FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 05 sep 2020, 16:33

Tacno cu poceti da mislim da su ovdje neki placeni da brane odredjene ljude. Nekima placa Husref, nekima Vinko, nekima Sabrina, nekima Hadzija ili su dobri poznanici sa njima ili rod.

Husrefa sam volio i nikad ga nisam pljuvao, nazivao pogrdnim imenima niti cu. Al nije vise za FKS trener niti treba vise ikad biti i tu kod mene zavrsava sva prica oko njega.

O Vinku cu dati sud na kraju ove godine, po meni a svako ima pravo na svoje misljenje nit mirise nit smrdi. Sto znaci da moze biti i pukovik i pokojnik na kraju sezone, sve je do njega kako bude kormilario ovaj brod.

O Hadziji sam imao Ok misljenje i radio je dobar posao zadnjih godina ali po meni mislim da su ga klub i ambicije kluba prerasli i da nam treba jaci covjek sa jacim vezama za SD (opet moje misljenje).

Da se npr Hadzija zarovio u ligi FBiH od 16 klubova nasao bi nekog desnog beka da iole valja jer def Dusan igra preko neke stvari vec 2god. Cak ga nije opametilo i slanje na posudbu u Celik, a za sve to krivica tj na njegovu srecu sretna okolnost to sto nema ama bas nikakvu konkurenciju na svojoj poziciji pa je poprilicno siguran da ce biti u prvih 11.

@Vanja
Jel sad opet fijasko od posta :wave:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 05 sep 2020, 16:38

Cuj Adukor blizu potpisa za Bordeaux, jest al za onaj iz Sarajeva, covjek vrijedi 100k eura i 26-7 godina

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 05 sep 2020, 16:41

Ma to su ovi iz Gane nesto pomjesali
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

nyhc
Kontakt:

Post Postao/la nyhc » 05 sep 2020, 16:47

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2020, 16:49

nyhc je napisao/la:
05 sep 2020, 16:47
Zapravo su naši samo preveli strane (ganske) portale:

https://footballghana.com/exclusive-gha ... deaux-move

https://ghanasoccernet.com/exclusive-gh ... aux-switch
Pa napisali su "kako prenose "
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 sep 2020, 16:50

Budala je velika ako ode igrati protiv Neymara i Mbappe-a umjesto protiv Jamaka i Đurića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 sep 2020, 16:51

Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 16:49
nyhc je napisao/la:
05 sep 2020, 16:47
Zapravo su naši samo preveli strane (ganske) portale:

https://footballghana.com/exclusive-gha ... deaux-move

https://ghanasoccernet.com/exclusive-gh ... aux-switch
Pa napisali su "kako prenose "
Led ti j.bem, ko dodje na ideju da cita ganske medije???!
Max Allegri

nyhc
Kontakt:

Post Postao/la nyhc » 05 sep 2020, 16:51

@Pantelija da,da istina

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2020, 16:52

Jel samo meni drago ako to bude istina :D 🙈

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 05 sep 2020, 16:59

ajdohordas je napisao/la:
05 sep 2020, 15:57
Sanchez1987 je napisao/la:
05 sep 2020, 15:22
ElCartel11 je napisao/la:
05 sep 2020, 15:06
Emir Hadzic - Hadzija
Ne bude li pojacanja radice kandzija!
Nemoj tako javno,on je ovdje nekima idol 😁 napast ce te 😉 dobro on radi posao nema sta, haman evo tri mjeseca igramo sa jednim desnim bekom,i sa Ahmom od 35 😉,handzu i ne racunam vise.
Nije nam idol nego čovjek zna radit svoj posao. U prilog tome ide činjenica da smo sa njegovim transferima, tj igračima koje je on doveo, većinu njih, osvojili duplu i odbranili titulu. To su činjenice... Kojim činjenicama ti možeš dokazat da je on loš za tu funkciju ?
Nemoj samo one mahalske priče da mijenja ugovor dan pred potpis i slično tome.
Ja pricam o zadnjem prelaznom roku koji je katastrofa,napadac i bek su trebali vec da igraju odavno, skrsio pare na igraca koji poslije 6 mjesrci ne moze meda,fanimo jos uvijek nista pokazao,kako se ocekivalo,pejovic je tek jedna tekma,hodzicu produzio ugovor koji nije ni za olimpika,i nije mu nasao zamjenu,salcina i pidru gurnuo na istu pozijicu zbog dovodjena zidana,a salcin je za njega zinedin zidan,rizikujes evropu i pare zbog nedovodjena napadaca i beka,a nisi dover jer ne znas pricat,itd itd,letic,milanovic,cruz sjedi 2 godine na klupi nema 20 min igre ne raskidas ugovor,a nekima poslije 6 mjeseci noga,slanje igraca na tribine,sto treba da bude zadnja opcija,transfer jedan imas u zadnje 2 godine ima dosta toga.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 05 sep 2020, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 sep 2020, 17:01

Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 16:52
I Morti 😂
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2020, 17:09

Zapratiti golmana jedinstva 😎
Ps nista 30 banki

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 05 sep 2020, 17:12

Kako ginu kad ima kamera mater im njihovu a protiv sim bauu jedva hodaju
12. igrač kluba iz Titove 38b

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 sep 2020, 17:20

Pantelija je napisao/la:
05 sep 2020, 16:52
Nije :D

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 sep 2020, 17:39

:sick:
05 sep 2020, 16:59
05 sep 2020, 15:22

Nemoj tako javno,on je ovdje nekima idol 😁 napast ce te 😉 dobro on radi posao nema sta, haman evo tri mjeseca igramo sa jednim desnim bekom,i sa Ahmom od 35 😉,handzu i ne racunam vise.
Nije nam idol nego čovjek zna radit svoj posao. U prilog tome ide činjenica da smo sa njegovim transferima, tj igračima koje je on doveo, većinu njih, osvojili duplu i odbranili titulu. To su činjenice... Kojim činjenicama ti možeš dokazat da je on loš za tu funkciju ?
Ja pricam o zadnjem prelaznom roku koji je katastrofa,napadac i bek su trebali vec da igraju odavno, skrsio pare na igraca koji poslije 6 mjesrci ne moze meda,fanimo jos uvijek nista pokazao,kako se ocekivalo,pejovic je tek jedna tekma,hodzicu produzio ugovor koji nije ni za olimpika,i nije mu nasao zamjenu,salcina i pidru gurnuo na istu pozijicu zbog dovodjena zidana,a salcin je za njega zinedin zidan,rizikujes evropu i pare zbog nedovodjena napadaca i beka,a nisi dover jer ne znas pricat,itd itd,letic,milanovic,cruz sjedi 2 godine na klupi nema 20 min igre ne raskidas ugovor,a nekima poslije 6 mjeseci noga,slanje igraca na tribine,sto treba da bude zadnja opcija,transfer jedan imas u zadnje 2 godine ima dosta toga.
Salčin je gurnut na beka na prijateljskoj da se pokuša sa njim, momak se dokazao i ostao tu i ti to vrlo dobro znaš, a nije zbog Zinedina ostao na beku. Nemoj izmišljat nešto da bi opravdao svoje tvrdnje jbt.
Pejović je igračina i nema potrebe da ga osporavaš i da umanjis dobar posao Hadzije, ako se negdje grijesi i to kritikuje, onda treba i pohvalit. Momak bio u svim klubovima standardan i ako je kvalitet on odmah ispliva na vidjelo. Ti znaš da ne zna pričat ? Ti bio tu dok je on pregovarao ? Smiješno u najmanju ruku.
Slanje na tribine treba da bude prva opcija u slučaju bezobrazluka igrača i to nemoj ni pripisivat Hadžiji. Treba pustit da svako se.re po klubu kako se kome digne. Naravno da ne može. Ne znam šta si očekivao od Fanima ? Nismo doveli Sterlinga ili Depaya jbt, momak za sad i više nego korektan a odigrao tek 3-4 utakmice.
Milanović posudba, sasvim očekivana stvar, obzirom da se momak nije snašao za sad, data mu je još jedna prilika.
Zašto bi rizikovao Evropu? Niko nigdje nije najavio iskorak nego je nama guzica zinula. Znalo se da možemo velsane proći i sa Ahmetovićem a to je bio prvobitni cilj, sve kasnije je bonus.
Iako se slažem da je greška nedovođenje beka i napadača, to opet ne možemo znati je li do Hadžije, ako čiko sa vrha kaže nema dovodjenja onda se mi možemo izvratit ovdje, ali napadač neće doći.
Ne kažem da nema grešaka ali se ovdje predstavlja kao da je on rak rana kluba, činjenice govore drugačije.
Nekolicini normalnih forumaša kao i meni samom , gadi se više ući na temu fk Sarajeva gdje se kontanstno pljuje
I tjera i izmišlja a sve u cilju opravdanja nekih ličnih stavova koji su u najmanju ruku smiješni.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2020, 17:46

