Ako laze textualni prijenos, lazem i jaMortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2020, 17:50Opet?hordasDoboj je napisao/la: ↑05 sep 2020, 17:46Rudar Kakanj - Nk Vis Simm Bau
Dervišagić dao go za Rudar, Konjalic igra za goste![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
------------------Novi spic
-----Fanimo----Salcin-----Resic
---------Pejovic--Đokanović
Pidro-Milicevic-Kurdic-novi bek
---------------Sahinovic
Kova ce valjda da se proda do tad, a prepostavljam i odlazak Tatara i Rahmanovica...iskreno Susic ako ovako nastavi i ne vidim ga u prvih 11...
---------------Sahinovic
Kova ce valjda da se proda do tad, a prepostavljam i odlazak Tatara i Rahmanovica...iskreno Susic ako ovako nastavi i ne vidim ga u prvih 11...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo Beqiraj igra..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Resić (20) je posuđen Novom Pazaru ovog ljeta, brzo je postao ljubimac tamošnjih navijača.
“Zahvalio bih se Novom Pazaru što mi je pružio priliku, nadam se da sam se odužio na pravi način. Dao sam dosad dva gola, riješio dvije utakmice. Ljudi u i oko kluba su me zaista dobro primili, vjerujem da ću nastaviti sa dobrim partijama”.
Njegov matični klub je Sarajevo, u čijem dresu je svojevremeno proglašen najboljim igračem Omladinske Premijer lige BiH. Povratak u bordo boje, uz više pružene minutaže, velika je želja popularnog Šekija.
“Sarajevo je moj klub, tu je sve počelo. Strpljivo čekam šansu, stoga mi je i ova posudba dobro došla. Nadam se kvalitetnoj sezoni u Novom Pazaru, a zatim se želim vratiti na Koševo i zablistati u punom sjaju”, zaključuje mladi reprezentativac BiH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo je puno lošije nego sto sad imamo. Jedino sto bi bili duplo jeftiniji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra ekipa za ostati u ligiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ako nam ovo želiš, dušmani nam ne trebaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
Valjda nam je i u sljedećoj sezoni cilj vrh i trofeji a ne opstanak u ligi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- f0rest1946
- Kontakt:
Katastrofa brate bez ljutnje, ovo za 3ce mjesto ako bi se borili top.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
Ovo @Samozdravlje zaboravio da se odjavi sa drugog profila dok je kucao formaciju 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Vrlo jednostavno i prosto, Osijekov večinski investitor Lajos Mesaroš mnogo više ulaže, nego naš večinski investitor, dovoljno je reci da se novi Osijekov stadion gradi punom parom. Također, njihovi izlazni transferi su svemirski brod za naše, neki dan su Mirka Marića prodali u Moncu za 5 miliona eura, za ranije su za otprilike istu cifru prodali Harisa Hajradinovića u Kasimpašu......
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sve to stoji, sve je to tačno al fascinantan je njihov napredak lige. Do jučer su bili bara-bara s nama osim Dinama i Rijeke a sad su digli ligu toliko da se više ne mogu porediti sa nama i srbima. Kako su krenuli, uskoro će im liga biti u rangu Belgijske i Holandske. Svaka njima čast, znaju ljudi poso, reprezentaija im ostvaruje nevjerovatne rezultate, izbacuju mlade igrače kao da su Brazil, a i počeli su masne pare upumpavati u domaće klubove, svi napreduju osim HajdukaHistoricar je napisao/la: ↑05 sep 2020, 19:09Vrlo jednostavno i prosto, Osijekov večinski investitor Lajos Mesaroš mnogo više ulaže, nego naš večinski investitor, dovoljno je reci da se novi Osijekov stadion gradi punom parom. Također, njihovi izlazni transferi su svemirski brod za naše, neki dan su Mirka Marića prodali u Moncu za 5 miliona eura, za ranije su za otprilike istu cifru prodali Harisa Hajradinovića u Kasimpašu......
Oni su već sada miljama od nas i srba gledajući ligu, a srpska liga, osim Zvezde i Partizana je u rangu naše lige ako ne i lošija a kako rade, nikad nam pobjeć kvalitetom neće.
FK Sarajevo
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ljudi bukvalno za 3-4 godine od jada i cemera do vrhunskog kluba ,da njih stignemo trebamo jos pure i pure jesti ,prodali su i golmana u Atletiko M meni se cini sad nekad isto 4 - 5 miliona ....Historicar je napisao/la: ↑05 sep 2020, 19:09Vrlo jednostavno i prosto, Osijekov večinski investitor Lajos Mesaroš mnogo više ulaže, nego naš večinski investitor, dovoljno je reci da se novi Osijekov stadion gradi punom parom. Također, njihovi izlazni transferi su svemirski brod za naše, neki dan su Mirka Marića prodali u Moncu za 5 miliona eura, za ranije su za otprilike istu cifru prodali Harisa Hajradinovića u Kasimpašu......
I pored cinjenice da im je u ligi Dinamo kojeg ce tesko kada srusiti sa trona covjek ulaze ozbiljne pare u tim i stadion ,Nam sa ovim nacinom ulaganja i rada nikada nece nista zaraditi ovde ,mi sa duplo vecim budzetom ne mozemo biti dominantni u ovoj ligi tako dok se tu nesto ne promjeni evropa ce biti samo nasa pusta zelja...
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 05 sep 2020, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hakirao mi profil
Malo u stilu @Samozdravlje
Naravno da ne bi ovakvih prvih 11..nisam ni ja lud yebote
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nam zavrnuo pipu, cilj nam je 3 mjestoBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 sep 2020, 19:04Ako nam ovo želiš, dušmani nam ne trebaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2020, 18:26Moja zelja kako bi volio da izgleda tim sljedece godine na ljeto
---------------Sahinovic
![]()
Valjda nam je i u sljedećoj sezoni cilj vrh i trofeji a ne opstanak u ligi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ko rekao GIS-u da mu je slaba ova ekipa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgubili smo derbi 0:4.
Sarajevu je ovo bio treći poraz u pet kola.
Sarajevu je ovo bio treći poraz u pet kola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Deru nam svi omladince ove sezone nažalost