said za Italiju" i tako ti komentari, drago mi je što ih momak popiša samo zbog šprdancije unaprijed prema igračima.
Prvo, niko ga ne kuje u zvijezde, drugo da su prolazili kako su htjeli dali bi 10 golova i napravili 20 stopostotnih šansi, a ovako su dali jedan gol i napravili jednu stopostotnu šansu koja je došla sa kontra strane.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:20Primljeni pogodak došao sa desne strane, probijali tu stranu kad su htjeli?
Hajde razumijem da neko napiše snašao se momak, dao je maximum, ali kovat ga u zvijezde, zaista ne razumijem ove mahalske priče.
Cimirot i Višća čitavo vrijeme bili na njegovoj strani ne bil zasrao. A da ne govorimo koliko je puta loptu izgubio hebote..
Barella je jednom probio Cipetića, Insigne nije ništa uradio na utakmici dok nije počeo ulaziti u sredinu gdje ga Cimirot nije mogao pratiti. Sasvim korektna partija momka koji je često udvajan od Barelle i Insignea jer je Cimirot gubio igrača kojeg je trebao pokrivati u odbrani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:20Primljeni pogodak došao sa desne strane, probijali tu stranu kad su htjeli?
Hajde razumijem da neko napiše snašao se momak, dao je maximum, ali kovat ga u zvijezde, zaista ne razumijem ove mahalske priče.
Cimirot i Višća čitavo vrijeme bili na njegovoj strani ne bil zasrao. A da ne govorimo koliko je puta loptu izgubio hebote..
Rodjak covjek protiv Armenije na Grbavici odradio stotu
Jedna je utakmica prošla, iznenadili su nas dobrom igro., ali pravite se pametni kao da smo se na EURO kvalifikovali.hurem je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:23@Raonfa, oni koji su pljuvali sve to sto spominjes..ne oglašavaju se cijelu noc jer nismo izgubili a to je bila njihova želja...zasto? - da bi nahranili svoj ego i da bi mogli reci kako su bili u pravu.
Zamisli zelis da ti reprezentacija izgubi...ima svega pod nebeskim svodom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.