La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: La Liga
dokurcilo mu, kakve tri espske bruke je dozivio u tri sezone, prvo Roma okrece 1:4, pa Liverpool okrece 0:3 i zatim 2:8 protiv Bayerna
sto je puno, puno je
trebao je otici odmah nakon Rome, koliko god tu bilo i njegove krivice
sto je puno, puno je
trebao je otici odmah nakon Rome, koliko god tu bilo i njegove krivice
Don't believe the hype.
Kakav reality show, zayebao je i onog attention whore-a Lebrona po kolicini dramatizacije.
Sta je na kraju bio cilj, novi ugovor ?
Sta je na kraju bio cilj, novi ugovor ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
Da se skrene paznja sa najvece sramote u historiji LP, isto kao i kad se oprostio od repke, da skrene paznju sa promasenog penala.
Cijeli intervju krivi sve osim sebe, a on je glavni krivac za sve sto se desava na terenu, jer kad dlbijaju samo se o njemu prica. Kad gube kriv trener, Suarez, ovaj onaj.
Show. Cirkus od kluba. Cirkus od igraca. Nikad nece bit najveci.
Zašto onda na kraju ostajete?
Nesretan sam i želio sam otići. Nisu mi dozvolili i odlučio sam ostati. Ne želim ići na sud, nikad to ne bih učinio klubu koji mi život znači. Uprava kluba na čelu s Bartomeuom je katastrofa. Klub nema nikakvog projekta, samo krpaju rupe. Govorio sam predsjedniku da želim ići, govorim mu to već 12 mjeseci, ali ostajem kako sve ne bi završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, to je predsjednik uvijek govorio. Sada se vade na činjenicu da im to nisam rekao prije 10. lipnja.
Što je rekla obitelj na vijest da želite otići?
Kada sam rekao ženi i djeci da želim otići, bila je to ogromna drama. Cijela obitelj je počela plakati. Djeca nisu htjela napustiti grad i mijenjati škole. Moja je želja natjecati se na najvišem nivou, osvajati naslove, natjecati se u Ligi prvaka. Možete je osvojiti ili ne, ali važno je srčano se natjecati. Dati sve od sebe i ne dozvoliti da ti se dogodi Rim, pa Liverpool i sada Lisabon. Sada ostajem jer je nemoguće platiti 700 milijuna eura za igrača.
Kako dalje u Barceloni?
Nastavit ću u Barceloni, ali moj stav i želja se neće promijeniti. Uvijek ću dati sve od sebe. Želim pobjeđivati, kompetitivan sam, ne želim nikada izgubiti. Uvijek želim najbolje za klub, suigrače i sebe. Iskreno, ne znam što će biti dalje. Stigao je novi trener s novim idejama. To je dobro, ali treba vidjeti hoćemo li biti uspješni. Ono što mogu reći je da ostajem i da ću dati sve od sebe.
Zašto ste slali burofax kada ste odlučili otići?
Poslao sam burofax jer sam želio da moja odluka bude službena. Cijelu godinu sam govorio predsjedniku da želim otići, da je došlo vrijeme da pronađem nove izazove u karijeri. Stalno mi je ponavljao kako ćemo razgovarati, ali ništa se od svega nije dogodilo. Slanje burofaxa je značilo da je moja odluka službena, da sam slobodan igrač i da želim otići. Nisam želio ići protiv kluba, već sam samo htio da moja odluka bude službena.
Nesretan sam i želio sam otići. Nisu mi dozvolili i odlučio sam ostati. Ne želim ići na sud, nikad to ne bih učinio klubu koji mi život znači. Uprava kluba na čelu s Bartomeuom je katastrofa. Klub nema nikakvog projekta, samo krpaju rupe. Govorio sam predsjedniku da želim ići, govorim mu to već 12 mjeseci, ali ostajem kako sve ne bi završilo na sudu. Mislio sam da mogu ići na kraju svake sezone, to je predsjednik uvijek govorio. Sada se vade na činjenicu da im to nisam rekao prije 10. lipnja.
Što je rekla obitelj na vijest da želite otići?
Kada sam rekao ženi i djeci da želim otići, bila je to ogromna drama. Cijela obitelj je počela plakati. Djeca nisu htjela napustiti grad i mijenjati škole. Moja je želja natjecati se na najvišem nivou, osvajati naslove, natjecati se u Ligi prvaka. Možete je osvojiti ili ne, ali važno je srčano se natjecati. Dati sve od sebe i ne dozvoliti da ti se dogodi Rim, pa Liverpool i sada Lisabon. Sada ostajem jer je nemoguće platiti 700 milijuna eura za igrača.
Kako dalje u Barceloni?
Nastavit ću u Barceloni, ali moj stav i želja se neće promijeniti. Uvijek ću dati sve od sebe. Želim pobjeđivati, kompetitivan sam, ne želim nikada izgubiti. Uvijek želim najbolje za klub, suigrače i sebe. Iskreno, ne znam što će biti dalje. Stigao je novi trener s novim idejama. To je dobro, ali treba vidjeti hoćemo li biti uspješni. Ono što mogu reći je da ostajem i da ću dati sve od sebe.
Zašto ste slali burofax kada ste odlučili otići?
Poslao sam burofax jer sam želio da moja odluka bude službena. Cijelu godinu sam govorio predsjedniku da želim otići, da je došlo vrijeme da pronađem nove izazove u karijeri. Stalno mi je ponavljao kako ćemo razgovarati, ali ništa se od svega nije dogodilo. Slanje burofaxa je značilo da je moja odluka službena, da sam slobodan igrač i da želim otići. Nisam želio ići protiv kluba, već sam samo htio da moja odluka bude službena.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znaš da je Messi dobro postupio čim @anon pjeni po forumu 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- anonymousHD
- Kontakt:
Jedino ko treba da pjeni ste vi, jer vam je klub u teskom qurcu. Covjek koji vam je sve dao popiso se po klubu kao niko.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:50Znaš da je Messi dobro postupio čim @anon pjeni po forumu![]()
Nama je fino, jos bolje sto je ostao, problemi ce da budu sve veci i veci kad ga prvom prilikom izvadi i kad mu njegova raja odu iz kluba, prvi Suarez.
Nema toga sta Messi moze ucinit, a da ti ne pljunes na to. Znas kako zovemo takve? Kompleksasi. Odrasti vise yebo te Real i Barcelona.anonymousHD je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:58Jedino ko treba da pjeni ste vi, jer vam je klub u teskom qurcu. Covjek koji vam je sve dao popiso se po klubu kao niko.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:50Znaš da je Messi dobro postupio čim @anon pjeni po forumu![]()
Nama je fino, jos bolje sto je ostao, problemi ce da budu sve veci i veci kad ga prvom prilikom izvadi i kad mu njegova raja odu iz kluba, prvi Suarez.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Da je neko iz RM ovo uradio, napisali bi 50 stranica. O Ramosu ste napisali 100 stranica kad se povezo s Manchom.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 04 sep 2020, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Messi ostao da se i dalje sramoti sa ostatkom one smjesne ekipe 

