Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 16:59
ajdohordas je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:57
Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 15:22
Nemoj tako javno,on je ovdje nekima idol

napast ce te

dobro on radi posao nema sta, haman evo tri mjeseca igramo sa jednim desnim bekom,i sa Ahmom od 35

,handzu i ne racunam vise.
Nije nam idol nego čovjek zna radit svoj posao. U prilog tome ide činjenica da smo sa njegovim transferima, tj igračima koje je on doveo, većinu njih, osvojili duplu i odbranili titulu. To su činjenice... Kojim činjenicama ti možeš dokazat da je on loš za tu funkciju ?
Nemoj samo one mahalske priče da mijenja ugovor dan pred potpis i slično tome.
Ja pricam o zadnjem prelaznom roku koji je katastrofa,napadac i bek su trebali vec da igraju odavno, skrsio pare na igraca koji poslije 6 mjesrci ne moze meda,fanimo jos uvijek nista pokazao,kako se ocekivalo,pejovic je tek jedna tekma,hodzicu produzio ugovor koji nije ni za olimpika,i nije mu nasao zamjenu,salcina i pidru gurnuo na istu pozijicu zbog dovodjena zidana,a salcin je za njega zinedin zidan,rizikujes evropu i pare zbog nedovodjena napadaca i beka,a nisi dover jer ne znas pricat,itd itd,letic,milanovic,cruz sjedi 2 godine na klupi nema 20 min igre ne raskidas ugovor,a nekima poslije 6 mjeseci noga,slanje igraca na tribine,sto treba da bude zadnja opcija,transfer jedan imas u zadnje 2 godine ima dosta toga.
Salčin je gurnut na beka na prijateljskoj da se pokuša sa njim, momak se dokazao i ostao tu i ti to vrlo dobro znaš, a nije zbog Zinedina ostao na beku. Nemoj izmišljat nešto da bi opravdao svoje tvrdnje jbt.
Pejović je igračina i nema potrebe da ga osporavaš i da umanjis dobar posao Hadzije, ako se negdje grijesi i to kritikuje, onda treba i pohvalit. Momak bio u svim klubovima standardan i ako je kvalitet on odmah ispliva na vidjelo. Ti znaš da ne zna pričat ? Ti bio tu dok je on pregovarao ? Smiješno u najmanju ruku.
Slanje na tribine treba da bude prva opcija u slučaju bezobrazluka igrača i to nemoj ni pripisivat Hadžiji. Treba pustit da svako se.re po klubu kako se kome digne. Naravno da ne može. Ne znam šta si očekivao od Fanima ? Nismo doveli Sterlinga ili Depaya jbt, momak za sad i više nego korektan a odigrao tek 3-4 utakmice.
Milanović posudba, sasvim očekivana stvar, obzirom da se momak nije snašao za sad, data mu je još jedna prilika.
Zašto bi rizikovao Evropu? Niko nigdje nije najavio iskorak nego je nama guzica zinula. Znalo se da možemo velsane proći i sa Ahmetovićem a to je bio prvobitni cilj, sve kasnije je bonus.
Iako se slažem da je greška nedovođenje beka i napadača, to opet ne možemo znati je li do Hadžije, ako čiko sa vrha kaže nema dovodjenja onda se mi možemo izvratit ovdje, ali napadač neće doći.
Ne kažem da nema grešaka ali se ovdje predstavlja kao da je on rak rana kluba, činjenice govore drugačije.
Nekolicini normalnih forumaša kao i meni samom , gadi se više ući na temu fk Sarajeva gdje se kontanstno pljuje
I tjera i izmišlja a sve u cilju opravdanja nekih ličnih stavova koji su u najmanju ruku smiješni.