Mercedes liga iznad.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Jos jedan korak ka najvecem ikad.
Mercedes liga iznad.
Mercedes liga iznad.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazes, ko fol ne navijas za LewisaAshburtonG je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:15Jos jedan korak ka najvecem ikad.![]()
Mercedes liga iznad.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čuj biznis i prostitucija, a Ferrari sa jednakim ili većim budžetom nego Mercedes ne može oba bolida u q2 ubacit.
Dominacija jeste dosadna, ali dominacija postoji jer je jedna ekipa daleko sposobnija i pametnija od konkurenata. Za nadat se da će se uskoro to promijeniti.
Dominacija jeste dosadna, ali dominacija postoji jer je jedna ekipa daleko sposobnija i pametnija od konkurenata. Za nadat se da će se uskoro to promijeniti.
Ovo sa party modom, izgleda najvise Red Bullu stetilo.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad sam ja to rekao?
Rekao sam da mi nije najdrazi kao osoba, sto je drugi par rukava. Sportiste cijenim po njihovim dostignucima na "terenu", a ostalo me previse ne interesuje.
Rekao sam da mi nije najdrazi kao osoba, sto je drugi par rukava. Sportiste cijenim po njihovim dostignucima na "terenu", a ostalo me previse ne interesuje.
To ti samo govori kakvi šarlatani rade tamo u Italiji. Ja sam samo mišljenje da donekle treba istražiti ima li na ovom bolidu Merca kakvih muljaža kao što je bilo na prošlogodišnjem motoru Ferrarija. Ako se pokaže da nema, svaka im čast.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:20Čuj biznis i prostitucija, a Ferrari sa jednakim ili većim budžetom nego Mercedes ne može oba bolida u q2 ubacit.
Trebalo bi od 2022. godine, mada opet ti niko ne garantuje da neće jedan tim odskakati pronalaskom rupa u zakonu. Ali mislim da bolja vremena dolaze.
"We need to suffer. And we need to fight."
Sam Mercedes je danas prva zvijezda Formule 1, a ne Hamilton. To mnogo govori.
- AshburtonG
- Kontakt:
Upravo tako. Ne znam na osnovu cega se temelji optimizam za tu promjenu pravila, kad su inzinjeri Mercedesa apsolutni favoriti da se najbolje prilagode istim. Jedino da se pravila totalno promijene, pa da se bori sa istim bolidima, medjutim tu se gubi cijeli smisao F1, jer ona nikad nije ni bila koncentrirana na vozace i njihove borbe.
Ovo sto trenutno radi Mercedes je vjerovatno najveca dominacija nekog tima u svim sportovima.
Ovo sto trenutno radi Mercedes je vjerovatno najveca dominacija nekog tima u svim sportovima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svima su danas i jučer poništili krug ko je išao van staze osim Bottasu. Ovo je krug u FP3 za prvo mjesto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vracaj Arrivabenea, goni ovog amatera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja baš imam osjećaj da su zakazali u polju motoru zbog toga što je i on sjedio na dvije stolice. Da se više fokusirao na tehnikalije možda bi se pristojan motor i napravio, on je tu imao značajnu ulogu proteklih godina. Naravno tu su vjerovatno i restrikcije zbog cheatanja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Hajde Valteri mrtvi. Mozes li ga napokon dobiti 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bottas standardno. Gotova utrka nakon prve krivine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gotov Bottas haha e svasta. Bravo Lando.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Joj Bottine 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sta kae puncture

Joj Bottine, il je loš ili gume nisu postigle dobru temp
- BosniaBoston
- Kontakt:
Otisle kocnice Sebu, Bottina standardno
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.