Vi ste tjerali Ramu 2014. u United.anonymousHD je napisao/la: ↑04 sep 2020, 20:03Da je neko iz RM ovo uradio, napisali bi 50 stranica. O Ramosu ste napisali 100 stranica kad se povezo s Manchom.
Par mjeseci kasnije, nakon gola za 1:1 protiv Atletica, ste ga proglasili Maldinijem 21. stoljeća.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako se to tačno popišao po klubu? Tako što se pozvao na klauzulu koja mu stoji u ugovoru?anonymousHD je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:58Jedino ko treba da pjeni ste vi, jer vam je klub u teskom qurcu. Covjek koji vam je sve dao popiso se po klubu kao niko.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2020, 19:50Znaš da je Messi dobro postupio čim @anon pjeni po forumu![]()
Čuj ovo "da se skrene pažnja sa Bayerna", pa tu priču ne puše ni djeca od 12 godina.

Napravio intervju u kojem se poprskao po najvećoj ublehu od predsjednika nakon Joana Gasparta i hvala mu na tome. Ako zbog ničega, onda je zbog ovoga vrijedila sva ova drama.

A znam ja da je vama teško pao ovaj njegov ostanak. Valja mu opet na megdan iduće sezone.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies

Uglavnom kako ce ovaj mentalno unisten lik naci snage i motivacije da igra i da donosi rezultate za klub u kojem ne zeli biti i koji usput vodi njegov neprijatelj
Zanimljiva sezona
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jesi se digao danas kao da ti je ovo najveci problem u zivotu. Kao da si Messijev psiholog bokte.
Ja mislim da ce pronaci utjehu u novih 50ak miliona, zadovoljnoj i sretnoj zeni i djeci i sto ce gledati Bartu maksimalno do aprila. Ne znam sta ti mislis.
Sta je ovo Hazard placen ko i Coutinho. Voli i Pero sminkat brojeve.

Ja mislim da ce pronaci utjehu u novih 50ak miliona, zadovoljnoj i sretnoj zeni i djeci i sto ce gledati Bartu maksimalno do aprila. Ne znam sta ti mislis.
Sta je ovo Hazard placen ko i Coutinho. Voli i Pero sminkat brojeve.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Realno jako mi je drago sto ne ide u City. Ipak po meni s druge strane uzasan odnos barce prema najvecem igracu kojeg su ikad imali.
Ako je vec zelio da proba nesto drugo, mogli su ovo ljepse odigrat i pripremit se za njegov odlazak ako ga je vec najavio prije 12 mjeseci.
O messiju, vidi se da je zahvalan za klub sto mu je sve pruzio ali opet i on je jedan zesci mekusac
Ako je vec zelio da proba nesto drugo, mogli su ovo ljepse odigrat i pripremit se za njegov odlazak ako ga je vec najavio prije 12 mjeseci.
O messiju, vidi se da je zahvalan za klub sto mu je sve pruzio ali opet i on je jedan zesci mekusac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.