UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2020, 00:32

Tako je @Duljevinho, nadamo se da će već protiv Poljske biti katastrofalni pa da im se onako svima odreda kvalitetno naseremo u usta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 sep 2020, 00:32

Miske01 je napisao/la:
05 sep 2020, 00:29
[*]
DamirT je napisao/la:
05 sep 2020, 00:22
Dzeko veceras ostvario veliki jubilej.100-ta utakmica za reprezentaciju i gol :bih:
To sine bosanski :tokralju:
Rodjak covjek protiv Armenije na Grbavici odradio stotu
Ups,moja greska.Evo sad vidio :damn:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2020, 00:33

Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:17
harden je napisao/la:
05 sep 2020, 00:14
Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:13
Ti si izuzetak :D
Hejteri. Da je Beg skinuo onaj zicer ovdje bi se 10 strana ispisalo kako Sehic moze samo u Sporovima braniti :mrgreen:
Pa to ti kažem, neću da započinjem bilo kakve rasprave ali nervira me to. Isto kao oni što su najviše pljuvali Saničanina i Cipetića sada šute. Fol "sreća ne igra Said za Italiju" i tako ti komentari, drago mi je što ih momak popiša samo zbog šprdancije unaprijed prema igračima.

Ili za Hodžića što se šprdaju, a dečko svaki put odigrao korektno za repku.
Ma ko suti,polako **** mu svi letite,ovo je samo jedna utakmica :kafa:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2020, 00:33

h1a2s3o4 je napisao/la:
05 sep 2020, 00:23
Poljska nas sigurno nece stisnut kao Italija, tako da cemo vrlo vjerovatno moci vidjeti i sta je to Bajevic smislio za igru prema naprijed.
Toga bi se trebali najviše i bojati.
Ako zanemarimo odlican rezultat veceras :thumbup: (svaka cast za to) - mi imamo ozbiljne probleme u organizaciji igre, što ce biti opasnije protiv poljaka jer cemo izaci da igramo i necemo se parkirati nazad kao veceras i cekati kontre...Baljić je to dobro veceras primjetio - presporo se oslobađamo lopte, nemamo tu hrabrost da krenemo naprijed, igramo u nižoj brzini, reakcije usporene itd.
Mi smo veceras imali samo jedan plan igre i tako smo se postavili, to nam je donijelo bod...ali Poljska ce nas cekati da izletimo i lupati nam kontre, što ce biti problem.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 sep 2020, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 05 sep 2020, 00:33

DamirT je napisao/la:
05 sep 2020, 00:30
Nije mi jasno sta su neki ocekivali od Hodzica?Momak odlican bio,plus igrao na poziciji koja nije njegova primarna
I opet je bio bolji od one prevare od igrača Višće...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2020, 00:34

delinjo je napisao/la:
05 sep 2020, 00:33
Raonffa je napisao/la:
harden je napisao/la:
05 sep 2020, 00:14

Hejteri. Da je Beg skinuo onaj zicer ovdje bi se 10 strana ispisalo kako Sehic moze samo u Sporovima braniti :mrgreen:
Pa to ti kažem, neću da započinjem bilo kakve rasprave ali nervira me to. Isto kao oni što su najviše pljuvali Saničanina i Cipetića sada šute. Fol "sreća ne igra Said za Italiju" i tako ti komentari, drago mi je što ih momak popiša samo zbog šprdancije unaprijed prema igračima.

Ma ne mislim ja ne tebe, zna se na koga mislim i zbog čega mislim. To što je neko na prvu negodovao zbog Cipetića, Saničanina ili Amira, to je ok, ali ja govorim o nekim drugim poganijim stvarima ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 sep 2020, 00:35

Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:32
Tako je @Duljevinho, nadamo se da će već protiv Poljske katastrofalni pa da im se onako svima odreda kvalitetno naseremo u usta.
Pojedini ovdje se pojavljuju i prozivaju, mjesecima ne pišu na ovoj temi.

Umjesto da uživate u rezultatu hoćete se kusurat :rol:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 05 sep 2020, 00:35

kod wande, bhfanatica ...i jos nekih, izgleda nestalo neta :beba: :rol: :)
za prozvati bajevica kriminalcem moras biti djubre

ima jos ovih tupadzija koji seru protiv dzeke pa onda promjene plocu kad ih babuka isprska

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 sep 2020, 00:36

AirRamiz je napisao/la:
05 sep 2020, 00:35

ima jos ovih tupadzija koji seru protiv dzeke pa onda promjene plocu kad ih babuka isprska
Upravu si,evo Wande vec 2 sata nema na forumu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2020, 00:37

Protiv Poljaka će biti teže nego večeras, valja će nam malo više kontrolisati igru i posjed, a kako to ide bez Pjanića vidjeli smo u Finskoj, nažalost.

