FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
PS. Ispade da cemo dobiti nesto para i za Herica i Smajica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
-
desperados
- Kontakt:
Cini se ok ovaj SD. Hajde da vidimo koga ce dovesti jos i na sta ce to liciti.
Evo skoro smo došli do brojke od 500 prodatih clanski. Jel ona stranica od 50k uopste izreklamirala clanske,tuzlanski? Bilo bi dobro postaviti par bilborda u gradu za clanske,zar se ne moze izdvojiti par stotina da se izreklamira i zvanicna i clanske? također bi dobro bilo također kada se navijaci vrate staviti cijenu karti zapad 10 KM sa clanskom 5 KM Sjever bez clanske 7 sa clanskom 3.. ima dosta opcija da se to bolje odradi a i mogla bi se koja kinta vise zaraditi
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
Slobodaszasvavremena
- Kontakt:
Juniori FK Sloboda lider su na tabeli Premijer lige za juniore nakon pet kola.
Tuzlaci imaju pet pobjeda, iako su imali veoma težak raspored. Prošli su ga sjajno i zasluženo drže lidersku poziciju.
Slobodine nade gaze sve pred sobom, Spahić ponosan: Vjerujem u sebe i ove momke!
Velike pohvale svakako idu i na račun šefa struke ove selekcije Amira Spahića.
"Ko prati omladinske lige zna da sam ja treću sezonu sa juniorima. Prvu sezonu smo bili treći i igrali smo finale kupe, iako sam tu sezonu kada sam došao iz prvog tima preuzeo samo osam juniora od kolege koji je prethodno vodio ekipu. Prošle sezone smo bili dva boda od lidera Željezničara i prvenstvo se prekinulo, pa možemo reći da smo sada nastavili kontinuitet dobrih rezultata. Ove godine smo imali težak raspored na startu, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Velež, ali ja vjerujem u svoj rad i vjerujem u sebe i svoje momke", priča Spahić za SportSport.ba.
Navijači Slobode ponosno su na igre mladih nada i iz kola u kolo pomno prate dešavanja u Premijer ligi za juniore. Da li se radi o generaciji koja bi u budućnosti mogla donijeti mnogo dobrog za prvi tim?
"Dolaskom Adnana Jahića u selekciju kadeta mi smo posložili kadete i juniore, te imamo dobre generacije. Imamo 4-5 igrača koji kucaju na vrata prvog tima. Možete vidjeti da Osmić igra standardno, Muratović se prodao u Hajduk, a prije toga je prodat Hodžić u Španiju. Možemo reći da nastavljam taj kontinuitet proizvodnje dobrih igrača".
Jasno je da mladim nogometašima svakako najveći problem bude taj prelazak u seniorski tim. Mnogi tu i 'padnu'.
"To je najveći problem, to znaju svi treneri. Juniorska liga je kvalitetna, međutim momci kada dođu u seniorski fudbal, to je drugačije. Tu su prekaljeni igrači, tim momcima treba postepeno davati šansu, kvaliteta sigurno ima".
O stanju na tabeli Jahić kaže.
"Liga je sigurno kvalitetna. Dvije najlošije ekipe ispadaju svake godine. Zvijezda 09 ima kvalitetnu ekipu i najavili su pohod na titulu, a tu su i Željezničara, Borac, Široki Brijeg, Zrinjski... Sarajevo je uvijek Sarajevo, bez obzira na lošije rezultate sada. Liga je takva da ne možete unaprijed upisati bodove".
Sloboda želi nastaviti sa dobrim igrama i u nastavku sezone.
"I toj seriji našoj će nekada doći kraj. Bitno je da uvijek izvučemo pouke, imamo fin izbor igrača i mogu reći da imam adekvatne zamjene za određena mjesta jer će sigurno biti povreda, kartona, itd,...", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba šef struke juniora FK Sloboda Amir Spahić.
Tuzlaci imaju pet pobjeda, iako su imali veoma težak raspored. Prošli su ga sjajno i zasluženo drže lidersku poziciju.
Slobodine nade gaze sve pred sobom, Spahić ponosan: Vjerujem u sebe i ove momke!
Velike pohvale svakako idu i na račun šefa struke ove selekcije Amira Spahića.
"Ko prati omladinske lige zna da sam ja treću sezonu sa juniorima. Prvu sezonu smo bili treći i igrali smo finale kupe, iako sam tu sezonu kada sam došao iz prvog tima preuzeo samo osam juniora od kolege koji je prethodno vodio ekipu. Prošle sezone smo bili dva boda od lidera Željezničara i prvenstvo se prekinulo, pa možemo reći da smo sada nastavili kontinuitet dobrih rezultata. Ove godine smo imali težak raspored na startu, Željezničar, Zrinjski, Široki Brijeg, Velež, ali ja vjerujem u svoj rad i vjerujem u sebe i svoje momke", priča Spahić za SportSport.ba.
Navijači Slobode ponosno su na igre mladih nada i iz kola u kolo pomno prate dešavanja u Premijer ligi za juniore. Da li se radi o generaciji koja bi u budućnosti mogla donijeti mnogo dobrog za prvi tim?
