NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 03 sep 2020, 14:28

Do ozdravljenja klubu će trebati dugo ne očekujte preko noći, ako Bogda da sutra zavrsimo transfer koji smo naumili dolazi nam pojačanje jedno, kvalitet rada ide na gore, bio sam sa bivšim presjednikom FK Slobode i kaže samo gurajte čulo je se dosta o vama dobrih stvari zadnjih dana... sakupljamo savjete svaki dan sve bolje i bolje ide...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 03 sep 2020, 22:38

Poceli su ti znaci Profa Husara i Denis penis uvaljivat polovnjake.

Đe zapeo Spisko polovnjak. Pa ni jednu stvar koju najavis ne ispostujes?
Poceo kosit-stao; najavis press-nemas muda da ga odrzis; najavis pojacanje-zapne na Šickom.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 04 sep 2020, 19:24

Samo ti laprdaj kao i obično, košenje se nastavlja u ponedeljak, pojačanje također će doći u ponedeljak i nena nikakve veze ni sa Husarom niti sa Denisom a Denis je vise uradio za Zvijezdu nego ti za 10 godina laprdanja. Denis je sponzor opreme kompletne!

Irfan1992
Kontakt:

Post Postao/la Irfan1992 » 04 sep 2020, 19:30

Bravo piska samo hrabro....
Vjerujem u vas i novu upravu dole...😉

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 04 sep 2020, 21:56

Al frajer moze srat, ovo je stvarno fascinantno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 04 sep 2020, 22:21

SMR187 je napisao/la:
04 sep 2020, 21:56
Al frajer moze srat, ovo je stvarno fascinantno
Pusti ticu neka pjeva...🤣
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 04 sep 2020, 22:51

Combeeee.....ne seri.... ne **** te niko vise nizasta...**** eno ti izmisljena Zvijezda 2 igrace u Puracicu,hajde sad razguli

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 05 sep 2020, 15:02

spiska je napisao/la:
04 sep 2020, 19:24
Samo ti laprdaj kao i obično, košenje se nastavlja u ponedeljak, pojačanje također će doći u ponedeljak i nena nikakve veze ni sa Husarom niti sa Denisom a Denis je vise uradio za Zvijezdu nego ti za 10 godina laprdanja. Denis je sponzor opreme kompletne!
Spiska radi ogroman posao u Zvijezdi. Covjek trosi svoje vrijeme, novac i ulaze ogromnu energiju. Dajte mu podrsku i vrijeme da vidimo rezultat a napredak je vec primjetan. Naravno podrska i svima ostalim koji se prihvatise nezahvalnog posla spasavanja kluba

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 sep 2020, 15:06

Idemo momci samo hrabro srce na teren i da se vratimo pjevaljuci u grad zmaja od bosne :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 05 sep 2020, 18:06

Znal neko kakva je igra nasih?? nikakvi inf ni na stranici Zvijezde kao i na fb prva liga da ne pricam o sportsport.ba
Jedino sto znamo kad je pocetak i kada je kraj utakmice

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 05 sep 2020, 18:33

Bod ko kuca... Cestitke svima
Ukinut treba zabranu na stadion, da napunimo sad Banju kao nekad protiv Željeznicara...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 sep 2020, 19:28

Super priprema odradjena za utakmicu, i bod zlata vrijedan za Gradacac ide

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 sep 2020, 11:30

Hoce li kosta bajic dat go do nove godine.....dosao je kao pojacanje a nista nije pokazao, rijad jel smrso..hoce li pocet igrat
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 sep 2020, 14:19

Combeta logicno nema dok ne pofata koju novu informaciju vezanu za husaru i dominantnog.
Nakon Jedinstva, ja sam ocekivao u najboljem slucaju bod iz ove tri utakmice, a mi smo izvukli 7.
Nema degena nikad kada treba cestitat na nekom uspjehu, pa makar to bio mali, manje bitan uspjeh. Jel se nesto izjalovi eto njega sutra odmah da pametuje kako je on ovo, kako je on ono.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 sep 2020, 16:10

Pomilki me po combetu. Ako se vratis na moje postove sa pocetka sezone vidjeces da sam pisao da ova ekipa ima kvalitet od 5-8 mjesta. Tako da ne vidim sta treba cestitati jer po meni su rezultati spram ekipe.
Trebas pitat milog sportskog direktora jer on je tim istim igracima do prije mjesec yebavso od do a sad su mu odjednom top igraci.
Za nacelnika je pisao da je bivsi a sad mu aplaudira i izbacuje njegove slike.
Za Dominantnog pise da je valjo Zvijezdi a sjeti se predprosle zime koliko je gutio sa njim kad nam covjek u zimskoj pauzi razbuca ekipu.
Nego ja ocekujem sutra da se krene kosit al valja od pocetka jer je onih prvih 8 metara sto su se na pocetku zalaufali ponovo naraslo.
A od pojacanja sutra u najmanju ruku ocekujem Žetica jer nam na krilu svakako skripi.
Nego bumo vidjeli to sutra ili ce mo morati opet sacekati neki drugi dan jer "njihova borba tek pocinje".

