Ti druže imaš neki prirodni nagon da uđeš u raspravu sa svima. Pitao sam momka da mi objasni, jer tvrdi neke stvari koje zvanično nisu takve. Ako tvrdiš nešto, onda i znaš zašto je to tako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Isto kakve tetke ste u dimijama, ono na penđeru sve bi da znate a nijedan nema clansku aktivnu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- PointBlank
- Kontakt:
A ja sa strane posmatram i zaključujem da si ti uvijek tu da pokvaris raspravu, razbijes diskusiju, podj.ebavas i spamujes. Ne kontam te druze majke mi? Evo vrijeđaš ljude indirektno, i očekuješ da te neko poštuje.
Svi smo na temi našeg Želje i hajmo se držati toga. Ja u 80% slučajeva nemam šta napisati jer odavno nisam fizički u dodiru sa željom.. pustim to ljudima koji se dole kreću i poznaju prilike.. probaj i ti
Ovdje je upravo to problem sto nema diskusije, niti rasprave. Ovdje je poenta samo da ko kakve tetke saznate nesto sto nije briga navijaca. A to radite samo da bi onda s drugi profila pljuvali klub, ljude u klubu..kao sto radite.
Meni zaj.ebi tu pricu da ja kvarim nesto, kvarim tebi i tebi slicnim.
Nemate clanske ne znate ni kako izglleda a hocete da znate o ugovorima
Odakle ti znas ko ima clansku? Ma kojoj bazi dajes taj zakljucak? Isto tako, sto ne bi trebalo zanimati nekog clana kluba, da li se evt ima procenat od transfera naseg bivseg igraca?Bezideja je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:09Ovdje je upravo to problem sto nema diskusije, niti rasprave. Ovdje je poenta samo da ko kakve tetke saznate nesto sto nije briga navijaca. A to radite samo da bi onda s drugi profila pljuvali klub, ljude u klubu..kao sto radite.
-
- Kontakt:
@bezideja strikes again. Jesi dosadan Miško. Al' baš si naporan. Otjera ljude svojom agresivom. On bi kao da diskutuje a fond riječi mu se sveo na: "kakav ti, šta ti znaš, kakav stručnjak, e čuj stručnjaka i naravno, neizostavna fraza, Miske ovo Miske ono..."
Željezničar za život cijeli!
ma dobro brat je ludSudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:18@bezideja strikes again. Jesi dosadan Miško. Al' baš si naporan. Otjera ljude svojom agresivom. On bi kao da diskutuje a fond riječi mu se sveo na: "kakav ti, šta ti znaš, kakav stručnjak, e čuj stručnjaka i naravno, neizostavna fraza, Miske ovo Miske ono..."

-
- Kontakt:
@KANA fuliš li za ovih 20% od Amira, tvoj kredibilitet kao jedan od njavećih iNsAjDEra na forumu će doći u pitanje.KANA je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:27ma dobro brat je ludSudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:18@bezideja strikes again. Jesi dosadan Miško. Al' baš si naporan. Otjera ljude svojom agresivom. On bi kao da diskutuje a fond riječi mu se sveo na: "kakav ti, šta ti znaš, kakav stručnjak, e čuj stručnjaka i naravno, neizostavna fraza, Miske ovo Miske ono..."nego bezveze se rasprava napravila ,Vrijeme ce pokazati da sam bio upravu nazalost, Amir ce se abd brzo prodati da nije imao povrede vjerovatno bi do sada napravio transfer jos ako ga bude Dusan gurao to ce biti extra
Ove Bezideje su se namnožile i na ovom i na onom forumu sa jasnim namjerama i ko fol prozivaju jedni druge a ustvari su isti. Ovoga ukinuti iako će on izroniti pod drugim nickom.
prihvatam bruda ,moze i trajni banSudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:29@KANA fuliš li za ovih 20% od Amira, tvoj kredibilitet kao jedan od njavećih iNsAjDEra na forumu će doći u pitanje.KANA je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:27ma dobro brat je ludSudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:18@bezideja strikes again. Jesi dosadan Miško. Al' baš si naporan. Otjera ljude svojom agresivom. On bi kao da diskutuje a fond riječi mu se sveo na: "kakav ti, šta ti znaš, kakav stručnjak, e čuj stručnjaka i naravno, neizostavna fraza, Miske ovo Miske ono..."nego bezveze se rasprava napravila ,Vrijeme ce pokazati da sam bio upravu nazalost, Amir ce se abd brzo prodati da nije imao povrede vjerovatno bi do sada napravio transfer jos ako ga bude Dusan gurao to ce biti extra