Ovo večeras je bilo vrlo jednostavna igra prema naprijed (u smislu šta se trebali raditi), forsiraj Džeku i kada imaš loptu u kontri i polukontri budi što brži i brže se oslobađaj lopte. Protiv Poljaka valja šta i odigrati, pa malo i poletiti naprijed, a nazad ostaje prostor za kontru protivnika...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2020, 00:39

Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:34
delinjo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ma ne mislim ja ne tebe, zna se na koga mislim i zbog čega mislim. To što je neko na prvu negodovao zbog Cipetića, Saničanina ili Amira, to je ok, ali ja govorim o nekim drugim poganijim stvarima ;)
Ma nisam ja ni talasao nikad na njih,naprotiv ja sam uvijek da igraci iz nase lige dobiju priliku,nego kazem ne treba ni letiti ovo je samo jedna tekma.Radije bi da smo ovo izgubili 5 0 a prosli baraz.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 05 sep 2020, 00:39

Joooj da je uzet Poljake i dignut atmosferu pred lazne Irce
BHF

brandao
Kontakt:

Post Postao/la brandao » 05 sep 2020, 00:40

AirRamiz je napisao/la:

Wandu je isprskao Dzeko :ljepota:
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2020, 00:40

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:32
Tako je @Duljevinho, nadamo se da će već protiv Poljske katastrofalni pa da im se onako svima odreda kvalitetno naseremo u usta.
Pojedini ovdje se pojavljuju i prozivaju, mjesecima ne pišu na ovoj temi.

Umjesto da uživate u rezultatu hoćete se kusurat :rol:
Moj brate, ja kada sam o reprezentaciji pisao na ovom forumu ti nisi znao da on postoji, ali hajde nije to ni bitno na kraju krajeva.

Ne kusuram se ja ni sa kim, ja samo govorim kako jeste, vidjet ćemo kada dođu prve loše utakmice da li ekipe ili pojedinaca, kako će se i šta će se ovdje pisati.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 sep 2020, 00:41

hurem je napisao/la:
@Raonfa, oni koji su pljuvali sve to sto spominjes..ne oglašavaju se cijelu noc jer nismo izgubili a to je bila njihova želja...zasto? - da bi nahranili svoj ego i da bi mogli reci kako su bili u pravu.
Zamisli zelis da ti reprezentacija izgubi...ima svega pod nebeskim svodom.
Jedna je utakmica prošla, iznenadili su nas dobrom igro., ali pravite se pametni kao da smo se na EURO kvalifikovali.
Ne pravimo se pametni nego vjerujem Bajevicu i Custovicu.
Ocekujem od nekih da se bar pojave i kazu ovaj put svaka cast. Da smo kiksali raspisali bi se samo tako. Kad Cimirot zbog povrede zavrsi na klupi eto ih odmah...Sunjic isto. Osudjuje se Sanicanin prije nego je pokazao sta zna...itd.
Kad je negativno sve oko reprezentacije, raspisu se.
...
U ponedeljak nek kiksamo eto ih prvi ce biti u "ofanzivi".
Necu reci da su bas nabrojani to zeljeli, ali sam siguran da je bio odredjeni broj forumasa koji su zeljeli da izgubimo a kako bi nahranili svoj ego.
...
A mozda i griješim.
...
Ako si primjetio, ja uopce nisam likovao ali sam zadovoljan i igrom i rezultatom...svjestan sam da je ovo tek pocetak i da ne moze biti mjerilo, da vec protiv Poljske ili S.Irske moze sve naopako krenuti...nadam se da nece i da ce ovo veceras biti pocetak jedne lijepe priče, ako Bog da.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 05 sep 2020, 06:07, ukupno mijenjano 1 put.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 05 sep 2020, 00:41

Talijani nisu stvorili ozbiljne prilike, osim tog nesretnog gola.
Hrabro, muški, disciplinovano i dođe se do lijepog rezultata.