05 sep 2020, 17:39
:sick:
05 sep 2020, 16:59

Salčin je gurnut na beka na prijateljskoj da se pokuša sa njim, momak se dokazao i ostao tu i ti to vrlo dobro znaš, a nije zbog Zinedina ostao na beku. Nemoj izmišljat nešto da bi opravdao svoje tvrdnje jbt.
Pejović je igračina i nema potrebe da ga osporavaš i da umanjis dobar posao Hadzije, ako se negdje grijesi i to kritikuje, onda treba i pohvalit. Momak bio u svim klubovima standardan i ako je kvalitet on odmah ispliva na vidjelo. Ti znaš da ne zna pričat ? Ti bio tu dok je on pregovarao ? Smiješno u najmanju ruku.
Slanje na tribine treba da bude prva opcija u slučaju bezobrazluka igrača i to nemoj ni pripisivat Hadžiji. Treba pustit da svako se.re po klubu kako se kome digne. Naravno da ne može. Ne znam šta si očekivao od Fanima ? Nismo doveli Sterlinga ili Depaya jbt, momak za sad i više nego korektan a odigrao tek 3-4 utakmice.
Milanović posudba, sasvim očekivana stvar, obzirom da se momak nije snašao za sad, data mu je još jedna prilika.
Zašto bi rizikovao Evropu? Niko nigdje nije najavio iskorak nego je nama guzica zinula. Znalo se da možemo velsane proći i sa Ahmetovićem a to je bio prvobitni cilj, sve kasnije je bonus.
Iako se slažem da je greška nedovođenje beka i napadača, to opet ne možemo znati je li do Hadžije, ako čiko sa vrha kaže nema dovodjenja onda se mi možemo izvratit ovdje, ali napadač neće doći.
Ne kažem da nema grešaka ali se ovdje predstavlja kao da je on rak rana kluba, činjenice govore drugačije.
Nekolicini normalnih forumaša kao i meni samom , gadi se više ući na temu fk Sarajeva gdje se kontanstno pljuje
I tjera i izmišlja a sve u cilju opravdanja nekih ličnih stavova koji su u najmanju ruku smiješni.
Samo jos bi neke stvari dodao
Dolazak Milanovica je zelja kesoljuba, a ne Hadzica...takodjer, ne odredjuje SD hoce li Salcin igrati na beku ili na prednjem veznom vec TRENER...Zinedin je zelja MARINOVICA, a Hadzic je samo ispunio zelju Vinka i otkupio ga..
Ima Hadzic svojih gresaka, ali puno manje nego sto je to Sanchez napisao
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 05 sep 2020, 17:46

Rudar Kakanj - Nk Vis Simm Bau

Dervišagić dao go za Rudar, Konjalic igra za goste
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 sep 2020, 17:49

https://sportsport.ba/fudbal/cime-ih-hr ... era/374332

jest da nema veze za sarajevom. nije to onaj koji sve dobro pise od zelji i osima? :D

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 05 sep 2020, 17:50

Bjelici za godinu u Osijeku 1. 200 .000 eura .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 sep 2020, 17:50

hordasDoboj je napisao/la:
05 sep 2020, 17:46
Rudar Kakanj - Nk Vis Simm Bau

Dervišagić dao go za Rudar, Konjalic igra za goste
Opet? :kralj:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️