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 sep 2020, 16:18

Pa jelde kad je nesto u skladu sa ocekivanjima, to ne zasluzuje pohvalu? Samo kad se nesto usere onda combe stupa na scenu. Kao da ima sve odgovore na sva pitanja, al neka, radije ce on to prepustit drugima da se muce s tim. Ima on forum gdje moze pametovat i 'bit upravu', jel tako?

Njihova borba svakako tek pocinje. Jer nebitno hoce li uspjeti ili ne, to je projekat koji zahtjeva dosta vremena, a oni su tu tek 3 sedmice. Ko nije spreman da ceka, ima Zvijezdu 2.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 sep 2020, 18:23

SMR187 je napisao/la:
06 sep 2020, 16:18
Pa jelde kad je nesto u skladu sa ocekivanjima, to ne zasluzuje pohvalu? Samo kad se nesto usere onda combe stupa na scenu. Kao da ima sve odgovore na sva pitanja, al neka, radije ce on to prepustit drugima da se muce s tim. Ima on forum gdje moze pametovat i 'bit upravu', jel tako?

Njihova borba svakako tek pocinje. Jer nebitno hoce li uspjeti ili ne, to je projekat koji zahtjeva dosta vremena, a oni su tu tek 3 sedmice. Ko nije spreman da ceka, ima Zvijezdu 2.
Nazalost ima istine u combetovim rijecima, dosta istine, ja kako vidim combe aludira na kapacitet pojedini ljudi u upravi...
Al ne treba bit zlonamjeran, ovakvim ljudima treba pokazat da su u krivu..

Pustit novu upravu da rade, pa cemo vidjet dokle ce dogurat. Ovo je dosad mozda najiskrenija i najpostenija uprava to su pojedinci dokazali i prije nego su dosli tu gdje jesu, sad je na njima da pokazu svoj kapacitet i koliko su u stanju privuc kapital jer svi znamo da se od ljubavi ne zivi..
Teski dan tek dolaze jer ovo je jos sve pod euforijom.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 sep 2020, 19:44

Ako te ko bude pitao combe Denis Kadiric dominanti ja sam ga doveo u Zvijezdu i prije par godina i imamo drugarski odnos i dan danas Denisova firma će biti jedan od sponzora koji će pomoci Zvijezdi a nijednog igrača nam Denis neće dovest niti traži ista zauzvrat osim reklame. Polupao si lončiće mnogo jači smo gubili u banovicima, na naplati nam je dosla kazna od prošle godine olimpik 5000 km koju trebamo platiti do četvrtka inače suspenzija mi ćemo je platit ako Bogda a ti laji i dalje mi ćemo biti još jači, igrači imaju novu energiju sa Darijom ne srljamo čuvamo gol a naprijed radimo sto nam protivnik dozvoli neću ulaziti s tobom u raspravu jer si miš.... a ja miš nisam niti ću ikada biti stajali su nam na put al uzalud od blokade love, do pečata mi smo sve predbrodoli pitajte igrače kad su zadnji puta imali premije niko se je sjeća a mi već utorak isplaćujemo druge premije.... al zovi na kafu usljo da ti damo još friških informacija jer ih nemaš!

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 sep 2020, 19:52

Je bo majku 5000 kazna sto su nas pokrali, pa nema ovo ba treba sve poslat u pm, protiv koga se borit pokradu te na tvom terenu gdje se nije desio nijedan incident osim par sitnica i tolika kazna.. Mozel se. Kome zalit sudije te opet sude kao da nista nije bilo, nema izgleda zakona i pravde ovde

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 sep 2020, 20:07

Nema od tog ništa platit ćemo kaznu koju mi nismo napravili a combe i ovakvi mrzitelji zvijezde nek i dalje pljuju nas ljudi su klub ostavili u haosu, al polako idemo mi nismo napravili ni 1 km duga u ovaj mjesec dana. Platili smo sve sto nam je došlo od stanarina pa nadalje prevoz ništa ne dugujemo. Frajer nas pokušaje degradirati ja ti kažem da smo mi tek krenuli a kad bude udruženje gotovo vidjet ćeš kad krenu reklame da se kite.... šutit ćeš misu Zvijezda će ostati u prvoj ligi a mi ćemo dug garantujem ti umanjiti za nekih 50 000 minimalno! I da ti kažem da ne mozes da me isprovociras jer mi volimo Zvijezdi a ti je mrziš, prosipaš pamet bujrum u klub pametnjakoviću dodji da ti polažem koliko je Piskic Fahrudin, Sakic Adi i ostali do sada ubacili ne pozajmili nego ubacili u klub halalusom!!! A tek smo krenuli a da ne pričam o notaru i balegemu koliko mogu ustvari nećeš vise slovo od mene pročitati samo ćeš gledati moje fb objave jer sam te dodao u prijatelje... gledaj i budi ljubomoran...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.