Molim da se najbolji igrač turskog prvenstva više ne viđa, barem ne u prvih 11. Hvala!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 05 sep 2020, 00:42

let3 je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
Poljska nas sigurno nece stisnut kao Italija, tako da cemo vrlo vjerovatno moci vidjeti i sta je to Bajevic smislio za igru prema naprijed.
Toga bi se trebali najviše i bojati.
Ako zanemarimo odlican rezultat veceras :thumbup: (svaka cast za to) - mi imamo ozbiljne probleme u organizaciji igre, što ce biti opasnije protiv poljaka jer cemo izaci da igramo i necemo se parkirati nazad kao veceras i cekati kontre...Baljić je to dobro veceras primjetio - presporo se oslobađamo lopte, nemamo tu hrabrost da krenemo naprijed, igramo u nižoj brzini, reakcije usporene itd.
Mi smo veceras imali samo jedan plan igre i tako smo se postavili, to nam je donijelo bod...ali Poljska ce nas cekati da izletimo i lupati nam kontre, što ce biti problem.
Mi nemamo organizaciju igre, barem protiv protivnika ovog ranga, jer nemamo Pjanica koji je motor ekipe. Imas Cimirota koji nema te kvalitete, i Hadziahmetovica koji jos nije sazrio za tako nesto. Jednostavno su protivnici dosta kvalitetniji da ta dva igraca povuku toliki teret. Ima tu i Gojak koji ucestvuje i nazad i naprijed, i koji mozi se nositi sa tim. Poljska ce biti isto teska ko Italija, ne treba da se zavaravamo jer je Italija jace ime. Moze biti da su se Italijani nesto vise opustili u drugom poluvremenu, i mi stvorili nase sanse. Poljska je dobra reprezentacija, i moze biti da ce oni biti vise pozrtvovani od Italijani, nesto kao sto smo mi bili veceras protiv Italije, i eto nam belaja. Mislim izgubiti samo 1-0 protiv Holandije, koja je kvalitetnija reprezentacija od Italije je za svu pohvalu, iako nisam gledao utakmicu.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 05 sep 2020, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 sep 2020, 00:44

Tristan10 je napisao/la:
05 sep 2020, 00:42

Mi nemamo organizaciju igre, barem protiv protivnika ovog ranga, jer nemamo Pjanica koji je motor ekipe. Imas Cimirota koji nema te kvalitete, i Hadziahmetovica koji jos nije sazrio za tako nesto. Jednostavno su protivnici dosta kvalitetniji da ta dva igraca povuku toliki teret. Ima tu i Gojak koji ucestvuje i nazad i naprijed, i koji mozi se nositi sa tim. Poljska ce biti isto teska ko Italija, ne treba da se zavaravamo jer je Italija jace ime. Moze biti da su se Italijani nesto vise opustili u drugom poluvremenu, i mi stvorili nase sanse. Poljska je dobra reprezentacija, i moze biti da ce oni doci pozrtvovani kao sto smo mi bili veceras, i eto nam belaja.
Rijetko kad ti neko od naših navijača uzima to u obzir, tj. objektivno gledanje stvari :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 05 sep 2020, 00:44

Jedna je utakmica prošla, iznenadili su nas dobrom igro., ali pravite se pametni kao da smo se na EURO kvalifikovali.
Jarane, daleko smo mi od još od ozbiljnijeg uspjeha jer smo limitiranog kvaliteta. Nitko se ne prave pametan nego se samo pohvalila igra. Normalno je da skoči malo euforija kad odigraš X u pola Italije sa njima gdje je dovoljno vidjeti timove u kojima Italijani igraju, a u kojima naši igraju da vidiš da je uspjeh zabilježen.

Meni je mnogo neinteligentije prozivati selektora bez minute igre i nazivati ga neznalicom. Čovjeka koji je uz Vahu naš najbolji trener. Normalno je da ću ja prvi uvijek upirati prste u ljude koji su ovdje isključivo da hrane ego i prave se pametni kad repka zabilježi loš rezultat. Imamo to što imamo, momke ćemo podržavati i nadati se da možemo do cilja.

I ne mislim na tebe, ti si dobar momak i patriota. :bih:
"We need to suffer. And we need to fight."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2020, 00:45

delinjo je napisao/la:
05 sep 2020, 00:39
Raonffa je napisao/la:
05 sep 2020, 00:34
delinjo je napisao/la:

Ma nisam ja ni talasao nikad na njih,naprotiv ja sam uvijek da igraci iz nase lige dobiju priliku,nego kazem ne treba ni letiti ovo je samo jedna tekma.Radije bi da smo ovo izgubili 5 0 a prosli baraz.
Kažem ti, nije ovdje poenta uopšte ova utakmica, neke druge stvari su u pitanju. Vidjet ćeš o čemu ti pričam kada dođe loša utakmica, a doći će svakako.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.