Ovo za Piquea ponavljam vec dvije godine, ako nisi u toku

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
jbg, koeman ga je trenirao i zna koliko moze, on je de facto prerastao francusku ligu, dosta je napredovao od dolaska u lyon, no to ne znaci da je kalibar za barcu i to bi definitivno bio riskantan transfer
Jasone, evo te na Novoj BH sa ulogom u filmu "Mechanic"jasonstatham je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:44Ono kad imaš najboljeg igrača svijeta, vlasnika zlatne lopte, a apsolutni si pesimista po pitanju trofeja predstojeće sezone.
Jel mislis da ce Lionel napustiti Barcelonu sljedece sezone u 34 godini nakon ovog svega i ovog intervjua?parangal je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:48@Derdiyok
Ma naravno da on nije tužan što ostaje u Barceloni....nije njemu bilo lako da donese ovu odluku a pogotovo zbog dece i tu ga razumem. Novac kao novac naravno da je uvek primaran ali ne verujem da ga u ovom slučaju čini srećnim...a dobio bi možda i više negde
Čoveče pa njemu su nesposobne uprave za poslednjih 10 godina "ukrale" bar još 2 LP i bar 3 zlatne lopte...
Pazi...2009/10/11/12 uzastopne 4 lopte do 24-e godine.....i od tada (samo) još jedna LP i dve lopte. Vukao je koliko je mogao ali niko ne može sam i zato razumem ovaj njegov intervju koji je dao....svako bi se na njegovom mestu i u njegovom položaju osećao "uskraćenim"![]()
Mislim da hoće...ubedjen sam u to. Pa zamisli sada njegovu poziciju u klubu? Zadržan na silu, ne govori sa predsednikom kluba. Ovaj od sramote (jer sam siguran da Leo govori istinu da mu je obećano da može ići kad poželi) neće smeti ni da udje u svlačionicu. Šta Koeman da mu kaže posle svega? Moglo bi se reći da Messi sada igra u klubu samo na svoj obraz i bez ikakvih obaveza...leorey je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:05Jel mislis da ce Lionel napustiti Barcelonu sljedece sezone u 34 godini nakon ovog svega i ovog intervjua?parangal je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:48@Derdiyok
Ma naravno da on nije tužan što ostaje u Barceloni....nije njemu bilo lako da donese ovu odluku a pogotovo zbog dece i tu ga razumem. Novac kao novac naravno da je uvek primaran ali ne verujem da ga u ovom slučaju čini srećnim...a dobio bi možda i više negde
Čoveče pa njemu su nesposobne uprave za poslednjih 10 godina "ukrale" bar još 2 LP i bar 3 zlatne lopte...
Pazi...2009/10/11/12 uzastopne 4 lopte do 24-e godine.....i od tada (samo) još jedna LP i dve lopte. Vukao je koliko je mogao ali niko ne može sam i zato razumem ovaj njegov intervju koji je dao....svako bi se na njegovom mestu i u njegovom položaju osećao "uskraćenim"![]()
Ali u njegovom intervjuu imas fino gdje je razgranicio, postoji razlika izmedju kluba i uprave, za klub je uvijek tu, a sve ovo se desava zbog uprave, a na njih je i ljut. Samo sto od marta oni nece biti tu. Imat ce neko dobra 3 mjeseca do zavrsetka sezona, + 3 mjeseca ljeta da ga uvjeri u ostanak.parangal je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:14Mislim da hoće...ubedjen sam u to. Pa zamisli sada njegovu poziciju u klubu? Zadržan na silu, ne govori sa predsednikom kluba. Ovaj od sramote (jer sam siguran da Leo govori istinu da mu je obećano da može ići kad poželi) neće smeti ni da udje u svlačionicu. Šta Koeman da mu kaže posle svega? Moglo bi se reći da Messi sada igra u klubu samo na svoj obraz i bez ikakvih obaveza...leorey je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:05Jel mislis da ce Lionel napustiti Barcelonu sljedece sezone u 34 godini nakon ovog svega i ovog intervjua?parangal je napisao/la: ↑05 sep 2020, 00:48@Derdiyok
Na stranu što Barsa neminovno iduće godine i novom upravom jednostavno mora konačno krenuti novim (mladjim) putem....šta će čiča medju omladinom? Mislim da će otići...pa makar i u Argentinu
Naravno da postoji mogućnost....ali pitao si mene za mišljenje. Ja mislim (bar prema trenutnom stanju i najavama) da Barsu i Messija čeka sezona slična ovoj....vrlo vrlo mršava (a daj Bože da grešim) i ako City npr. i dalje bude zainteresovan i ozbiljan u nameri da ga dovede i u tim godinama....mislim da će pokušati da još jednom "dosedgne vrh" pred samo SP na kome će se mislim oprostiti od reprezentacije....a lepo je rekao da njemu Barcelonu niko ne može oteti iz srca ma gde da je privremeno otišaoleorey je napisao/la: ↑05 sep 2020, 01:19
Ali u njegovom intervjuu imas fino gdje je razgranicio, postoji razlika izmedju kluba i uprave, za klub je uvijek tu, a sve ovo se desava zbog uprave, a na njih je i ljut. Samo sto od marta oni nece biti tu. Imat ce neko dobra 3 mjeseca do zavrsetka sezona, + 3 mjeseca ljeta da ga uvjeri u ostanak.
Zavisit ce i od ove sezone naravno. Ja mislim da nakon ovog svega bas nece otici, zbog svega i porodice najvise, vec ce ostat do mundijala i dobit jos jedan masan ugovor.
Jednostavno mi se ne cini tip covjeka koji ce sad s porodicom u 35oj skoro godini otic u kisnu Englesku samo da bi ganjao neke izazove. Pa jedan Iniesta je u tim godinama vecu Japanu bio.
Cristiano da, ali ovaj nije takav tip.
Ostaje khurac, otjero Koeman Sukija i Vidala da treniraju sami.
Luis Suárez and Vidal not training with the rest of their Barca teammates this morning as they near moves to Juve and Inter, per @moillorens. Messi will have private PCR test & should be back training Monday.
Jaka ti je vatra....izgoreće ti roštiljRomariooo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:03Depaj ako je 25 miliona treba ga dovesti, nije mozda kalibar za nosioca igre, al jeste za rotaciju sigurno
Uzdam se u kumana, kad pocne mesijevo hodanje i teleći pogledi da ce ga izvest, a kad ono hinjski pocne nezadovoljstvo prosipati, da ga ostavi na klupi
Jedini nam je spas ako kuman ne bude hebavao zivu silu