-
- Kontakt:
Da se i ja umijesam. Ne znam od kad pratite forume, ali on odavno pise. Milanribar,bezideja sve je to isti lik, samo drugi nik. Lik jednostavno ne zna funkciju ekonoma, po njemu Pekic isplacuje plate. Lik je **** ga, glup. Neki dan, ja napisao na lobotomiji da igraci nisu primili devet mjese i plate (ironija), ali glupan to nije skontao.PointBlank je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:01A ja sa strane posmatram i zaključujem da si ti uvijek tu da pokvaris raspravu, razbijes diskusiju, podj.ebavas i spamujes. Ne kontam te druze majke mi? Evo vrijeđaš ljude indirektno, i očekuješ da te neko poštuje.
Svi smo na temi našeg Želje i hajmo se držati toga. Ja u 80% slučajeva nemam šta napisati jer odavno nisam fizički u dodiru sa željom.. pustim to ljudima koji se dole kreću i poznaju prilike.. probaj i ti
Uvijek ide kontra, na svakom pdf imas ovakvog lika. Sjecam se kad smo isli u Madjarsku, da je pisao kako cemo izgunit 5,6 razlike. Pa nestao, i javi se kad smo izgubili od Borca.
Ne razbijajte glavu,bezveze.
-
- Kontakt:
timpramosavePla je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:37Da se i ja umijesam. Ne znam od kad pratite forume, ali on odavno pise. Milanribar,bezideja sve je to isti lik, samo drugi nik. Lik jednostavno ne zna funkciju ekonoma, po njemu Pekic isplacuje plate. Lik je **** ga, glup. Neki dan, ja napisao na lobotomiji da igraci nisu primili devet mjese i plate (ironija), ali glupan to nije skontao.PointBlank je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:01A ja sa strane posmatram i zaključujem da si ti uvijek tu da pokvaris raspravu, razbijes diskusiju, podj.ebavas i spamujes. Ne kontam te druze majke mi? Evo vrijeđaš ljude indirektno, i očekuješ da te neko poštuje.
Uvijek ide kontra, na svakom pdf imas ovakvog lika. Sjecam se kad smo isli u Madjarsku, da je pisao kako cemo izgunit 5,6 razlike. Pa nestao, i javi se kad smo izgubili od Borca.
Ne razbijajte glavu,bezveze.

Hvala.
-
- Kontakt:
@Kana ima li sta pozitivno? 
To kad ti bude babo imao forum. Do tada k... sviraj
pa dosta nam je pozitive

sad nam treba samo negative do Izraela
-
- Kontakt:
Država ŽELJO
ma jasta je , kako nas je savez povaljivao zadnjih sezona ogadili su mi reprezentaciju ali sinoc kad sam vidio Gojak,Hadziahmetovic,Sehic,Hodzic,Dzeko,Visca klupa Anel i Hajradinovic

bas sam srcem bio uz ekipu .
Nadam se da ce Durakovic i Gasal izrasti u prave igrace

Imamo tradiciju nasih igraca, to jeste kvalitet naseg klubova. Imamo sada isto trenera koji je dosta igraca formirao koji su imali ulogu u A reprezentaciji. To nam je nekoliko godina falilo, a sad imamo.
U narednim 7 dana 2 gostovanja imamo, kad slete u Sarajevo samo će se presvuć i morat već za Međugorje da se pripremaju za Široki
Tačnije u 3-4 dana 2 yebena gostovanja, bile loodnica

Tačnije u 3-4 dana 2 yebena gostovanja, bile loodnica

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Sarun i 43 gosta.