"Dolaskom Adnana Jahića u selekciju kadeta mi smo posložili kadete i juniore, te imamo dobre generacije. Imamo 4-5 igrača koji kucaju na vrata prvog tima. Možete vidjeti da Osmić igra standardno, Muratović se prodao u Hajduk, a prije toga je prodat Hodžić u Španiju. Možemo reći da nastavljam taj kontinuitet proizvodnje dobrih igrača".
Jasno je da mladim nogometašima svakako najveći problem bude taj prelazak u seniorski tim. Mnogi tu i 'padnu'.
"To je najveći problem, to znaju svi treneri. Juniorska liga je kvalitetna, međutim momci kada dođu u seniorski fudbal, to je drugačije. Tu su prekaljeni igrači, tim momcima treba postepeno davati šansu, kvaliteta sigurno ima".
O stanju na tabeli Jahić kaže.
"Liga je sigurno kvalitetna. Dvije najlošije ekipe ispadaju svake godine. Zvijezda 09 ima kvalitetnu ekipu i najavili su pohod na titulu, a tu su i Željezničara, Borac, Široki Brijeg, Zrinjski... Sarajevo je uvijek Sarajevo, bez obzira na lošije rezultate sada. Liga je takva da ne možete unaprijed upisati bodove".
Sloboda želi nastaviti sa dobrim igrama i u nastavku sezone.
"I toj seriji našoj će nekada doći kraj. Bitno je da uvijek izvučemo pouke, imamo fin izbor igrača i mogu reći da imam adekvatne zamjene za određena mjesta jer će sigurno biti povreda, kartona, itd,...", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba šef struke juniora FK Sloboda Amir Spahić.
-
WestSideTz
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Beganovic za 1:0 protiv Moldavije u gostima. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uskoro fan shop,i to na kakvoj lokaciji

moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako bude prodaja išla kao članske mogu ga odmah zatvoriti.
Sa članskim smo se osramotili samo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Imam clansku, al za razliku od clanske u fan shopu ces nesto dobit za pare koje das
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
500 clanskih prodano, koliko je reklamirano i uzimajuci u obzir da nigdje nije bilo u gradu, jedino na stranici od 3.000 lajkova(bez reklame) i ovo je solidan broj. Da su se malo potrudili, uplatili 20,30KM za reklamu, ukljucili dijasporu kako sam im i predlagao, sigurno bi bio veci broj.
12.500KM cistih da je malo i nije.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:12500 clanskih prodano, koliko je reklamirano i uzimajuci u obzir da nigdje nije bilo u gradu, jedino na stranici od 3.000 lajkova(bez reklame) i ovo je solidan broj. Da su se malo potrudili, uplatili 20,30KM za reklamu, ukljucili dijasporu kako sam im i predlagao, sigurno bi bio veci broj.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 20:30Ako bude prodaja išla kao članske mogu ga odmah zatvoriti.![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koja je lokacija fan shopa?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
desperados
- Kontakt:
Ima li tih pojacanja gdje?
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Članske su sramota koliko malo smo prodali, pricajte vi šta hoćete.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:12500 clanskih prodano, koliko je reklamirano i uzimajuci u obzir da nigdje nije bilo u gradu, jedino na stranici od 3.000 lajkova(bez reklame) i ovo je solidan broj. Da su se malo potrudili, uplatili 20,30KM za reklamu, ukljucili dijasporu kako sam im i predlagao, sigurno bi bio veci broj.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 20:30Ako bude prodaja išla kao članske mogu ga odmah zatvoriti.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nismo mi prodali. 
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Sramota je sto se svake godine bore za opstanak. Kako igraju i ovo sto se je prodalo je predobro
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Kako je izreklamirano dobro je.. eto Velez je za godinu prodao 1400 u sezoni nakon sto su se vratili u PL imali su i rezultate i sigurno ne bi zavrsili sezonu na 6. Mjestu da se nastavilo igrati. Pa su eto za godinu prodali 1400,a mi evo nakon 2 mjeseca 500 ja sam i zadovoljan kakav nam je mentalitet,kako je izreklamirano i kakvo je stanje u i oko kluba.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 07:17Članske su sramota koliko malo smo prodali, pricajte vi šta hoćete.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:12500 clanskih prodano, koliko je reklamirano i uzimajuci u obzir da nigdje nije bilo u gradu, jedino na stranici od 3.000 lajkova(bez reklame) i ovo je solidan broj. Da su se malo potrudili, uplatili 20,30KM za reklamu, ukljucili dijasporu kako sam im i predlagao, sigurno bi bio veci broj.sviunapad1010 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 20:30
Ako bude prodaja išla kao članske mogu ga odmah zatvoriti.![]()
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Gledam jucer postavili su M : Tel velike reklame tamo gdje je bio onaj zid , pa skoro 60% zida su prekrili sa tim reklamama. Ne znam jesu li ovo standardne reklame ili su oni ovo nesto doplatili jer su bas velike reklame ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.