FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znaci u ponedjeljak cekamo mec sa Poljskom, a onda u srijedu mozda i odigramo tekmu sa Maccabijem 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Aldin Dona Amazon itd itd.timpramosavePla je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:37Da se i ja umijesam. Ne znam od kad pratite forume, ali on odavno pise. Milanribar,bezideja sve je to isti lik, samo drugi nik. Lik jednostavno ne zna funkciju ekonoma, po njemu Pekic isplacuje plate. Lik je **** ga, glup. Neki dan, ja napisao na lobotomiji da igraci nisu primili devet mjese i plate (ironija), ali glupan to nije skontao.PointBlank je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:01A ja sa strane posmatram i zaključujem da si ti uvijek tu da pokvaris raspravu, razbijes diskusiju, podj.ebavas i spamujes. Ne kontam te druze majke mi? Evo vrijeđaš ljude indirektno, i očekuješ da te neko poštuje.
Svi smo na temi našeg Želje i hajmo se držati toga. Ja u 80% slučajeva nemam šta napisati jer odavno nisam fizički u dodiru sa željom.. pustim to ljudima koji se dole kreću i poznaju prilike.. probaj i ti
Uvijek ide kontra, na svakom pdf imas ovakvog lika. Sjecam se kad smo isli u Madjarsku, da je pisao kako cemo izgunit 5,6 razlike. Pa nestao, i javi se kad smo izgubili od Borca.
Ne razbijajte glavu,bezveze.
Zna li neko kad i gdje je danas U19 derbi?
Kako ja navucem 2 lika da se odaju koliko imaju acc, a sam par debilkosa vrte istu pricu oko nikova s kojim veze nemam. Samo nastavite da znamo tacno koliko imate profila jadnici
Nego mi jos niste interesantni jer je dosta balavurdije u pitanju
Nego mi jos niste interesantni jer je dosta balavurdije u pitanju
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 05 sep 2020, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
"U narednom kolu Željezničar gostuje u Butmiru kod domaćeg Sarajeva. Susret se igra u subotu od 17:30 sati."
Sa zvanicne
Sa zvanicne
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo postave npr. protiv Veleza proslo kolo:
Momčad Omera Joldića igrala je u sastavu: Dalipagić – Em. Mulaosmanović, Drina, Bajrić, Fejzić – Duraković, Mućaj – Pavlek, Mulaosmanović El., Kulašin – Pehilj. Još su igrali: Ljevljak, Miftari, Prcić, Mehičić, Trakić.
I protiv Sirokog prvo kolo
Željezničar: Miličević – Mulaosmanović, Bajrić, Drina, Fejzić – Karalić, Beća – Ćorić, Mućaj, Kulašin – Pehilj. Još su igrali: Grubešić, Hubanić, Prcić.
Steta sto nece moci danas Gasal i ostali momci osim Durakovica pomoci zbog ove yebene izolacije
Koliko se sjecam Beca, Drina i Cicin mali su vec igrali prijateljske za prvi tim tako da su vjerovatno oni tu najvise isticu. Interesanto sve defanzivci. Naravno ne racunajuci Gasala i Durakovica.
Beca,Drina,Aura ,Ronhil...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Zna li neko u kakvom psiho/fizičkom stanju su igrači? Kako li će ovo sve uticati na njih, baš me zanima...
Željezničar za život cijeli!
Kazu Eric vidi neke zle ljude oko sebe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
@igrajlopte 🐦
SudoHusika je napisao/la: ↑05 sep 2020, 14:25Zna li neko u kakvom psiho/fizičkom stanju su igrači? Kako li će ovo sve uticati na njih, baš me zanima...

Jesul svi igraci u raspolaganje protiv Maccabi ili jel ce neki faliti zbog korone? PS Damir Sadikovic je takodjer za reprezentaciju 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Kulasin bi mogao biti strašno krilo. A još je godinu mladji od ostalih.
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, sebalos, tiagofaria25 i 69 gostiju.