nyhc je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:58
Tristan10 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 13:44
Da ovaj Istanbul Basaksehir nastupa u Danskoj ligi vjerujem da bi bili iza Midtjylland i Kopenhagena. I onda imamo igraca koji na vrhuncu karijere igra na tom nivou. Nema kvaliteta za vise, i samo sto Turski klubovi investiraju puno, mi mislimo da je neki kvalitet.
Lijep pozz svima.. Može bit to što kažeš, a i možda je Višća jedan od onih igrača koji u klubovima igraju puno bolje nego za reprezentacije. Ako ćemo pošteno ni Pjanić za reprezentaciju ne igra onako dobro kao za klubove iako je imao strašnih partija u reprezentativnom dresu. Meni lično je i Kolašinac zasada razočarenje, očekivao sam dosta više od njega s obzirom na njegovu dosadašnju klupsku karijeru.
Smijesno je porediti nasu reprezentaciju sa i bez Pjanica. Bez smo totalno liminitirani u kreaciji igre. Pa mi u prvom poluvremenu protiv Italije nismo sanse stvorili, poslije 35 min nismo mogli da izdrzimo tempo. Budimo realni. Pjanic ti sam namjesti golove za prolaz u Ligi Nacija prosle godine, a igra bez Pjanica se vidila u Finskoj kad smo izgubili 2-0. Kolasinac jeste vise oscilirao, pogtovo je podbacio protiv Armenije na strani, gdje je bio kriminalan. Ali sinoc je odigrao dosta dobro utakmicu, Chiesa se nije vidio. Onda Kolasinac izlazi i udje Civic, Mose Keane i Zaniolo protutnjaju pored njega ko da su Ronaldo iz najboljih dana. Jednostavno su kriteriji drugaciji sto nije korektno. Bolje je Kolasinac odigrao od Cipetica, i nije relevantano ko igra za Arsenal/Schalke ko za Siroki. Visca je majstor da izvuce korner u igri jedan na jedan, jer ne zna vise.